• header

Nu kör vi!

När jag låg och dog bakis-döden i lördags lovade jag mig själv att från och med nu bli bättre på att ha hand om min stackars kropp. Ni vet hur det är, man ligger där med världens bakfylla och ba “ALDRIG MER… från och med nu ska jag sluta röka, jag ska sluta festa, jag ska äta nyttigt och träna flera gånger i veckan“….haha.. Det är väl lite lättare sagt än gjort när man är en sån latmask som jag, men jag håller alltid mina löften så nu har jag snörat på löparskorna och är redo för en springtur.

Detta måste bli en vana. Varannan dag? Är ni med mig?
(vet inte hur många gånger jag skrivit exakt det där…aja, 10e gången gillt!)

133 Comments

skidåkarn

Om du rör på dig regelbundet kommer de kännas och synas både på in- och utsidan :)

Reply
Ida

Tycker jag låter kanon! Håller själv på och tränar varje dag och försöker äta så nyttigt som möjligt! Det blir lätt att man håller på i perioder. Först är jätteduktig och sedan lägger ner det och sedan börjar med det igen. Detta är faktiskt första gången det har funkat att få in det till en vana för mig, som den latmask jag är, haha! Man blir riktigt stolt över sig själv när man fixar det! Hoppas du också klarar det nu då, håller tummarna! :)

Reply
alina

HAHAH GUD VAD GULLIG DU ÄR, LITE SOM MIG SÄGER ALLTID SÅ MEN ORKAR SERIÖST INTE. “ta hand om din kropp” skojar du med mig du har den snyggaste kroppen av dem alla, det hjälps ju när du bara latar ser du vilket bra resultat du får :D <3 kram och puss kenza

Reply
Sofia

FYFAN VAD BRA KENZA!!! ÅH NU BLIR JAG GLAD! Speciellt att du ska sluta röka! Förstår att det är svårt men kom igen nu, det är fler som har klarat det så visa nu att även du kan klara det! Du kommer känna dig så jävla stolt!

KOM IGEN NU KENZA, jag tror på dig!! :D

Reply
Jenny

känner igen mig… läänge lovade jag mig själv att börja springa, men först i våras började jag med det. nu kör jag varannan dag och jag kan ärligt säga att det känns ganska skönt, efteråt… :DD

Reply
Malin

Jag tror det blir lättare för dig om du INTE lovar dig själv att börja träna så ofta. Du får vänja in dig lite. Det är okej att börja träna “bara” en gång i veckan, för att sen bygga upp med fler dagar i veckan. Hoppar du in i träningen sådär från att inte ha tränat alls skrämmer du nog bara dig själv.

Hoppas det funkar denna 10e gång då :)

Reply
johanna

Go go go!
haha, ja, tåter ju bra:) jag är 14 år och springer tre gånger i veckan och syrketränar två. En super kombination enligt mig!

Reply
belle

Haha, aja, så länge du försöker så :)
jag tror nyckeln är variation. Att bara jogga/springa kommer bli tråkigt. Att bara köra yoga kommer bli tråkigt och enformigt. Att bara boxas kommer man tröttna på. Spring ute, skaffa gymkort så du kan gymma och ta olika gruppass osv. Variation variation. Samt att inte ha alldeles för stor press på sig. Typ: “jag ska träna varje dag i två timmar för att om två månader vara lika fit som en kvinnlig Hulken”. Ha hälsan som drivmedel samt fokusera på hur skönt det är när det är klart. och när man märker resultat, att man kan springa längre och hårdare tex, så är ju det bästa drivmedlet i sig :) Och om man missar en dag ska man inte hänga upp sig på det heller utan bara ta nya tag.

Lycka till iaf! I´m with u och har varit i två månader nu ;)

Ciao!

Reply
terese

ja. Även fast du redan är smal så är det viktigt att vara aktiv och ta hand om sin kropp. Att sluta röka är en jättebra idé! :) Lycka till! <3

Reply
Pearl

Man ser att du har gått upp i armarna och bysten. tycker att du ser väldigt snygg ut :).

Reply
Saara

oh! Running has become a habit to me and I actually love the feeling after heavy training… so I’m with you!

Reply
Marie

Jag är lätt på. Jag startar imorgon och kör träning varje dag. Nu ska dessa överflödiga 10 kg bort!!! Nu ger vi järnet! :)

Reply
Imane

Haha girl, for now you have nothing to worry about, you have an amazing body. But yeah, if you wanna keep it that way, you have to make a little effort and try to eat healthier en spend more time in the gym than on your couch or in a club.

I got really lazy the past few months, so – for the 43958st time – I’m gonna start hitting the gym more frequent.

Reply
t.

säg inte att du fortfarande röker, kenza. är det inte dags att lägga av med det? :S

Reply
Frida

Jag är med dig så hårt! Va ute och sprang idag för första gången på väldigt länge och bestämde mig för att det va dax att börja röra på fläsket. Har blivit så lat på senaste tiden!!

Reply
terese

kan inte du ge lite fitness tips? Som bra måltider och sådär? eller vad du äter till frukost? Nu när du är inne med träning osv. Kanske du också kan dela med dig av det? :D Lycka till!!

Reply
Tanya Kobilinski

Jag har alltid varit tjock och har försökt att gå ner i vikt men många saker har gjort att jag bara fallit tillbaka i samma stil. Om du taggar mig så taggar jag tillbaka, nu jävlar!

Reply
Sabina .A

Jag har aldrig tänkt på det men du är väldigt lik Amber Rose.. i ansiktet , sjukt lik verkligen.

Reply
hanna

Hej Kenza!
jag har haft anorexi i fyra år och är ganska ofta inne på bloggar med “thinspo” och “thinspiration”, det känns som att det ofta är bilder på dig med. jag vet att du inte står för sådana ideal så du kanske borde tänka på vad för slags bilder du postar på dig själv.
kram!

Reply
sara

omg du har ju redan snygg kropp! men jag ville fråga dig var man kan köpa en militärjacka? såg att du hade på dej sån på nån bild. snälla svara :)<3

Reply
Alva

Jag tog dörsta löprundan på ett tag idag, kändes riktigt jädra skön! Jag är med dig, snyggo!

Reply
emelie

Nu vet jag inte om detta gäller bara nybörjare eller rent allmänt, men det är inte bra att springa mer än tre gånger i veckan. :)

Kör hårt med träningen, gör det till en vana nu och variera träningen! Kroppen vänjer sig alldeles för fort vid samma träning och då får man inga resultat.

Reply
Katrine

Så bra at du skal trene nå da! Jeg har begynt selv å trene i det siste og jeg kan allerede se resultater, kjempe deilig! :-)

Reply
adrijana

ska du gå ut och springa så halvnaken? kan ju lika gärna ta på dig bikini…din blogg har blivit en “visa upp sig” blogg, lite tråkigt för du skriver nästan aldrig egna tankar, utan bara en massa show off bilder för att få snälla kommentarer. ja du ser bra ut, men visa lite mer av din insida, den är säkert väldigt fin också…

Reply
Belle

Hej Kenza!
Du är så jäkla snygg och din klädstil och allt är så sjukt snygg. Du är en underbar person och en som ja ser upp till eftersom du är allt jag vill bli.

Jag har en fråga gällande dina tatueringar. Jag fyller 18 i början av augusti och ja har tänkt tatuera mig. Jag har tänkt mig ett hjärta på foten som du har, och den ska symbolisera min 18 års dag. De ja undrar är hur ont gör de? jag är så jäkla rädd men fan nu vill ja ha den!

tacksam för svar! puss o kram underbaring

Reply
annayellowbanana

Wow, din kropp!!! Hade jag haft den hade jag inte sprungit en meter! Haha, men jag förstår vad du menar, kroppen måste ju må bra inuti också, inte bara se bra ut utanpå :)

Reply
camilla Norman

kom nyss hem från en 7 km lång powerwalk med syrran EFTER en och en halv timmes gymning imorse. Ibland är det bättre än andra dagar K! Har inte tränat på 1 vecka så det gäller nog bara att inte “tvinga” in sig i nya rutiner :)

Reply
lis

DU ÄR så duktig!! heja dig, även om du redan är smal och vacker så kommer du orka så mycket mer i livet om man sätter igång.. och de ska komma från världens lataste brud jag vet haha! ;)

Reply
Emma

Åh snygga skor!! Kan du lägga ut en bild pÅ dem? Eller tipsa om snygga springskor? :)

Reply
Nike

Hej Kenza!
Skulle vara kul ifall du ville lägga ut alla dina headers genom tiderna! :)

Reply
Fanny

Jag är redan med! Lätt!

Kom igen nu Kenza jag lovar att du kan göra det till en ny bra vana! Om du vill så kan du.

Tänk på att ta det lugnt början, så du kan hålla livet ut ;) bättre det än att kuta på och om ett par veckor har du ont i knän och benhinnor och gud vet vad, eller du är trött mentalt på att springa, som du får brås med länge länge (det är farten som är farligast).

Bäst är att hitta en bra drivkraft/morot som får dig att vilja fortsätta. Och tänkt såhär när det är som jobbigast “ju jobbigare jag upplever det, desto nöjdare kommer jag vara efteråt!”.

Jag tror nog det kommer gå toppen, jag tror på dig! :) Heja!
(förlåt det blev lite långt.. ;)

Reply
fernanyi

Come ON KENZA!!! You can do it, just think on how good you’ll look after all. Think you doing it cause you want the best for yourself!!! good luck XOXO Fe :)

Reply
oda

Att sluta röka och ta hand om sin kropp låter bra!(Y)
Men se till att äta ordentligt så att du inte gör av med mer än du får i dig bara:)

Keep up the good work!

Reply
Julia

Vart kommer skorna ifrån? Du har säkert skrivit det förut, men har i så fall glömt! Sjukt snygga! :)
Mvh Julia

Reply
sofia

varför klär du dig så avslöjande? när du blir äldre kommer du ångra dig. för folk som mig som är från överklassen och har bra utbildning(jag är 20 och pluggar till läkare), tycker det är pinsamt när folk klär sig så naket. det är tacky. man ska lära sig att man ska ha en fin kropp men inte framhäva den på ett vulgärt sätt. men sen vet jag inte hur du är uppvuxen. lycka till!för du är en fin person o behöver inte framhäva dig på det viset.

Reply
kim

when you start working out everyday, it’ll become your daily routine which is what i’m doing right now. Even though it is very hard to keep it up everyday but once you get used to it, you’ll be fine.
xoxo greetings from Canada

Reply
antii

din kropp är perfekt, du behöver verken gå ner eller up, kanske vill du bara få mer synliga muskler? ahhaha- riktig tsnygg kroppp,love itttttttttt”!

Reply
Eet!

Sprang en runda förut på 5 km så kör hårt du med!! Lycka till med allt!!!!!!!

Reply
TRÄNING OCH KOST BLOGGTIPS!!!!!!!!!!!!!

Jag tycker du kan kolla in den här bloggen http://NH.BLOGG.SE/ om du vill hitta lite inspiration, motivation eller bra tips på mat/träning.

Bara hennes blogg har hjälpt mig att få in en träningsvana på 3 dagar i veckan! Och sluta tänker jag inte göra nu. Hon är inspiration för mig och har kroppen jag vill ha haha

Reply
Caroline

“if you’re tired of starting over – dont’t ever quit!”

Att ha en målsättning på en löptur en gång i veckan är en bra start. Att få in rutinen, sen är det bara att öka. Går du ut för hårt kommer du tröttna- igen.

Reply
Evelina

Sjuuukt snygg kropp! Tänk den som vältränad, då kommmer jag vara riktigt avundsjuk kan jag säga dig haha! :D Jag har också funderat på att ta tag i träningen nu men hur långt springer du när du är ute? :)

Reply
Yvette

You can do this! :) Gå inte all in på en gång bara, utan låt det utvecklas långsamt och framför allt; tvinga dig själv de gånger det känns FÖR tråkigt att träna. Kan ta lång tid att komma över den så kallade tröskeln, för mig tog det 8 månader, men det är SÅ värt det! Och hitta en träningsform som DU tycker är rolig.

Reply
Linda

Kör hårt! När du väl är inne i goda vanor så avtar på sikt även behovet att bryta dem. Lycka till!

Reply
ema

tänk på att inte köra för hårt från första början. man skadar sig lätt när man börjar sådär helt plötsligt och kör för hårt. även om det inte är jobbig träning (såsom joggning) så kan man snabbt få skador med benhinnor osv., vilket slutar med att man får sluta träna helt. vilket är synd.
alltså: varannan dag är inte någon direkt bra början. kör 2 gånger i veckan till att börja med. sedan kan du öka och blanda långdistans med t.ex. intervaller osv.
take care!

Reply
sara Sinan

JAG ÄR MED! jag läser Ida Wargs blogg varje dag http://idawargs.se och får massa träningsmotivation där. Hon har även olika utmaningar och kosttips som man blir peppad av. Ett litet tips bara om du vill hitta motivation :)

Du är så vacker Kenza! Kram Sara

Reply
amanda

Att träna varannan dag MINST är ju så jäkla gött när man kommer in i det! Fastnade i maj i år, hoppas att jag blir kvar fett länge :)

Reply
TRÄNING OCH KOST BLOGGTIPS!!!!!!!!!!!!!

REN INSPIRATIONSKÄLLA! Den här tjejen har gått ned 9 kg och ska bli muskelbyggare nu. Fler än mig som känner att hon ger motivation och inspiration till träning och hälsa? JAG GÖR. Värt en kik assåå!! Läst hennes blogg i evigheter typ, kan inte sluta http://nh.blogg.se/

Reply
marie

Haha Kenza, jag låg sjukt bakis i lördags med. Tänkte EXAKT samma tanke att nej nu slutar jag dricka, jag mår så jääkla dåligt. kände nämligen att mina organ börjar lägga av.. skämt åsido. Så ska jag börja träna osv igen.. jag sprang förvisso i måndags. Imorn på’t igen. PEPP PEPP!!

Reply
elina

Hejsan! Hoppas du kan svara på detta i ett inlägg! Vart är shortsen ifrån? Letat länge efter sådana ;o tack på förhand!

Reply
malin

Hej Kenza!
Kan inte du berätta var du har hittat dina tränngs shorts? Jag har länge varit på jakt efter ett par sådan men hittar inget alls. Om de inte finns kvar kanske du kan tipsa om andra? hade blivit jätte glad.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*