• header

OS

Jag och Aleks tittar på OS varje dag, mest på kvällarna då. Jag tycker att det är skitkul! Sitter alltid på nålar när de visar gymnastiken. Det är så jävla coolt, men simningen är nog ändå det vi följt mest just pga Phelps. Man kan ju inte låta bli att imponeras av honom. NITTON OS-medaljer varav 15 guld… FETT! Vilka sporter/grenar tycker ni är roligast att titta på?

Annars då.. Röven och benen värker efter löprundan idag och det känns riktigt bra. På väg tillbaka väntar alltid en miljon uppförsbackar och trappor, och så solen rakt i ryggen på det. Ni kan ju gissa vem som såg ut som en svettig gris efteråt haha..

Nu ska vi fortsätta mysa här. Puss på er!

Bild från en plåtning jag gjorde tidigare i somras! Detta omslag + omslaget jag gjorde för bröllopstidningen kommer snart ut.

122 Comments

Sofia

SIMNING ÄR DEN BÄSTA SPORTEN EVER <3<3<3… och så gör det ju ingenting att killarna ser ut som de gör ;)

Reply
withemilia

Ridning är ju det roligaste! Nu senast har det ju varit fälttävlan där svenska Sara Algotsson Ostholt fick SILVER!! :D Snart fortsätter det med dressyr och hoppning :)

Reply
Elin

Ridsporten och lite gymnastik och allt annat om det råkar vara en svensk med när jag slår på tv:n :D

Reply
Anne

Gymnastik såklart! För att jag går i det, fast inte just den sortens gymnastik:D
kram på dig!

Reply
rebecca

Ridsporten, framförallt hoppningen och fälttävlan då det är lite action!

Reply
Ebba

Handbollen är bäst!! :) det är roligast att titta på tycker jag! :D
Fast gymnastik, landhockey, simning och fotboll är också kul att titta på :))
Btw fin bild! :)

Reply
Sara

Kolla in den här oanvända, läckra klänningen från ASOS! :) http://www.tradera.com/oanvand-silver-paljettklanning-asos-auktion_301743_160522423

Reply
Christie

Did you see the female weightlifter (Maria Alexandra Escobar Guerrero) who started peeing when she went to lift the weights? You could see the pee dripping out the back of her lycra! It was sooo funny. :D

And what do you think of Ye Shiwen, that Chinese girl, who swam faster than Lochte in her final 50m? I think she is AMAZING.

Reply
:D

Gymnastiken lätt. Är gymnast och Jonna (svensken som tävlade) är en vän till mig så man satt klistrad vid TVn då!

Reply
Mikaela

Jag tycker att boxningen är roligast att titta på, tror jag blivit smittad av min pappa som har boxats då han va yngre!

Reply
Ella

Jag har tänkt på en sak, varför publicerar du inte dina outfits på Lookbook.nu? Skulle vara grymt att se dina bilder där och du skulle säkert få ännu fler läsare världen runt. Du tar ju ändå de otroligt vackra bilderna. Kul för Aleks, om det är han som tar dem, att få lite cred där också!

Reply
Emilia

Ridsporten!!! Och vi fick ju vår första medalj idag, silver, tack vare ridsporten (fälttävlan). Följer det slaviskt, så jävla kul. :D

Reply
Carro

Simningen e ju roligast!! Sluta vara “tränings narkoman” i en dag, det håller ju ändå aldrig. Orka folk som alltid låtsas vara insatta i träning i 1 vecka men sen orkar dem aldrig mer….

Reply
Lisa

Jag ÄLSKAR OS!! Kollar varje dag, OS appen är nerladdad och svtplay används flittigt :D
Tycker om de flesta sporter under olympiska spelen, men topp fem är friidrott, gymnastik, simning, simhopp och handboll :))

Reply
sofie

har inte sett någonting av OS… hör bara av diverse människor hur det går ex. – HÖRDE DU ATT HON SOM SIMMA BÖRJADE GRÅTA FÖR HON KOM FYRA. – HÖRDE DU ATT VI FICK SILVRET I RYTT!? :O

Reply
Lena

Vilken fin bild på dig :-) Jag följer faktiskt inte OS alls, tycker det är supertrist haha ;-) Men grymt av Phelps om han vunnit så mycket osv! För han har väl någon sorts fysisk sjukdom också? :-)

Reply
malva

SV: Hej! Tack så otroligt mycket, det är verkligen jättekul att få höra någonting sånt!

Och nu till frågan. Ja jag ska till kansas och leva där som utbytesstudent i ett år vilket ska bli otroligt spännande. Jag har tyvärr inget pojkvän eller i detta läge kanske det är tur med tanke på hur mycket jag skulle sakna honom. Men jag har otroligt fina kompisar som det kommer bli mycket jobbigt att åka ifrån ett år. Men det är ju en del av hela utmaningen att kunna klara sig själv. :)

Reply
K

GYMNASTIKEN är självklart roligast att titta på, eftersom jag själv också har varit en elitgymnast :) En bekant till mig är med i det ryska laget, viktoria Komova heter hon…. Ska bli riktigt roligt att följa os i Rio 2016, då kommer det vara med massa tjejer från Sverige :)

Reply
Johanna

Ridsport såklart! Första medaljen togs i fälttävlan idag, DET om något är en skittuff sport. Inget för veklingar…

Reply
Charlotta

Ridsporten alla gånger! Och extra roligt var det ju att det blev OS-silver i fälttävlan också! Och då har vi även dressyr och hoppning där vi gott och väl skulle kunna plocka två guld eller åtminstone medaljer om allt går vägen!

Sen är det såklart kul att se svenskar :)

Reply
Cassandra

sitter med som klistrad, ridsporten är roligast. men även simmningen och så längtar jag till att friidrotten ska börja :)

Reply
astrid

ååå va kul att det är någon som tycker att gymnastik är det roligaste :D
man ser nästan aldrig gymnastik på tv och sånt :D ha det bäst!!!

Reply
Mari

Simningen ser jag mest. Det är så himla spännande !!
Vad duktig du är som börjat löpa. Hoppas du håller i det nu =) Hos mig hittar du massa löpartips, så in och kika vetja. Jag befinner mig på Lidingö, så behöver du tips eller en kompis att springa med, höra av dig =)

Reply
IDASWARDROBE.com

Ridsporten så klart! Och där fick vi vår fösta medalj också – i bästa grenen! :D Men det är väl alltid så att den sport man själv har utövat är mest intressant ;)

Reply
kayli

love your outfit~
love the colors~
and love love your glitter skirt! :D
you look stunning!!

have a wonderful wonderful week!!!

Reply
Louise

Jag tycker själv att gymnastik är det roligaste att kolla på! Har själv hållt på med det i typ 6 år (är 12) , men slutade :( Blir så sugen att börja igen när jag ser dom! <3

Reply
klara

Jag tycker simning är roligast att kolla på, men det kanske är för att jag själv simmar!

Kolla gärna in på min blogg

Reply
Tove

SIMNING SÅKLART! Antagligen för att jag är tävlingssimmerska själv men man måste ju bara ÄLSKA simning!!!!!

Reply
Agnes

Ridsporten såklart! Vore sjukt tufft om vi plocka medaljer i dressyren oh hoppningen med!! Sverige är på G!

Reply
Caroline

Gymnastik SÅKLART! =) Bästa som går att titta på. Bonus att USA vann också. grymt lag!

Reply
Tove

Hej, jag tycker också de är jätte kul med OS!
Jag brukar också kolla mycket på gymnastik, men de kanske är för att jag själv har gått de. Jag har också träffat å tränat med en gymnast från Ryssland som nu är med i OS, Victoria Komova heter hon.
Jag kan också säga att dom är grymt duktiga, för de är inte en lätt sport de där.
Jag brukar också kolla på fotboll, för Sveriges damer har en ganska bra chans att vinna! kram

Reply
Sofia

Jag tittar på ALLT! Och är sjuuuukt taggad på att se brottningen som kommer snart<3

Reply
Julie

Jag tycker gymnastik är helt fantastiskt (även om jag inte helt förstår vad dom får poäng för och inte) men annars är friidrott min favvis! Hoppa, springa, kasta! Så himla kul. Men såklart tittar jag på det mesta som Sverige är med i.

Reply
vvendelaaah

Jag älskar att kolla på gymnastiken. Jag själv hoppar hopprep som ingår i gymnastik, så jag och fler tjejer som jag tränar med brukar fara på gymnastik SM och hoppa och då är det massor av annan gymnastik, skitkul!!:)

Reply
Kate

Kollat på ridningen (fälttävlan) hela helgen, men TYVÄR så missade jag silver ritten av Sverige! Fick inte fram kanalen, fick typ damp. Men därimot har jag kollat på cesar “the dog wisheper”, något för dig kanske? Du som t.o.m har en supersöt hund! Har ingen hund… Men spännande att kolla på det iaf. Går på tisdagar kl. 21:00.

//Katean

Reply
Erica

Hej Kenza! :) Såg att du också gillar att kolla på OS och speciellt simning, jag kan inte göra annat än hålla med! :) Och du har verkligen rätt i att Phelps är en fantastisk simmare! Men jag kan tipsa dig om en riktigt bra simhoppare vid namn Tom Daley, han är en 18 årig engelsman och är världsmästare! Du måste verkligen kolla när han tävlar! Han är en naturbegåvning! ;)

Reply
Johanna

Ingenting. OS är skittråkigt o det finns inte en chans i helvetet att jag slår över till det :)))

Reply
Emma Hermansson

Gillar du gymnastik?
Jag kör gymnastik och det är det bästa jag vet
Är det de bästa du vet?
Jag kollar oxå på gymnastiken på os!! <3 ha det bra

Reply
Johanna

haha har du sett att Aleks namn blir Alexandra om man översätter till engelska? kanske är old news men såg det nu, lite roligt! :’) min favorit sport måste vara gymnastik och ridning!

Reply
Olivia

Ridsporten är lätt det roligaste, speciellt när det går så bra för Sverige :)
Älskar ditt hår Kenza, gör du något speciellt med håret så det blir så fint?

Reply
M

Är inte så intresserad av OS, men jackan däremot, va snygg den är, var kommer den ifrån???

Reply
Linda Meguedad

ååh, jag älskar också gymnastiken och tränar det även själv, det är så sjuukt kul!!:D Kram!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*