• header

3e augusti 2012

Hej fina ni! ♥

Hur mår ni? Här är allt bra! Klev upp för ett tag sedan, åt frukost och nu gör jag mig i ordning. Ska iväg och jobba några timmar med Gustav. Vi har inte hittat ett kontorshotell än (om ni vet något, tipsa gärna!) men vi har en plats vi kan sitta på så länge. Bolla idéer och se till så att alla skisser och sånt blir rätt.

Jag har iallafall börjat dagen med en bra frukost! Har verkligen hittat en frukost för mig. Det kan ju lätt bli så att man tröttnar om man äter samma varje morgon, men det är bara att variera frukterna i yoghurten. Idag blev det naturell yoghurt med bitar av jordgubbar & nektarin. Samt två kokta ägg till. :)

61 Comments

Sofia

Petra.metromode.se skrev precis om Metros nya kontor där det finns plats för andra också! Kolla in :)

Reply
Rebecka

Hej! Brukar inte kommentera oftast, men http://starthouse.se/ har två kontorshotell i stockholm med lediga kontor. Jobbat på båda som receptionist för ett par år sen, och åtminstone då så var det både trevligt folk och miljö!

Reply
Federica

Hey Kenza ♥ You wrote, that you are not more motivated with your blog, and I think this is too bad. I really love your blog and I read it since 2007. I think that I was one of the first of your german readers :) In 2007, 2008 and 2009 you wrote so much fun things, it was so nice to read your blog. Now it is nice too and also your pictures are “better” and more professional but then you wrote more from your heart, I think. Maybe you have lost the pleasure for blogging, because you think that you need to blog 4 oder 5 times every day. And you wrote that your Blog is not your job, so you can blog whenever you want and whatever you want. I just want to say this, because it is so bad that your are not more motivated. Keep it up ♥ Hugs&Kisses

Reply
D

Du är så vacker Kenza. Tänk om man kunde få ha varit ens i närheten av så vacker du är..

Reply
sara

Tycker inte du att du ska sluta röka? Det tycker iallafall jag att du ska! Vet du inte att dina lungor blir helt förstörda och att för varje ciggarett du röker försvinner ca. 1 minut av ditt liv! Vet att det är ditt val men vill inte att du ska dö tidigare än vad det är menat! :( för jag ser upp till dig, visst jag är 12 år men jag läser ändå din blogg och bryr mig om dig! Hoppas du läser det här! :) kram

Reply
Noella

Nuförtiden Har du börjat prata om ditt jobb ganska ofta , om Erat jobbhotell osv , jag skulle tycka det var lite kul att få veta VAD du egentligen jobbade med , är du ekonom? Designer? Ingenjör? Elektriker? Okej det kan du ju inte vara för dom jobbar nog inte på datorn , Din blogg Är jättebra!

Reply
Bea

Finns ett kontor som står tomt här mitt emot mig på Linnégatan på Östermalm ovanför klarsynt. Står: uthyres 82kvm ring för mer info.

Reply
Emma

Läste precis på Petra Tungårdens blogg att hon tipsade om nya lediga kontorlokaler på Kungsgatan 10. Metromode har flyttat dit, kolla de lokalerna vettja :D

Reply
Caroline

Hej,

Beror på vad du är ute efter. Vill ni sitta där permanent eller bara “hyra nån gång då och då”? Har ett fint kontorshotell på Klarabergsviadukten 63 där jag jobbar, Waterfront Building. Riktigt moderna och fina lokaler. Låter det intressant kan du gärna maila mig så tar jag det vidare till dem!

Kram

Reply
Ellen

yoghurt med somriga frukter är den bästa frukosten såhär på sommaren, jag kör själv på den nästan varje dag!

Reply
Jenny

Hej Kenza idag fyller jag nämligen 16 år och undrar om du kan vara snäll och göra ett inlägg om min blogg så ja kan få mer läsare :D?
Ja kanske inte bloggar varje dag men ska blogga så gott ja kan ja älskar att fota, spela fotboll, rida va me kömpisarna och dansa :) ja bor i Rättvik i dalarna men är från stockholm :) kram!

Reply
Malin

Hej kenza,
Min pappa driver Alvik Strand Kontorshotell som är väldigt populärt då det ligger precis vid vattnet med ett bra utbud av restauranger i närheten och ett stenkast in till city. Han har några rum kvar då det är relativt nystartat. :)

http://www.alviksstrandkontorshotell.se/

Reply
Hannes

Kan tipsa om kontorshotellet entreprenörskyrkan vid Odenplan. Bättre ställe får ni leta efter!

Reply
Vanja

Hej, vad ar det for snyggt bord som frukosten star pa? ar det ett bord? var ar den kopt? skit snyggt :D

Reply
Sara

Hej Kenza!
Åh vilken god frukost. Jag har ingen aning om ett kontorshotell men det finns en ledig lokal i Edsbergs Centrum, har inget nr just nu men om du vill kan du också kika in på http://www.objektvisition.se/lediga_lokaler/sollentuna. (funkade inte all länka)De har fina kontor.Du kan titta på andra ställen också självklart inte bara i sollentuna, men det skulle vara grymt kul för jag bor i sollentuna :)

Reply
Sara

Hej Kenza!
Åh vilken god frukost. Jag har ingen aning om ett kontorshotell men det finns en ledig lokal i Edsbergs Centrum, har inget nr just nu men om du vill kan du också kika in på http://www.objektvisition.se/lediga_lokaler/sollentuna. De har fina kontor.Du kan titta på andra ställen också självklart inte bara i sollentuna, men det skulle vara grymt kul för jag bor i sollentuna :)

Reply
ida p

Visste inte att du tänkte på figuren så mycket?!?!
Det äter man ju när man bantar typ. Yoggi med bara ägg kan inte vara en god kombination annars?! Bara äggen oxå för att bli mätt. Men visst väldigt bra tips på frukost för dom som vill hålla formen!! Tack!!

Reply
Jessica

Business center bilpalatset på st. eriksgatan 117. Där sitter vi och det funkar helt perfekt för oss. Just nu finns det dessutom superfina rum lediga!

Reply
Sara S

Kontoret Nybroviken, Birger Jarlsgatan 2
50565100
Kontoret Solna Centrum
50586400
Kontoret Globen
50568700
3 kontorshotell som ägs av samma ägare
http://www.kontorshotellistockholm.se
[email protected]

Kontoret
Vi erbjuder er tre förstklassiga kontorshotell med bra adresser och hög servicenivå. Vi finns vid Nybroviken alldeles bredvid Dramaten, vid Globen med hänförande utsikt och även mitt i Solna Centrum. Våra receptioner står till ert förfogande med all tänkbar assistans och konferensrummen är stämningsfullt inredda med all behövlig utrustning. Det är viktigt för oss att ha en personlig stämning där våra hyresgäster känner sig bekväma.

Du är hjärtligt välkommen hit på en visning!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*