• header

Ha en bra dag!

Nu drar jag iväg och jobbar några timmar. Jag ska möta upp Humlan efter för att fixa en grej inför London i helgen (japp, bokade biljetter i fredags!) och då kan jag be henne hjälpa mig att fota dagens outfit till er. :)

Ha en härlig måndag allihopa ♥

57 Comments

Filippaaaaaaa

åh vad bra att du ska till london :D jag ska dit i höst och det skulle vara jättegulligt när du kommer tillbaka om du kan tipsa om några måste-besöka-ställen-och-affärer? :)
KRAM

Reply
Sonam

I hope I see you around in London haha, it would be the most amazing thing! You are my biggest fashion idol!

Reply
Sonam

I hope I see you around London haha, it would be the most amazing thing! You are my biggest fashion idol!

Reply
Linn

Hej Kenza!
Jag tänkte bara tipsa om ett promoterföretag i London som erbjuder gratis festande (inträde + drinkar) på några av Londons bästa klubbar, bl.a. DSTRKT, Cirque Du Soir och Whisky Mist. På många av dessa klubbar kryllar det av kändisar, jag själv har träffat b.la. Will.I.Am, Tyga, Rita Ora & LMFAO! Jag jobbade själv för detta företag under ett halvår & det var jag som fixade Hugo Rosas utekvällar i London (http://hugorosas.se/bomben#comments). Han har lagt ut några bilder från den coolaste klubben, Cirque Du soir. Värt att ta en titt!
Om ni är intresserade så är det bara att mejla mig så kan jag ge er kontakterna till min fd. chef som kan anordna allt :)
Annars får ni ha en supertid i London! Verkligen världens bästa stad!
ps. glöm inte åka till Camden Market, himmelriket här på jorden hahah.
Kraam Linn

Reply
Rebecka M

Hej! Jag undrar om du skulle kunna lägga ut några länkar på affärer där du köper dina kläder?? Skulle va super duper guligt!!!

Älskar din blogg..

Reply
Johnie.grimes

Det är någon som säger att hon är du på en hemsida som heter stardoll, du har väl inte stardoll?

Reply
Besök min viktblogg, jag har gått ner 20 kilo!

Hej!
Har kämpat med vikten i hela mitt liv och varit mobbad.
Kände att nu fick det vara nog och jag har kämpat men lyckats gå ner 20 kilo på 12 veckor.
Jag delar med mig av allt på min blogg, min fortsatta kamp och du/ni kan läsa min matdagbok och alla recept.
När jag kom till jobbet idag efter semestern så kände dom knappt igen mig.
Jag känner knappt igen mig själv när jag tittar mig i spegeln.
Jag har lagt upp flera före och efter bilder idag och jag kan knappt se att det är samma person. kika förbi min blogg!

Reply
Alexa

You’re pretty as always! I really like the lace shirt! Förresten, It was so nice meeting you in Visby! xx

Reply
Johanna

Hej Kenza!

Tittade in skärpet från chicy redan när det kom, och efter att jag sätt det på dig så tyckte jag att de var ännu snyggare! :)
Så bestämde mig för att beställa ett. Men nu när jag har fått hem de så ser det inte likadant ut som det gör på dig.. Spännena på mitt skärp sitter mycket längre isär från varandra.
Har du gjort några ändringar på ditt skärp? Tycker det är så snyggt när spännena sitter tätt ihop..

Tacksam för svar :)

Ha en bra dag! :D

Reply
Jawa

Hej kenza! Din blogg är underbar . Hade en fråga om London, vilket hotel är bra att bo på som är nära till alla shopping ställen.. Ska kanske dit nästa helg .

Tack!
Med vänlig hälsning, JAwa

Reply
Sara

haha det är ju OS i london! kommer vara sjukligt mycket folk!! :D fast hoppas fortfarande du får en bra helg ;)

Reply
ella

varför väljer ni att åka dit när det är OS??? det är ju kaos i stan och ni kommer behöva trängas med 100 000 tals fler människor än om ni skulle åka efter den 17 augusti!

Reply
Emma

nej va kul att du kommer till London! Bor här och har mycket tips om ni vill veta vart ni ska gå, ni borde definitivt komma till Shoreditch och dra ut på Lördagen!

Reply
Caroline

du är så söt !!! älskar din blogg mer än någon annan blogg, du är min förebild. Såg dig en gång i sthlm men vågade inte gå fram :S
Kram

Reply
Karolina

Kenza!! Vill bara tacka dig jättejättejättemycket för att du fick igång mig till att börja springa. Kunde knappt springa två kilometer utan att dööö för bara en vecka sen. Men igår efter att jag läst ditt inlägg där du skrev att alla klarar av att springa en halvmil tog jag mig ut och joggade de där jäääävla 5 kilometrarna!! SÅ SJUKT NÖJD OCH STOLT NU. Nu jävlar ska jag bli FIT.

Reply
Emma

Hej! Jag har undrat ett tag lite angående ditt jobb. Vad arbetar du med när du inte bloggar? Företaget Vad är det för företag du har? Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*