• header

9e augusti 2012

Åh, vad skönt med sovmorgon! Passade på idag eftersom att jag vet att det lär bli väldigt lite sömn i helgen. Sticker ju iväg till London imorgon, har bjudit med mig en av mina bästa vänner & helgen kommer endast bestå av shopping & party (= knappt någon sömn). Fan vad kul det ska bli!!

Så idag ska jag packa lite, ska försöka att inte ha med mig alltför mycket så att jag får plats med lite nya höstkläder som jag hoppas hitta där borta. Och så ska jag röja undan lite jobb så att jag slipper ha med mig datorn till London, och sedan ska jag hinna med ett gympass också.

Förresten! Jag såg att jag blivit nominerad till ett pris i Blog Awards. Är det ni som nominerat mig? Tack så jättemycket!! Jag kommer precis som förra året avstå. Missförstå mig inte nu, jag är sjukt tacksam över att ni fortfarande hejjar på mig trots att min blogg blivit sjukt opersonlig & tråkig haha.. Men jag vill helt enkelt inte vara med, och jag kommer nog inte heller vara hemma då (förhoppningsvis ligger jag på en varm strand) så rösta på någon som ska gå & som vill vinna istället. Någon som brinner för detta & satsar på sin blogg. För det gör ju inte riktigt jag längre, tyvärr.. Men jag bugar och bockar för nomineringen och hoppas att ni alla får en härlig kväll!

På Bloglovin Awards i New York där jag vann pris. Det kändes så jäkla häftigt! Nu har jag och de som legat på topp lika länge som mig gjort blogg-galor i 4-5 år.. Ärligt talat så är det på tiden att de ger lite mer nya bloggar chansen!

57 Comments

Jakob Andersson

Vad tråkigt att du inte kommer på galan Kenza. Men hur som helst, grattis till nomineringen! :) Det var otroligt trevligt att träffa dig på Finest Awards tidigare i år så hade varit trevligt att hälsa på dig även nu på VR Blog Awards. Vi håller tummarna särskilt hårt för finisarna Angelica och Linda! :)

Reply
InaMarina

Så omtänksamt och osjälviskt skrivet av dig Kenza. Tänk om alla unga tjejer i din ålder kunnat vara så mogna som du. Hoppas att du lyckas lika bra med dina nya projekt som väntar så som du lyckats hotells med din blogg och allt annat du gjort.

Reply
lollo

Du har så sjukt bra klädstil och jag älskar allt!!! kan du nämna några billiga bra hemsidor där du hittar b.la väskor skor och snygga kläder????? :) :) :) :) :) <3 <3
XOXOXO lollo

Reply
Jasmine :)

Du har en hund och om jag inte är helt ute och cyklar så reser du också väldigt mycket men vad gör du med din hund? Tar du in han på ett hunddagis eller hittar en vakt. Skulle vara tacksam för svar :)

Reply
Sanna

kul att du blev nominerad, men precis som du säger så är det dags att släppa fram andra och nya bloggar oxå. Speciellt när du känner att du inte riktigt brinner för bloggen lika mycket som innan. Bra att du är ärlig tycker jag!
jag hoppas dock att gnistan tänds för dig igen

Reply
Therese

Hej Kenza! Sånt här gör mig ganska irriterad… Missförstå mig rätt nu! Jag förstår din tanke med att det är synd att nya bloggare sällan får chansen att synas, som ny i bloggvärlden kan man jobba stenhårt månad in och månad ut (tro mig jag har försökt) men knappt se något resultat alls.
Nu har jag följt din blogg mer eller mindre i ca tre år och jag vill minnas att du har berättat att när du började blogga så fick du väldigt snabbt ett par hundra läsare som sedan växte i en ganska stadig fart.
Jag påstår absolut inte att du inte har jobbat hårt för att vara där du är nu, och jag har en enorm respekt för dig på grund av det!
Men när du säger att du inte vill åka till Blog Awards i år heller och dessutom rent ut säger att du inte vill ha priset…
Vare sig det är för att du hellre vill ge någon annan chansen att vinna eller har en annan anledning så tycker jag att det känns en smula arrogant att uttrycka sig så som du gjorde i inlägget ovan. Folk tar sig tid att nominera dig och rösta på dig, och du känns ganska ointresserad.

Kände att jag bara var tvungen att få ur mig det.
Fortsätt att blogga på samma underbara sätt som du alltid har gjort och ha det så roligt i London!

MVH Therese

Reply
traderareshop

Jättefint tänkt Kenza! även om jag tycker om dig och din blogg så håller jag med. Hade vart roligt om någon annan som verkligen satsar på sin blogg får vinna.

Kika in min blogg om du vill vinna vita flatform sneakers!

Reply
jennie

Jag gillar att du är ärlig Kenza. För oavsett vad som gjort dig känd och rik ska du ändå inte behöva stå till svars för det, – bloggen, fansen osv. Det är faktiskt ditt liv och inte din blogg som är mest viktig. Oavsett om bloggen är en del av det eller inte. Så jag hoppas du skiter i om folk skriver elaka saker eller är oförskämda mot dig. För ingen vet vad som händer i ditt liv förutom du. Så jag hoppas du inte låter någon påverka dig negativt, för du har all rätt i världen att göra vad du vill med din blogg och ditt liv. Värsta predikan, men jag ville bara säga det. För det här är nog ett inlägg som idioter kommer anse sig ha rätt att kommentera fräcka saker på. You go girl haha.

Reply
Emelie

Hej Kenza.
Jag tycker att du har en grymt fin blogg osv och har läst den i flera år nu.. Jag är 20 och vill bara fråga dig hur du kan skriva om rökning och alkohol när det finns unga, alldeles för unga, flickor som läser din blogg. Jag tycker du lätt kan hålla det utanför bloggen om du kan hålla personliga saker utanför. Jag har en 12årig lillasyster som läser din blogg och låtsas att hon röker och säger att hon vill vara som dig när hon blir stor. Varför ens nämna alkohol, bakfylla och rökning? Du väljer varje dag att vara en förebild, så snälla, var en.

Reply
mathilda

men även om du kanske inte lägger ner så mycket tid på din bloggg längre så är den fortfarande den bästa att läsa, dem andra bloggarna är så fake. Dem skriver alltid om varandra för att få flest läsare och hur mycket andra hittar på om dem (tex Kissie på hennes blogg) Men på din blogg läser man naturliga saker som din vardag och om mode osv. därför är din blogg fortfarande bäst :)

Reply
Sofie

Den dagen du slutar blogga Kenza, kommer inte nätet vara värt att sitta på nätet längre..

Jag läser enbart, bloggar jag gillar och aftonbladet. haha
Och jag lär säga att Din, Tyras och Englas är dom jag kommer sakna mest de dagen ni väljer att fortsätta eran karriär på andra håll.

Reply
Pretty Tiny Things

Totally agree with you , We’re young blogger and it’s became hard for us to be ‘discover’ because we blog until the beggining of the year but we still keep to blog !

Emily from Pretty Tiny Things

Reply
Karin

Tycker att du ska göra en snygg bok med en massa outfitbilder, eller kanske en sån där specialtidning du vet. Jag tror det skulle vara uppskattat bland dina bloggläsare och fans!!

Reply
Ulrika

Hej Kenza! Jag tycker att din blogg är den bästa, och du förtjänar varenda pris och prisnominering du har fått genom åren! Men kan hålla med dig om att dom borde ge “nykomlingarna” lite fler chanser. En blogg som jag tycker är värd att läsa och förtjänar att vinna pris, det är den här tjejens blogg; Blogg.veckorevyn.com/kira/
Än så länge är väl inte hennes blogg jättestor, men hon ligger faktiskt på veckorevyns startsida! Hon heter Kira och är en av mina vänner som skriver om och lägger upp bilder på så sjukt bra inspiration. Hennes blogg har stil, klass, utmärklese och helt enkelt för jäkla bra innehåll:D Snälla- kika in på Kiras blogg<3

Reply
caroline

det är helt okej att sluta. det är du som bestämmer och om det inte gör dig lycklig längre så är det inte värt det. Att vara lycklig är värt så mycket mer.

Reply
ida p

Vad är detta du säger?! Riktigt dumt! Din blogg är ju bäst!! Men varför bryr du dig inte mer?? Är detta en antydan till att du snart inte vill blogga mer?? Varför inte??

Reply
ida

Du åker ju till London ganska ofta och du lär ju ha ett och samma hotell som du gillar.. jag undrar vart beställer du din resa och hotell för allt jag kan hitta är typ bara vandrarhem

Reply
Sophia

Kenza… Snälla säg inte att du ska sluta blogga?!
Försök att hitta inspiration från någonstans.
Vi alla älskar ju dig!

Reply
Kellie

Vad ska du jobba med när du helt slutat blogga och du inte får möjligheter och göra olika projekt med hjälp av bloggen?:)

Reply
b

Varför inte sluta blogga om du inte har någon blogginspiration? Eller iallafall ta en lite längre bloggpaus. Det är ju ingenting som håller dig vid bloggandet. Förutom dina läsare möjligen, men du måste ju leva.

Reply
Malin

Du måste vara den klokaste människan på jorden. Så fint av dig att låta andra få chansen! Du måste ha ett hjärta i guld! <3

Reply
louise

Hej hej!

Bott i london sedan 2 ar, kanner staden val sa let me know om ni vill ha bra tips pa grymma klubbar. Ni ar fina tjejer o borde fa intrade o dricka gratis, det har ni om ni gar pa de lite finare klubbarna…

Dstrkt- grymt!
Maddox- Grymt!
Rose- Goood shit med r&b and hip hop

Louise

Reply
Eliza

Du kan ju ta 2 veckor ledigt från bloggen. Tycker inte du ska tvinga fram inlägg, du ska ju vilja det också. DU är viktigast, INTE bloggen. Ta hand om dig:)

Reply
Caisa

Jag tycker inte att din blogg har blivit dålig! Du fortsätter att leverera snygga outfits, bilder och roliga inlägg. Keep up the good work ;)

Reply
Josefine

Du är så jäkla vacker kenza!! Och vad du än gör, sluta för guds skull inte att blogga, är det nån bloggare som ger mig insperation för kläder och allt med mode att göra så är det du! Du är galet bra, jag älskar dig och din blogg! love <3

Reply
Mary Green

it’s so sad that you don’t care about your blog anymore it was great, you’re gorgeous and im sure i’m not the only one who thinks you’re a role model.. too bad

Reply
mikaela

tycker du ska lägga ner bloggen om du ändå ska skriva ”jag har ingen inspiration längre” i nästan varje inlägg nuförtiden,då blir det ju inte ens roligt att läsa din blogg om du inte känner att det ä roligt längre.
kram

Reply
Carolina

Vore grymt om du la upp lite tips på hur du gjorde för att bli en framgångsrik bloggare..Och ta semester! Annars kommer du snart att gå in i väggen som jag gjorde!

Reply
janina

snällt av dig! ska rösta på Angelica Blick,sjukt braa blogg!! din med kram kenza

Reply
Katrine

Kos deg masse i London da! Kjedelig at du ikke vil være med på Blog Awards, men jeg har stemt på deg for det :-)

Reply
Sofia

Men för helvete människor !! KENZA är som vilken annan jävla människa som helst, hur fan kan ni sitta och skriva att hon inte ska skriva om alkohol, cigg och bakfylla????? DET ÄR HENNES BLOGG; LÄS DEN INTE DÅ OM DET STICKER i era ögon!!!! Föräldrarna till unga tjejer har fortfarande ansvar för dom tills dem är 18 år så det är inte Kenzas UPPGIFT!!!

Och hon är ärlig och säger att hon inte är lika inspirerad av att blogga just nu för tillfället och hon kan väl inte hjälpa att hon blir nominerad till blog awards istället för dom NYA bloggarna, snälla vilken jävla värld lever ni i???

Reply
miinniees

Grrrrraaaaatttttiiissss Kenza!!!!!! :D Det var du verkligen värd!! Bästa bloggen någonsin! :D än en gång grattis! :) <3

Reply
Sandra Linder - Från 15år och gravid

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig, det är nämligen så att jag är nominerad till blog awards i kategorin – Årets blogstar vilket kom som en rejäl chock för mig men naturligtvis positiv sådan. Är verkligen jättejätteglad över det men de jag undrar är om du har några bra tips, vad bör man tänka på, outfit osv. Massa kramar, Sandra

Reply
Mats Lindgren

Bra att du äter LCHF-kost. Dina chanser ökar att förbli frisk och smal. Det tog lite längre tid för mig att fatta hur kosten påverkar hälsan. Ungefär 40 år tog det men idag är jag frisk från diabetes och hjärtbesvär tack vare LCHF.

Reply
Maja

Jag bara älskar din blogg, stort grattis också :)
Det skulle vara roligt om du kunde göra en haul video med de du köper eller bara en video där du visar vad du köpt i London!

XOXO maja..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*