• header

Phuuuu…

Ok, det märks på min kropp att jag rört på mig mer de senaste 10 dagarna än vad jag gjort på hela året. Det tog i som fan på gymmet idag. Min kropp ville inte riktigt. Men jag lyckades köra en timme iallafall (halva tiden styrka, halva tiden kondition) och jag kunde vrida ur mitt linne efteråt. Så svettig var jag.

Nu kommer jag vila från träningen hela helgen. Den enda träningen jag kommer få är promenaderna längs Oxford Street, på dansgolvet på någon rolig klubb och när jag för min vodka-redbull till munnen. Japp!

Nu har jag en miljon saker att göra. Puss ♥

Mina nya feta sneakers från have2have.se – kommer matchas till svarta skinny jeans & tuffa bikerjackan. Älskar detta sportiga mode!

58 Comments

Eline

Herregud trodde du tränade i domdär skorna haha. Blev väldigt “GEEZ WOMAN VILJESTYRKA!?”

Kenzas svar: Haha! Tänk dig dem på löpbandet! Det skulle va något.. ;-)

Reply
Girlystuffbyhanna

Vad duktig du är! Tränade själv också idag, sån skön känsla när man är klar och känner sig duktig<3
Kram

Kenzas svar: Bra jobbat! Ja visst fan känns det grymt! :)

Reply
hilda

Kan du inte snälla visa din garderob? Tror ingen bryr sig ifall den är lite stökig (som du har sagt)…. :D :D

Reply
Dixi Wonderland

Jag ser min städning idag av min lägenhet som träning, ligger i min runda säng helt utslagen xD

Kenzas svar: Haha städning ÄR träning! Iallafall om man har en hund som hårar så mycket så att man blir helt svettig av att dammsuga rent mattjäveln.. ;P

Reply
Noomie

Du är jätteduktig med träningen men ta inte ut dig, för då är risken ganska stor att du kommer lägga av. Jag tycker du ska köra på varannan dag som du sa, med PW! Börja få in en rutin på det, sen kan du börja ändra och greja.

Menar inget dumt :D

Reply
Linnea

Enligt yr.ni kommer det att regna här i London hela veckan typ =(…../ London-bo

Reply
Fanny Sahlin

Hej vackra Kenza!
Jag har några frågor till dig som jag verkligen hade uppskattat att du svarade på. Du har ju kontakter och du har själv varit inblandad inom musikbranchen. Hur tar man sig till väga? Vem ska jag prata med för att utveckla min musik som jag sitter och mumlar på här hemma bara? Jag vill liksom släppa bomben nu. Det är den största drömmer jag har! Jag bor i Malmö så det är svårt för dig att ha kontakter här men jag reser mer än gärna för detta är en dröm. Tack på förhand iallafall. Ha det bäst! / Fanny Sahlin

Reply
Vi

Det syns på dina lår att du verkligen tränar riktigt bra. och du har ju blivit större, ser skit bra ut. :)

Reply
anna

Har läst att många tjejer dissar såna skor för tycker inte att såna skor är fina och själv vet man inte vad man tycker om såna skor

Reply
Joanna

Hej fina Kenza, först och främst vill jag bara säga att du är så otroligt snygg ! helt sjukt :)
Skulle inte du kunna lägga upp bilder eller en video där du visar din garderob skulle verkligen vara jätte roligt och tror fler en jag skulle uppskatta det.

Reply
BLOGGTIPS PÅ TRÄNINGS/KOSTBLOGG

min absoluta favorit träningsblogg är den nystartade http://nh.blogg.se/

följde hennes blogg redan innan hon bytte där hon också skrev om träning och kost utöver teckningar och fotografier…

hon har fått mig att MÅ BRA. jag tränar och äter bra tack vare henne och jag har lyckats både gå ned i vikt och fått lite muskler. hon ger bra tips, men framför allt är det kul att läsa om hennes resa från att ha varit lite halvmullig till att bli skinny

hon har gått ned 9 kg om någon undrar

sen direkt när hon var klar började hon bygga muskler och nu försöker hon gå upp i muskelvikt. asså fatta vilken styrka kvinnan haaaaaaaaar! jag skulle aldrig klara av det, syket kan ju inte må så bra

iaf läs, värt som fan, hon är grym inspirationskälla och motivationskälla. en riktig förebild äligt talat!

/hannah

Reply
Aminah

Hej Kenza!! Jag har en riktigt viktig fråga som jag väldigt gärna får svar på! :)
Jag tänkte beställe en topp från nastygal, men har lite svårt att förstå deras storleksguide, när det är skillnad på vad modellen bär för storlek och vad det står om hennes storlek, if that makes sense.
Så jag skulle uppskatta om du kunde skriva vilken storlek du brukar beställa på tajta toppar därifrån och hur de känns, stora – små, och vilken storlek de skulle vara här hemma! Tack! :)

Reply
Aminah

Vilken storlek brukar du beställa på tajta toppar från nastygal.com? Och hur känns de, stora – små och vilken storlek skulle du säga att deras S var i svensk storlek? (Har lite svårt att förstå deras guide!) Tacksam för svar! :)

Reply
MirandaAah heter jag!

Nejmen herrejesus va snygga! Det här kanske du har skrivit i något annat inlägg men då har jag missat det men vart köpte du dom och vad kostade dom? Är verkligen KÄR i dom skorna!! (l) Älskar din blogg oxåååe..

Reply
Elin

Hej Kenza! Har förstått att du inte tränar så mycket, men då undrar jag hur du fortfaranade kan ha så himla fin kropp?! Hur många mål om dagen? Vad äter du då?
Folk jag känner säger att jag är så smal, men det tycker inte jag. Jag går 7- 1.5 mil/ dag och gör magövningar men det händer ingenting.. Godis har jag inte ätit på snart 8 månader. Unna mig vill jag göra, men med måtta. Då undrar jag hur du äter för att hålla din kropp fin? :)

Reply
Ebba

Hej Kenza! :D ääälskar skorna!! Funderar på att köpa dem men jag är inte så van vid att gå i högklackat :S tycker du att de är svåra att gå i? De ser ju faktiskt inte så jättehöga ut ;) kram <3

Reply
Linn

Hej Kenza! Älskar dina rum moto boots från jeffrey campbell & tycker dom är så snygga! Vill gärna köpa ett par men dom är slut på Nastygal. Vet du om dom brukar få in nya skor eller kan man köpa dom någon annanstans? Tack på förhand! :)

Reply
linnea

vill säga kenza att du är sjukt stark.
inlägget där du skriver om personliga saker! shit så stark brud! fortsätt så! :)
men de ja igentligen skulle säga är att du borde inte dricka vodka-redbull! ja tror du vet att de är farligt men vill ändå säga de till dig de kan göra så ditt hjärta stannar! men hoppas att du viste de och du inte dricker de så ofta eftersomde är farligt!
btw älskar din blogg och ditt klädmärke så sjukt snygga kläder!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*