• header

Nya boots!

Jag blev så jävla glad när jag hittade de här bootsen inne på New Look i London! Jag har varit på jakt efter ett par nya kängor hur länge som helst nu men inte hittat några 37or som jag får i mina höga fötter i. Vill ju inte gå upp 2 storlekar för att få i fötterna, men som sedan är alldeles för stora & glappar när foten väl är i. Får kämpa lite för att komma i dessa, men det går! Och de är riktigt sköna.

Iallafall, nu har jag gjort mig av med mina trasiga plast-kängor från Dinsko som jag bott i de senaste 3-4 åren. Hoppas dessa håller lika länge haha!

De här kostade 60 pund, inte illa för ett par boots i äkta läder. Köpte även ett par till mami och hon blev himla glad när jag kom över med dem tidigare idag! Nu kan vi matcha varandra. :)

87 Comments

Bella

Kenza du borde verkligen testa PrimeBoots! “Orginal” bootsen kostar knappt 3000 :-

Jag har samma problem, med för “höga” fötter, men i dessa skorna passar det perfekt! Dom är inte klumpiga och glappar inte heller.

Extremt fina skor med SUPER kvalité.

Ha en fin dag!

Reply
hejhej

hej!! Skit snygga skor. Du har så bra stil kenza.
Jag ska själv till London om två veckor. Kan inte du göra nån guide eller ge mer tips. Vill se mera bilder därifrån med :P.

Reply
hejhej

Snygga skor kommer passa dig perfect. Jag ska själv åka ner till London om två veckor. Så skulle uppskata om du kunde göra någon slags guide eller ge lite mer tips om London shopping. Mera bilder med :P

puss och kram

Reply
hilda

guuuud vad fina!! :D

skulle du någongång kunna visa din garderob för att jag vet att jag inte är den enda som är nyfiken på hur den ser ut :D :D

Reply
Amanda

Hej! Jag och några kompisar ska till stockholm nu i höst och vi är såklart sugna på att gå ut och festa, har du några tips på vart vi kan gå? Vi är alla 18 år! Tackkkkkkkk på förhand hehe

Reply
karin

jättesnygga verkligen! du har så bra smak kenza, jag hoppas att vi får se resten av shoppingen också. Är nyfiken ;)

Reply
Amanda

Hahaha jag läste mani istället för mami, trodde du blivit galen och köpt matchande små skor till honom

Reply
Rebecca

Sjukt snygga. Letar fortfarande runt efter ett par snygga boots men vill inte betala över 1000:- kronor & de flesta snygga bootsen som jag vill ha gör det..
Vad är 60pund i svenska kronor?

Reply
Krissie

Snygga! Så är det för mig med… Öppna spännena och ha en nylinstrumpa utanpå dina vanliga strumpor så ska du se att det är lättare :)

Reply
KICKY

tänkte bara fråga om din header bild att var fixar du den, och vilken storlek är bilden! :D Mest undrar jag på var du fixat dedär “KENZA”..
men annors så har du en otroligt fin blogg och alltid lika vackra bilder
puss, från en finsk läsare

Reply
adela

Amazing! Btw what is wrong with your studded Ash boots, I know you bought them and I’m so in love with them but they’re so expensive so I really can’t understand why you’re not wearing them, please tell me ?? I want them so bad :/

Reply
Emelie

Kenza vad ska man ha för vinterjacka i höst/vinter? Kan du inte ge tips eller inspiration? =)
Kram

Reply
Ella

Jag har läst din blogg ganska länge nu och vill blogga precis som du det skulle betyda jätte mycket om du kune komentera ett av mina inlägg och ge mej några tips hur jag kan blogga lite mer som du ör du bloggar så bra…:)

Reply
Josefine Otterström Petré

vad heter affären där du hittade dom här snygga bootsen??:)
har letat som fan efter såna men hittar inte:/

Reply
Sophia

Har exakt samma problem…
Primeboots gick men var tvungen att köra med plastpåsar ibörjan… Haha, så du är inte ensaaaam :):):)

Reply
ida

Hej kenza, vad tycker du om vinröda jeans?? och hur skulle du matcha dom?? jättetacksam för svar :))

Reply
Tara

I just lost a little respect for you when I saw you buy real leather. didn’t know you were in to animal cruelty :(

Reply
Emma

Väldigt snygga! Snyggare än de dyra Prime bootsen tycker jag, de ser så jäkla klumpiga och grova ut, dessa är mer nätta men ändå tuffa liksom :)

Reply
Vendla

Tjenare, du har ju en kategori som heter ur Kenzas garderob eller något liknande. Och det var väldigt länge sen du uppdaterade den, jag gillade verkligen den. Så jag tänkte bara fråga om du ville göra det igen? :)

Reply
Martina

Haha tyckte det stog “mani” istället för “mami” först! Fattade inte om det var ett skämt eller om du faktiskt hade köpt boots till din hund, men sen efter att ha läst meningen några gånger såg jag att jag läste fel.. Haha :)

Kram på dig!

Reply
Filippa

Pga din nya bikbok reklam kan jag inte läsa din blogg på min iphone :( surt!! Man ser bara halva inläggen och sommar man in blir texten suddig :(

Reply
Emma

Hej Kenza!
Du är så vacker, verkligen. Wow.

Ville bara att du skulle veta att Det är någon Bik Bok reklam på bloggen som gör så att man bara kan läsa halva inläggen!

Hoppas du får en bra dag!

Reply
flooo

Har kollat New Looks hemsida men de verkar inte sälja dem där. =(
Höga fötter = hög vrist, dvs inte plattfot.
;)

Reply
Jessica Åström

Å vad fina!! Jag hittade de precis på new looks hemsida men jag funderar på vad jag ska ta för storlek. Brukar ha 36/37, är de små/stora eller normala i storleken?:)

Kram Jessica

Reply
Sigrid

Hej! Sticker till London imorgon och undrar var den här “new york”-butiken ligger någonstans? jag hittar den inte på nätet…

Reply
Philip

Snygga skor! Min tjej köpte nästan likadana idag. Kostade typ samma också, men det var på en skobutik i Kalmar! Haha :) Ha det bra!

Reply
Saule

My New Look boots (very similar) hardly lasted a season :-( I was quite disappointed. Hope these last longer for you xx

Reply
Malin

Skitsnygga boots! Sugen på att beställa, hur är dom i storleken små/stora? =) Har vanligtvis 36..

Reply
Jessica

Beställde dessa boots från london men de var för stora :( Så de är stora i storleken för er som undrar.
Och nu har jag ett par till salu stl 39 men skulle säga att de är som en 40. maila mig! [email protected]

Reply
Jessica

Beställde dessa boots från England men de var för stora :( Så de är stora i storleken för er som undrar.
Så nu har jag ett par till salu stl 39 men skulle säga att de är som en 40.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*