• header

15e augusti 2012

God morgon! ♥

Trots att jag sovit dåligt inatt så kom jag upp när klockan ringde vid halv nio. Nu har jag ätit frukost och svarat på lite jobbmail, ska göra mig i ordning nu och sedan sticka iväg “kontoret” och jobba.

Vi har så jäkla svårt att hitta ett kontorshotell som passar oss. För det första har typ alla rum glasväggar, alltså med insyn vilket vi inte kan ha eftersom att vi kommer jobba med framtida kollektioner där. För det andra hittar vi inget ställe som tillåter hund vilket blir väldigt svårt, jag måste ju ha med mig min lilla kompis eftersom att det kommer bli långa dagar.. Om ni vet något kontorshotell som uppfyller dessa två krav, tipsa mer än gärna!

Nu måste jag skynda mig lite. Puss!

Jag fick en söt bild från en utav mina ryska läsare borta i Ryssland! Spasibo! (har för mig att man stavar med o på slutet, fast det uttalas som ett a hehe)

64 Comments

Sanna

hoppas att ni hittar något. Klart att man vill ha med sin lilla hund när man jobbar, jag hoppas att jag oxå får ett sånt jobb där jag kan ha med min lilla pärla =)

Reply
M

Hej! Jag vet att Katrin Zytomierska hyr ut något ställe på Östermalm. Hon bloggade om det för någon dag sedan. Tack för en bra blogg! Ha en fin dag <3

Reply
Linnéa

Vilken fin teckning du har fått! Hoppas att ni snart hittar ett bra kontor :)

Reply
daisy

Hi Kenza
Just to let you know that with this bik bok advert it is causing your + google thing to dissapear so i cannot translate your blog to english x

Reply
Malin

Såg på Katrin Zytomierskas blogg att hon söker någon att dela kontorshotell med, kanske det kan vara något för er? Kram

Reply
Sanna

Tyvärr gör Bikbok reklamen att man inte kan se hela bloggen i mobilen, endast den vänstra sidan av texten…

Reply
Malin

Hyr en lägenhet/köp lägenhet och ha som kontor? Kanske är för dyrt dock…?

Reply
Hawazen

Ville bara säga att den där annonsen på vänstersidan gör att hela din blogg skjuts till höger och därför ser man inte hela inlägget :/, hälften av texten är utanför bild utan att man kan skrolla åt sidan :(.. Kram!

Reply
Alice

Har du kollat Kista Science Tower? Där vet jag att det finns kontor med bara nåt enstaka fönster. Är dock inte helt hundra om hund är tillåtet men du kan kolla! :)

Reply
Emelie

Vad har hänt med din blogg? Man kan inte kolla via telefonen för halva bloggen skärs av och så kommer hon bikbok tjejen upp framför. Himla irriterande ! :(

Reply
Aline

hej Kenza!
snälla kan jag få en länkning av dig? jag vet att du inte gör det men jag håller på att få en sponsring så jag behöver få lite mer läsare, snälla snälla jag behöver verkligen den!
det skulle betyda jätte jätte mycket!

Reply
S

Asså kan inte läsa hela dina inlägg från iPhonen i Safari p.g.a den där jäkla BikBok reklamen i sidan! Snälla gör nåt :(((((

Reply
Linda Bohlin

Kolla med Garnisonen på karlavägen. Vi (juristpunkten) har kontor där och det finns både med och utan glasväggar samt att två av våra anställda ibland har med fina fyrbenta älsklingar! :) Lycka till!

Reply
camilla

Kenza, kom till Stockholm Modecenter! Det är på riktigt den bästa arbetsplatsen ever, sköna lokaler, skönt område, nära till stan och man får ha sin vovve där (stället är som en kennel haha) :-) Kram på dig! <3

Reply
Caroline

Hej,
jag jobbar på ett företag som sitter på ett kontorshotell ute vid upplands väsby ( tvärsemot löwenströmksa). Där har vi alla våra egna där man kan sitta en eller flera och den enda insynen man har är en dörr med två glasrutor i. Och det bästa utav allt är att här får man ha hund. Finns sammanlagt 9-10 hundar här som finns på kontoret.

Förstår att det kanske är lite för långt bort men det är ett tips iaf !

Reply
Jozze

bik bok reklamen till vänster förstör så man inte kan läsa dina inlägg. En del text är för mkt åt höger håll.

Reply
A

Nybrogatan 34. Samma kontorshotell som Dagmar. Där finns alla storlekar på företag och rätt lokaler.

Reply
Sarah

På Best western Kom Hotels konferensavdelning (döbelnsgatan) har dom grupprum som skulle kunna fungera som kontor enligt dina kriterier. Kolla upp vettja!

Reply
Emilia

I Skärholmen har dom ett kontorshotell där min pappa hade sitt kontor! Det var väldigt fint och alla var vänliga, speciellt när vi barn kom dit från skolan. Det mycket utrym i ett kontor och det är många som har sina hundar där! Finns några få kontor med glasväggar men de flesta är utan, så att man får sin privata del :) Ett plus är att det ligger väldigt nära till centrum och affärer, samt fik och restauranger.

Observera att det kan ha ändrats lite eftersom jag flyttade därifrån för 8 år sedan men enligt hemsidan så verkar det fortfarande vara väldigt bra, och hundvänligt!

Så det är något som jag kan tipsa om. Jag vet inte om det finns flera men vårat låg jämte prins Carl Philips hotell i Oxholmsgränd :)

Hemsidan är här –> www. skhlmkontor.se

Lycka till!

Reply
nathalie

Jag har jagat kontorshotell hela sommaren ovh kan rekommendera regus,de har ett bra upplägg med många fördelar. Kan även rekommendera att kika på blocket. Vi har hittat ett grymt stålle nu men dessvärre inte något som har platser kvar!

Reply
Karen

Om Liljeholmen är intresant, så kan du kolla med bonhagen.se. Dom har kontorshotell och vet att dom tar emot gäster med hundar.

Reply
sofie

Hahah men spatsiba är väll bara ett ord som svenskar använder och TROR är ryskt. Det är vad jag fått höra iaf, det betyder ingenting på ryska ;o

Reply
kath

hva har skjedd med bloggen,den tingen nede på browsern er ikke der så jeg får ikke tatt sida til venstre liksom så får ikke lest hele teksten!

Reply
Aydan

Spasibo med o på slutet är helt rätt :) Bravo Kenza!
@sofie (synd att man inte kan tagga på riktigt), såvitt jag vet så betyder det tack på ryska, och jag är rysk så jag borde väl veta ;)

Reply
Emelie

Hej!
Vill tipsa om Gustavia Office i gamla stan, mysigt och bra företagshotell där jag inte tror det blir problem med hund på kontoret :) finns även rum utan “öppna” fönster för insyn för övriga som hyr att se in till dig/er…
Lycka till!

Reply
Isabelle

Radisson Hotel är ett hotell i Frösundavik. De har även kontor i olika storlekar utan insyn. Hotellet har pool, massage och sådana saker som även får användas av de som har sina kontor på Radisson. Hundar är också tillåtet där :)

Reply
E

Kolla arstaparkkontorshotell.se, ligger lite utanför stan mitt emot enskede rackethall och postterminalen i årsta. mycket bra hyresvärd och har precis fördubblat ytan med många nyrenoverade och fräscha kontor. flexibla med djur och planlösning.

Reply
Caroline

Hej, såg att Katrin Z sökte någon att dela kontor med, så kontakta henne! :)

Reply
Lania

Hey Kenza , i love your fashion i love everything about you ! I am in crazy love :D hahaha no really I LOVE YOU BITCH ! :**** <3
ehm ehm yes ;* youre everywhere but ehy not in germany so often :(( ? i will meet you baby !

Reply
Lania

Hey Kenza , i love your fashion i love everyting about you ! i am in crazy love :D hahaha no relly I LOVE YOU BITCH ;**** <3
Youre everywhere but not in Germany :(( i will that you come to HAMM ( NRW) i will meet you soooo muchhhhhh !!!!! <3 ilove u ! you are beutiful girl ! <3 P.s your men is very hot ;P ;))) :**

Reply
Marika

Det är inte så noga hur du skriver det på svenska, det uttalas ju spasiba. Men om man “översätter” från kyrilliska bokstäver skriver man spasibo.

Reply
Becka

Kan inte du göra en guide om ställen man borde besöka om man åker till London?:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*