• header

16e augusti 2012

God morgon!

Sitter och äter frulle framför tvn. Har myst på soffan med vovven i en halvtimme.. Ska snart göra mig i ordning och dra iväg och jobba…

Annars då.. Augusti bara flyger förbi. Snart är det september och höst. Fasar lite efter ännu en lång och kall vinter (det känns ju som att vintern nyss försvann…) men hösten ser jag fram emot. Jag älskar höstkläder, snygga boots & skinnjackor. Minus för regn och att jag blir blekare än döden. Ok inte riktigt, men grå iallafall. Kanske man ska lägga i någon snygg slingning i håret för att piffa upp lite! Min ombre är ju nästan borta nu. Kvar är bara mina blekta & otroligt slitna toppar (hårstråna är inte kluvna i två, utan varje hårstrå ser ut som ett jävla träd med en miljon grenar haha).. Men Humlan ska klippa mig snart! :)

Nu är kaffet klart. Hörs sen ♥

30 Comments

Linda

Hej! Det är så att jag ska köra upp snart och jag undrar om du har några bra tips? Fick du göra en fickparkering under din uppkörning?

Reply
Sanna

Du har ju iaf tid och råd att fly landet till skillnad från mig tex :( on another note: tycker du passar bra i lite ljusare hår! :) ljusa slingor röstar jag på.

Reply
Sarah

Fasar också inför en lång vinter, men försöker tänka positivt på det hela! Jag kan köpa en dösnygg pälsjacka, matcha den med svarta jeans, boots och en tuff mössa. Jag kan komma utifrån kylan och in till en varm och mysig famn som gärna håller om mig. Myskvällar deluxe! Jag kan ha snöbollskrig med mina vänner, vilket faktiskt är ganska roligt om man tänker efter. Vad kan du göra för roligt under vinterhalvåret, Kenza? Fundera på det lite så känns det snart lättare. :)

Reply
Alison

Gör du en ordentlig inpackning försvinner det!
Lägg in en bra inpackning i håret, rulla in håret i plastfolie (!) och sen en handuk! Värmen hjälper otroligt mycket!

Reply
Stephanie

Detta kanske inte har med det här att göra men har du använt sin kristall bh som du beställde för länge sen?:)

Reply
Nimra

Kenza, Jag älskar din stil, du har alltid så dö fina outfits!!
Skulle inte du kunna göra något inlägg då du visar lite av ditt favorit mode nu inför hösten? Jag håller på och letar efter ett par fina boots helst inte för dyra. Har du några att tipsa om? Kram <3

Reply
Denise

“(hårstråna är inte kluvna i två, utan varje hårstrå ser ut som ett jävla träd med en miljon grenar haha)” jag dog typ!!!!!!!!

Reply
amanda

Gud, Kenza, skulle inte du kunna ta en bild med dina superljusa hårtoppar som lugg? Vilken kul bild! Att kunna se och tänka sig dig i blont hår!

Reply
Mejva

hahah kunde inte låta bli att skratta till om det där med att dina hårstrån är som ett jävla träd :’D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*