• header

Fotat

Nu har jag jobbat klar för dagen! Har även fotat dagens outfit till er nyss och hämtat upp Humlan. Vi ska käka middag och hon ska klippa mitt hår. Vi hörs sen! :)

20120816-194637.jpg

39 Comments

hilda

När jag stod i kön på Ica idag så såg jag dig på framsidan av Solo. Jag blev lite småglad men sen läste jag vad det stod på framsidan (det va lång kö och jag hade tråkigt haha :D) och blev lite ledsen för att det stod “Jag ska sluta blogga” (elr nåt sånt.) Själv vet jag att tidningar kan vända på vad man säger och få fram något helt annat men nu frågar jag dig: Är det sant?

Reply
Sara

Måste bara börja med att du har en sjukt bra blogg, blir så inspirerad och helt fantastiskt är du!

Skulle inte du kunna göra ett inlägg om stränder/ställen och restauranger man måste besöka i närheten av alghero, sardinien?? ska nämligen åka dit om en vecka och hade varit tråkigt om man missar något..Kram!

Reply
Isabella

Hej, du har galet snygg kropp! hur tränar & äter du dagligen? hur mycket väger du och hur lång är du? skulle vara inspirerande att veta, men tanke på att jag vill komma igång ordentligt med träningen! Så därför frågar jag. Skulle inte du kunna svara i ett slags “träningsinlägg” där du skriver din kost respektive träningen du utför dagligen! Tror inte jag är ensam om att vara nyfiken kring detta! :)
Hoppas du har en bra dag!
tacksam för svar!
KramKram

Reply
Lina S

“jag fotade dagens till er”.. Känns lite som att du fotar för alla andras skull ( läsarna) och inte tycker det är kul längre? Synd i så fall om du inte själv tycker det är roligt… Kram

Reply
sara

kan inte du bäretta om hur det var i london osv? :) tänkte också åka till den där wesfield gallerian och jag undrar i vilken wesfield galleria var du i? westfield stratford city eller wesfield london eller hur man ska kalla det :) och hur åka du dit? med buss, tunnelbana? och vilken ska man ta? jag kommer bo nära oxford street så nåt i närheten där eller aa det gör ju inget om man får gå en bit det är ju bara bra:) kram

Reply
Emilia

Kan inte du visa sakerna som du köpte i London? Inte allt kanske (om du köpte väldigt mycket) men några fler grejer i alla fall. Skulle vara jättekul :)

Reply
Sara

Finns samma som din blus men med nitar och strass pärlor lr va man nu ska kalla de inne på Vero Moda där i kragen skiit snyyggaa skulle nog passa diig! Och snyggare än den du har iaf jag ville ha den men den kostade 400 lite för dyrt för mig :$

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*