• header

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Här har ni en bättre bild på min nya fina hatt! Köpte den som sagt i London. Ni ska få hela outfitbilder snart..

Nu blir det hemmagjorda hamburgare + pommes här hemma hos oss med vänner. Sen blir det tårta (bästis envisas med att göra en bara sådär haha. hon tycker inte att någon behöver fylla år för att baka tårta. helt rätt!) och film. Ha en fin lördagskväll! ♥

21 Comments

Fanny

Du passar vekligen bra i hatt ! Och bilden är jätte snygg annors också , kanske är det ändå håret som gör pricken över i . Vet inte men kramar från Finland i alla fall :)

Reply
Jennifer

Hej! Du är så himla fin och jag älskar dina kläder men jag undrar vad du köpt den där väldigt snygga ryggsäcken. Har letat efter en snygg så länge men hittar aldrig någon jag gillar:)Kram Jennifer

Reply
Sofia

Hej Kenza! Jag har idag kommit hem från några dagar uppe i Stockholm. Mitt enda “shoppingmål” var att få tag på en “kenza 10” jacka med ljus krage. Har innan jag åkte kikat upp varenda återförsäljare av jackan och när jag väl kommer in i en butik och ser alla dina andra plagg uppradade blev jag ju först överlycklig – tills jag fick reda på att den inte släppts än. Åååh va fail, men men, det var ju en chansning! Det är inte ofta jag får kläd-cravings men jag måste verkligen ha den här jackan.. Jag bor i en ganska liten stad som inte säljer dina jackor alls, så min plan är helt enkelt att åka upp till Stockholm IGEN, och då är det bannemej bäst att jackan både finns i butik och i min storlek, annars vet jag nog inte vad jag gör (och inte min pojkvän heller, så som jag tjatat om den här jackan nu när vi var uppe, haha!). För att avsluta novellen då: Snälla – vet du något datum som den släpps? Jag vet att det är inom 2 veckor cirka, men jag vill ju inte åka upp och så har den inte släppts än, utan den gör det när jag har åkt igen.. ;) Tror att det är många mer än jag som undrar också! :)
KRAM!

Reply
Nea

Hej ja undra bara att kan du berätta vad för ögonbrynspenna du använder för du har alltid så jäkla snygga! Hälsningar från Finland!

Reply
sussi

du är jätte vacker och jag älskar verkligen din stil :) och du
är verkligen den bästa bloggaren, du gör din grej och snackar inte skit om nåt eller någon.
puss <3 ha en bra dag :)

Reply
RONJA

Ååh hehe fan vad gott med tårta. Har själv envisats med min än att vi ska göra tårta ett bra tag nu! Vill använda tre tårt-bottnar så den blir stooor hehehe :)

Reply
linda

hello kenza
you are so beautiful and have beautiful legs. what do you do as a workout?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*