• header

PHOTOSHOOT

När som helst kommer Linda (som ska sminka mig & fixa håret), fotograf + Angie hit! Plåtningen jag ska göra idag är nämligen för deras streetstyle-sida de lanserar snart. En “min stil”-plåtning, därför ska jag själv välja kläder. Det ska bli riktigt kul! :)

Eftersom att vi ska fota ute på location blir det lite knepigt att ha med vovven, därför gör vi mig i ordning här så att vi bara är borta några timmar och fotar. Håll tummarna nu för att det inte börjar spöregna!!

Jag har gjort många många plåtningar genom åren, och det här är en av mina absoluta favoritbilder utan tvekan. Jag och Mani såklart.

54 Comments

Sara Kalanderi

OMAGAD VA FIN DU ÄR!!! Du är helt otrolig, vacker, rolig och snäll<3 Glad att du representerar Sverige (typ) haha!! Kollar din blogg varje dag, och försöker skapa liknande outfits som dina:) Vill bara att du ska veta att jag älskar dig och tycker du är fantastisk. Sluta aldrig vara du<3 Du har många faans och vi ser verkligen upp till dig, du är verkligen lyckligt lottad men det vet du väll redan. ÄÄÄÄLSKAR DIG<3<3<3

Reply
paulina

Jag håller med dig, bilden på dig o Mani är bara för underbar!!
Lycka till med plåtningen! <3
Kram från Finland

Reply
R

Super fina ni är :) Du har verkligen den bästa bloggen!! Läser den varje dag och du verkar vara en så snäll och underbar person!! Alla har problem med familjen, vänner eller något i den stillen och det är “skönt” att någon “känd” kan erkänna det :) För dom flesta försöker undvika det eller att dom lever i det “perfekta livet”….
Massor med pussar och kramar <3

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Först vill jag säga att jag verkligen älskar din blogg till Max och hur du varje dag inspirerar mig.
Jag har en fråga. Ditt första modelljobb, hur kom du i kontakt med JC? Var det en casting, någon som sökte upp dig eller hur?
Hoppas du har en bra dag!
Xoxo

Reply
Donna

Har redan frågat hehe men fick inget svar och tänker inte ge mig! Vad är Mani för ras? Så himla fin bild på er :)

Reply
Amandiiii

Jag har en fråga som inte har något med detta inlägg att göra, hoppas du kan svara på det ändå!
Använder du nån speciell “ansiktsrengöring” typ proactive eller något annat? Love your blog! Puss!

Reply
Vanessa

Kenza, vad är det för skärp du har på din header? Kan man få se en bättre bild av det?
Jag vill ha något liknande! Var har du köpt det?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*