• header

22a augusti 2012

God morgon! :)

Jag ska strax springa ner till bilen men ville bara ta och önska er en härlig onsdag! Här skiner solen men enligt väderprognosen ska det regna sen.. Men det skiter jag i, så jag kör på shorts & höga sneakers. Måste passa på för snart är hösten här på riktigt.

Nu måste jag göra i ordning lunchlåda och sedan dra iväg. Jobbar väl till fem-tiden och efter det ska jag försöka pallra mig iväg till gymmet. Ooooooorkar inte!! Motivationen börjar redan dala haha…fan då!

Hörs sen fina ni ♥

Såhär ser jag ut idag! Jag ÄLSKAR mina sneakers från Have2Have!

35 Comments

Sandra

Sätt upp ett mål som du verkligen vill uppnå så kommer tränngs-motivationen som ett brev på posten! :)

Reply
Paula

Måste du nämna i nästan alla inlägg att du ska springa ner till bilen eller jag ska köra bil och liknande. Förstår att du är glad att du har körkort och bil men det har väl dom flesta i dagens läge men du måste skryta om det hela tiden vem bryr sig om du ska springa ner till BILEN.

Reply
Alexandra

hejsan svejsan !
Ett tips på hur du ska fortsätta vara motiverad är att följa lite olika motivations personer på instagram, bara sök på motivation eller exercise så ser du att dem tränar eller skriver roliga citat som får en att verkligen peppa till :)

Reply
A

Paula: vem fan bryr sig? Orka störa sig på att hon kör bil? Men antar du ej har körkort och vet hur jävla stolt man blir när man har tagit det! Så jävla onödig kommentar bittra människa.

Reply
Jonna

Ja, sommaren är inte slut innan man själv säger att den är det. Envisas med shorts ett bra tag till i alla fall :P

Reply
Amanda

Jaaaaha, precis när du slutat klaga om vädret i varje inlägg så ska du söndersnacka att du ska joooobba i varenda jävla inlägg. Nej, du “jobbar” inte. Inte som oss “vanliga” människor. Jobb betyder att man sliter och står i för sina pengar, inte att någon skissar upp plagg åt dig.

Reply
sofie

Här ÖSregnade. Gick hem en km i regnet utan paraply, behöver jag nämna att man kunde vrida ur både mitt hår och skor

Reply
girl from finland

hej! I like your blog very much!I just read finnish cosmopolitan and i see article of you!! you´re so beatiful and real! you have also very nice style:)

Reply
Emilia

Kenza!
Du är alltid så himla vacker och sprider glädje för oss läsare. Jag gillar din inställning på livet och förstår att du har det jobbigt vid vissa tillfällen. Energitjuvar som kryper fram är inte roligt att möta och man gör vad som helst för att undvika mötet med dem. Men du är en stark tjej och med texten på din underarm orkar du kämpa vidare. Den texten har inspirerat min blivande tatuering på ryggen och det ska något i stilen av “I am an strong female”. Dina ögon ser lite ledsna ut på bilderna och det är oftast svårt att undvika sånt på bilder, men det kan vara jag också som ser fel. Du är underbar ska du veta och keep going girl med dina projekt och lycka till!! :)
Kramar

Reply
Paula

Jag tror Sarah är en stor jävla idiotisk människa som inte tål att andra säger vad dom vill jag kanske är en bitterfitta men hellre det än att vara som dig som vräker ut sig dumma ord hur som helst.

Reply
Paloma

Menar Paula att “stor jävla idiotisk människa” inte skulle vara dumma ord, precis som “bitterfitta”? Du verkar vara väldigt arg…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*