• header

Dagens

Shorts från Rebecca Stella for SOLO // linne från Anine Bing // skinnjacka från JOFAMA BY KENZA // sneakers från Have2have.se // halsband från Rutbutiken

….och så kom regnet! Det har varit sol & uppehåll hela dagen, men vid fem när jag slutade började det vräka ner. Så det blev inga ordentliga outfit-bilder idag… Dessa ovan får väl duga!?

Jag är HUR trött som helst nu men måste komma iväg och träna lite. Biter ihop!

71 Comments

Jenny

Har haft ett Sommar-uppehåll på bloggen men nu är jag tillbaka taggad till tusen , så kika gärna in! :)

Reply
Sofie

Vad duktig du är som går iväg och tränar :D Känslan efteråt är så värt det :D Om du har en motivationsdipp en dag, kör ett lugnare pass, kanske lite kortare än vanligt. Det viktigaste är att du får in rutinen att gå dit. Ett annat tips är att nu i början bara träna typ två gånger i veckan så du får “längta lite”. Om man börjar med att köra 4 gånger i veckan e det inte så konstigt att motivationen försvinner :)

LYCKA TILL!

Reply
kelly

Kenza!! I love your style<33 I'm from the united states . Where can I buy your leather jacket from jofama by kenza??

Reply
SunnySandy

Aww vilken fin jacka! Sa avis pa er som bor i Sverige som far kopa hostklader, jag bor i Mellanostern och har ar det alltid lika svettigt varmt. Men kan inte hjalpa att tanka pa alla snygga jackor,boots,knitwear…

Reply
Frida =)

Älskar din blogg!!
Kan inte du skriva vad du äter under en dag och vad och hur du tränar när du t.ex gymmar??
Igen, jag ÄLSKAR din blogg!!

Reply
SunnySandy

Aww vilken fin jacka! Ar sa avis pa er som bor i Sverige som nu borjar med host och vinter modet.. Sjalv bor jag i Mellnostern och har ar det alltid lika svettigt varmt. Men kan inte lata bli att sukta efter hostjackor,boots,knitwear.. Avis! :D

Reply
Louise

Det var ju jättebra bilder, tack för att du uppdaterar lite. Sin blogg är den bästa. Du är så otroligt vacker också!
Kram Louise :)

Besök gärna min blogg!
Louiselinnea.devote.se

Reply
Maria

Man får tänka på att det känns himla skönt efter man har tränat! Konstigt att man blir piggare av att trötta ut sig själv och sina muskler :)

Reply
Tuva

Jag har din sån jacka från jofama by kenza men efter ett tag nu så började den bli större vid armarna och vid den andra armen käns det liksom lite pösigt elr så hoppas du förstå vad jag menar . Är din oxå sån ? Tack för svar !:)

älska din blogg!:)

Reply
Matilda

Kan du visa fler bilder på Kenza 10, både med och utan kragen? :) Funderar på att beställa den, men vill gärna se lite bättre hur den ser ut först!
Kram <3

Reply
Maria

The best outfit and awesome LEGS!!! Love you! It’s pity that you haven’t good photos :(

Reply
josefine

Ja fy regnet, jag gick nyss hem i det och sitter här nerskyld med en kopp té och duntäcket, ingen sensommar här inte.. :(

Reply
Amanda

Hej, älskar dina boots från new look och funderar på att beställa ett par till mig själv. Jag brukar ha storlek 37 annars men dom Är slut i den storleken och innan jag vågar beställa ett par 38 undrar jag vilken storlek du köpte och hur som sitter? Små eller stora i storleken?

Tacksam för svar :-)

Reply
Tuva

Jag har din jofama by kenza jacka men min har blivit liksom typ lite pösigt på ens armen och blivit lite större på båda armarna .. Hoppas du förstår vad jag menar !
Älskar din blogg!:)

Reply
Tuva

Jag har din jofama by kenza jacka den du har på bilden och min har liksom blivit lite pösigt elr så på ena armen och så har den blivit större på armarna , har din också blivit så ? Tack för svar !
Älskar din blogg !:)

Reply
Pauli

Kenza jag har samma men annan färg och jag tycker det är jätte snygga om det skulle vara samma färg som du dåbjag skulle köpa:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*