• header

MAKE ME UP

Bilderna ovan är lånade från Linda. Jag tycker att hon sminkade mig så himla fint igår på plåtningen! Blev väldigt nöjd. Superduktig är hon! Ovan ser ni första looken. En bronzig sotning & neutrala läppar. Till andra looken körde vi fokus på läpparna som målades knallröda, och sista sminkningen blev en mörkare svart sotning.

Om ni vill veta vad hon använt för produkter så har hon skrivit det på sin blogg. Och mascaran? Jo…. I London säljer de fortfarande min favoritmascara från Maybelline (define-a-lash) så när jag var där köpte jag ett par stycken som jag nu har på lager hemma. Fett bra! :D

(nej jag bär inte färglinser, bara kontaktlinser eftersom att jag har sjukt dålig syn)

72 Comments

cecilia

jag hoppas inte att du tar detta på fel sätt, men tänkte bara informera dig om att maybelline använder djurförsök. jag tror inte att du skulle köpt den om du visste det så om du inte visste det innan, så vet du det nu! :) ha en bra dag!

Reply
Amanda

Du som har pengar. Gör ögonlaseroperation! Det är det absolut bästa jag har gjort i mitt liv! Jag hade -6,5 och -7,0 på mina ögon. Nu ser jag bättre än vad jag gjorde med glasögon och linser :) I love it!

Reply
julia

jÄTTEFINT!
På MSNs framsida står det: “-Jag och Aleks har varit ihop i 3 år nu, förhoppningvis friar han snart!, berättar bloggerskan”
Är det sant?

Reply
Elsa

Oj! Hade du glasögon innan? Eller fick du dålig syn efter? Alltså då menar jag typ efter skolan, förresten nu börjar alla skolan och då vill jag( venne om några mer) ha outfit-tips inför skolan!!! Skulle du kunna hjälpa mig? Eller fler?? Snälla!?!?

Reply
:)

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig, jo det är så att jag är väldigt sugen på att börja modella och undrar hur du fick modelljobb? Eller om du vet hur man söker till modelljobb? Jag är 15 år och har alltid velat bli modell, inte bara för att jag tycker om att stå framför cameran utan även för att förstärka mitt självförtroende. Därför skulle jag blir jätteglad om du kunde svara på min fråga! Puss och kram från ett stort fan av dig<3

Reply
sofie

Åh det är också min favorit mascara, är helt knäckt att det inte säljs mer! hatar att prova på nytt som inte alls kommer vara lika bra. :)

Reply
Bukky Bello

Hi i loveeeeeeeeeeeeee your eyebrows, please tell me what you do to them? Threading, waxing, eyebrow pencil?
You are gorgeous by the way i am a big fan here in london.

Reply
Emelie

åh gud, jag älskade den mascaran. varför finns den inte o köpa här längre? :o

Reply
Alicia

Kan tipsa om att att titta på amazon.co.uk efter produkter du inte får tag på i Sverige :) Man hittar allt där.

Reply
Emelie

Jag använde alltid den mascaran innan när den fanns. Nu har jag äntligen hittat en mascara som uppfyller samma resultat som define-a-lash och som dessutom är mer skonsam mot fransarna. Det är mascaran Hypnose Star från Lancome.

Reply
Estelle

Det var min favoritmascara förut också. Men jag har hittat en ännu bättre :D ida dora precision mascara

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*