• header

byPM

Jag lyckades ÄNTLIGEN göra en ordentlig uppsättning med en hårdonut idag! Jag har försökt göra som alla visar (att få in allt hår i donuten, utan att det blir hår över som man måste snurra runt) men det har inte gått med mitt lena hår. Det vill helt enkelt inte sitta. Nu har jag dock 3 hårsnoddar och flera hårspännen i haha, men det sitter iallafall!

Mina sjukt fina brillor är mina nya favoriter – från byPM.se :D

37 Comments

malin

Hade också problem med det först, men när man väl lärt sig funkar det bra. Jag måste dock använda massor av hårspray för att det ska hålla sig en hel dag.

Reply
Natalie

Snyggt ! :) Kommer det komma ut en säsong 2 av modelljakten förresten ? Kram <3

Reply
Milla

Fin frippa. Och superläckra brillor. Synd bara att det känns som att säsongen börjar nå sitt slut :(

Reply
Idunn

heyhey. Try “youtubing” sockbun! thats where you use a sock and roll it in a bun I don’t even have to wear pins to hold it in. love your blog -Iðunn

Reply
IdaPaulina

Jag har ett bra tips till dig, man behöver inga hårspännen och bara en snodd! Jag har också väldigt tunt (tunnare än dig) och extremt lent hår, och det funkar för mig, bara håret är lite fuktigt, det är lite knepigt i början men när du väl har lärt dig så tar det bara några sekunder och blir tusen gånger bättre än med den ‘vanliga tekniken’…Anyway, här är en video på YouTube, hoppa tills 3.47 så visar hon den bra tekniken, blir så mycket snyggare såhär!

Jag brukar sätta upp mitt hår såhär när det är fuktigt på kvällen, då vaknar jag med jättefina lockar dagen efter (dock torkar inte håret i bullen om man har tjockt hår skulle jag tro, men mitt hår hinner torka i och med att det är så tunt). Bara i med lite torrschampo och kamma igenom, snällare mot håret än locktång!

Kram

Reply
Johanna

Riktigt snygga!! Fick lov att köpa ett par likadan direkt haha!! kommer passa perfekt till utomlands resan i vinter ;)

Reply
Fredrica

Jag har haft samma problem men kom på en smart lösning som kräver två hårnålar! Jag flätar håret! Delar upp det i två lika delar som jag flätar och sedan snor runt donuten!

Reply
Johanna

har samma problem, aldrig lyckats med donuten, haha har som du säger för lent hår. Alla säger sig önska mitt hår men det är omöjligt att tupera och bära i donut.. jaja gräset är väl alltid grönare på andra sidan ;-)

Reply
josefine

hej Kenza!

kan inte du maila eller skriva på bloggen så snabbt du kan om vart du hittat hur man gör donuten på det sättet utan massa hår att snurra runt? skulle hjälpa mig super mycket, hellst om du hann idag ;)

tack på förhand! kram josefine

Reply
Astrid Bäckström

“Smutsa” ner håret lite med typ saltvattensprej, lättare att göra uppsättningar då :)

Reply
Jessica

Alltså det där med en hårdonut är cpsvårt. Jag ger alltid upp efter något försök för att mitt tålamod är skitdåligt,haha
Fick Kenza 10 på posten idag och jag är jättenöjd! Den är galet mysig och go. Sitter perfekt för att få plats med en extra tröja om det blir en riktig vinter i år. Nu kan hösten komma för med denna på mig kan jag knappast bli höstdeppig!
Tack för att du designar så fina jackor! Som sagt supernöjd:)
Kram kram!

Reply
Steph

Åh, har fortfarande inte kommit på hur man blir av med allt extra hår. Had du inte kunnat säga hur du gör? Hade varit jättetacksamt!

Reply
SunnySandy

Jag jobbar som flygvardinna nere i Mellanostern, och den har harknuten ar ett maste eller french roll, men den ar enkel att gora utan dounuten om mn har langt har.
Testa att satta upp haret i en hastsvans, dela det i tva sektioner som du twistar runt (som en flata) sen snurrar du liksom runt haret i en ring och faster med hargrips. Kor sa varje dag pa jobbet, sa ser ut som en lite ballerin flygvardinna. :D

Reply
mango

det är enklare med blött hår.. antingen att du blöter hela håret eller bara “hästsvans delen”. då slipper du ha så mycket klämmor etc i =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*