• header

Dagens

Jeans + linne från Anine Bing // boots från Jeffrey Campbell // scarf från Alexander McQueen // väska från Marc by Marc Jacobs // hatt från Topshop // brillor från RayBan

138 Comments

CGONZALEZ

Eftersom att du har så mycket enfarenhet och vart med och gjort program om modeller i Sverige så borde du göra ett programm med male models. På varenda modell program man kollar på är det alltid tjejer som är med. Skulle också vara tacksamt och coolt att göra någon modell program för killar också. Finns många killar som skulle vilja söka till modell och de skulle nog passa in att göra något nytt eftersom att de svenska folket alltid får se samma grejer hela tiden.

Reply
Johanna

Du kanske ska kolla in Angelica blicks blogg och få lite mer inspiration till dina outfitfoton……..

Reply
anonym

Hej Kenza! jag bara älskar din blogg den är så himla bra och den ger mig så mycket inspiration:) jag har en liten fråga dom där snygga byxorna du har på dig på bilden är dom i stretch tänkte beställa hem ett par men är lite osäker om dom inte är i stretch. Tack för en fin blogg och fortsätt med det du gör:)

Reply
Ellen

Älskar hatten sååå snygg, gör hela outfiten anner skulle den vara så tråkigt. Var har du köpt den?
Kram ellen :)

Reply
Emma

STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT FIN OUTFIT!! Lätt en av dina snyggaste, och du har haft sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå många snygga!!! *AVIS!!!!*

Reply
IDASWARDROBE.com

Jättefint, men känns inte helt som du. Lite tråkigt att du har så mycket mer dyra plagg nu (förstår varför, om man inte behöver tänka på kostnaden – varför välja budget o sämre kvalitet?) och inte det du hade förr, var så roligt att se hur du stylade alla budgetkedjors plagg snyggt, det är lite mer utmaning! :)

Reply
A

Jag dör lite för den där väskan, den är så jävla snygg! Och du gör bara snyggare och snyggare outfits för varje dag, så duktig du är hehe!

Reply
Vi

Kollade igenom hela ditt arkiv igår från år 2009 till idag. Du är verkligen så vacker. dock hade du snyggare stil förut. men fortfarande så klär du dig stiligt.

Reply
Ella

Hej Kenza! Älskar din blogg men skulle så gärna vilja se lite hur det ser ut inomhus hos dig? Vad du har för inredning osv. Skulle bli jätteglad för lite inspiration då jag själv snart ska göra om lite i mitt hem. Kram!

Reply
Ebba :D

Helt otroligt vacker! Jag önskar att jag såg ut som dig! Den här outfiten var min absoluta favorit, men jag har rätt många ;) Haha! Du är helt klart min idol och förebild! Du verkar snäll och smart, och alltid glad på något vis? När jag är ledsen är det bara att kika in på din blogg, och så (på något vis) blir jag glad! Haha, nu ska jag inte skriva en hel roman, för det är jobbigt att läsa x) Aja, ha det bäst, för det är du värld! Kram!

Reply
Ellen

Har du gjort något med håret på senaste? ser mycket ljusare ut! jättefint förövrigt, puss!

Reply
Emilia

åååååh Kenza Lady!!!
Vad snygg du är i den outfiten. Du levererar. Var har du hittat dem skorna? :)

Reply
Sylwia

Kan inte du visa kort på bootsen så att vi kan få se närmare hur de ser ut? Du klagade på färgen förut..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*