• header

SATURDAY! HEY!

Det är lördag och jag ska njuta av en ledig & hundfri dag (vovven är hos mamma). Bara hänga ute i solen, äta massa god mat & sen kanske hitta på något kul ikväll. Bio? Bowling?

Jag mår faktiskt toppen idag, jag kände igår att nej fan jag tänker inte ligga och må dåligt en lördag.. Så det blev inte mycket alkohol för mig. Men kul hade jag ändå! Vi träffades redan vid åtta och åt middag hemma hos Dilay, satt på balkongen och pratade och bara hade det jättemysigt. Sedan drog vi in och dansade på Stures till stängning, kvällen avslutades på en parkbänk där vi fyra satt och vräkte i oss mat haha.

Nu ska jag iväg. Puss!

Träffade på min fina Shiva ♥
Min vita body är från American Apparel

32 Comments

Louise

Hej. Jag har en liknande body som jag inte riktigt vet hur jag ska använda för att den inte ska avslöja allt för mycket ;) Har du något under? I så fall vad?

Reply
sofia

Låter lite konstigt men jag undrar hur du får brösten att sitta så perfekt en hel dag/natt i en sådan top/dress, skitsnyggt var det iaf ! :)

Kram

Reply
Ceci

Kenza I love your top!!! Could you PLEASE tell me which size ur wearing cuz I think we would be the same size. Thank you!! xoxo

Reply
Lisa

Väldigt snygg tröja! Dock tycker jag att det är lite jobbigt att man inte kan ha bh under, någon som har något tips på hur man endå kan hålla dem på plats haha?:D

Reply
Saskia

What do you wear under your top? I have the same in black and I don’t know what to wear :(

Reply
L

Jag har också en sådan topp fast i svart och som svar till er som undrar hur om man har något för tuttarna osv: nej det kan man inte ha utan att det syns, freebra syns eftersom det är en såpass stor urringning, jag har endast nipple covers och det funkar utmärkt med tanke på att bodyn sitter ganska tight o där med lyfter upp brösten en aning, jag har strl D på tuttarna o det funkar fintfint! :)

Reply
Beata

Samma här, har också D-kupa och denna body i svart. Tuttarna rymmer ingenstans då bodyn är så pass tight att den av sig själv trycker boobsen på plats :) . Bodyn är från American Apparel.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*