• header

Shoppar

Yo!

Vi är i stan med min lillebror och shoppar lite! Han behöver nya Converse (då ringer han sin rika storasyster som vanligt haha) så vi springer runt och letar efter ett par vinröda i hans storlek. Sen ska vi luncha och så.

Vi hörs sen. Puss!

20120826-152553.jpg

173 Comments

Emma

Ska ni luncha vid halv fyra haha? Hälsa din bror att jag älskar honom! Snyggare får man leta efter! Pusspuss

Reply
Matilda

Va gullig du verkar va mot din lillebror, så snällt av dej att köpa grejor till honom :)

Reply
Em

Skulle också behöva nya Converse… skor överhuvudtaget, haha.
Gillar dina boots! :) vart har du köpt dem?

Reply
Angelica

Seriöst! Vad är det med dig? Försöker du skryta över att du har massa pengar eller vad? Vad har du gjort för att bli rik? Den enda du gör är att blogga och klaga på hur dåligt väder är i Sverige och sedan lägger upp på Instagram en bild när det regnar och skriver med talande text “Dont ever move to Sweden. Dont even come here. Save yourself.” Vad är det för dålig rykte du skriver om mitt land? Jag såg upp dig i flera år men nu ser det bara ut som du försöker få uppmärksamhet eftersom att du inte är lika känd längre i din karriär eller är du bara bitter över at Angelica Blick får mer uppmärksamhet? Puss!

Reply
Frida

Och du var bara tvungen att lägga till “rika syster”?
Jävla bortskämda patetiska idiot

Reply
Angelica

Åh väntar på alla dryga kommentarer för att du skrev “rika”. Btw så behöver jag med skor, lugnt att ringa eller ;)

Reply
Kelly

Fy fan! Vem tror du att du är? Leker som bara den tänk dom som inte ens har mat och här skriver du som om du kan köpa vad du vill så himla fult! Jävla!!!!!!!!

Reply
Sara Kalanderi

Hej!! Undrar bara vad äffären heter?? Vill gärna köpa äkta converse till bra pris… Skulle betyda mkt om du svarade<3

Reply
Emma

Älskar din jacka! Har en likadan :)

Du får gärna gå in på min blogg och läsa. Det handlar om min resa från genom nära döden till nu. Skulle vara kul om du tyckte det var interessant och tog upp den på din blogg. Att man är inte odödlig.
Älskar Din blogg :)

Här är min blogg om du skulle vilja kolla in: http://www.finest.se/emmanorrman

Reply
Lena

Hahaha smart av han! :-) Du är så grymt snygg Kenza, älskar skinnjackan och skorna, finns inget snyggare än skinnjackor och svarta skor enligt mig haha! Har eller ja har haft likadana jeans som du har på bilden ;-)

Reply
Isa

Den här frågan låter jävligt ful att fråga men försörjer du på något sätt din familj? Hur känns det? Jag vet hur det är att ha pengar när resten av familjen inte har och jag mådde inte ett skit bra utav det även om jag med glädje gav grejer och sådant, men i alla lägen var det inte så himlar roligt. Känner du att det alltid är på dina termer de får eller lånar eller finns det gånger då du upplever det jobbigt. Förstå mig rätt..

Reply
M

Önskar jag var en rik storasyster så jag kunde shoppa converse till min lillsyrra :/

Reply
marija

Jag har aldrig haft ett par converse, jag kan inte köpa det jag vill ha. Mina föäldrar kämpar för att få pengar!! Här skriver du som den “rika”. Det är verkligen inte rätt. Är du rik så håll det för dig själv, antaglien så har du inget hjärta eftersom du tror du kan skriva hur som helst så himla fel.

Hoppas att du är glad för ett par converse men jag är glad för att jag har mat på bordet åtminstone!

Reply
R

haha, du är en snäll storasyster du !! <3 att du är så generös mot din familj och dina vänner säger att du har ett hjärta av guld !

Reply
bella

hej!! vilken affär är ni på bilden? jag ska köpa converse och jag undrar om du har något tips på affär som säljer fina converse i sto khol? är tacksam för svar!!

Reply
Malin

Hej Kenza!
Den skinnjackan du har på bilden, är det den som heter Kenza 9 jacket- jofama? För det finns fler jackor som heter kenza jacket

Reply
saba

åh! vart har du köpt skorna? har letat efter ett par svarta skor med klack!! skulle vara så tacksam för ett svar pusss älskaar din blogg

Reply
Nikki

Hej!
Hur skulle du säga att du spenderar dina pengar varje månad?
tex ger du lite till din mamma? hur mkt går till shopping? tänkte att du kunde dela upp det i procent så slipper du skriva ut totala summor :)

Reply
Frnanyi

hhahah you so funny Kenza!! He calls his rich sister to the rescue!! Hope you guys found the perfect converse!!!
Hugs XOXO Fe

Reply
Sanna

Men snälla nån. Ni klagar på att hon är enformig, alltid skriver samma sak och sällan skriver något “nytt”.
Skriver hon väl något som sticker ut får hon bara än massa skit för det.

Jag är heller inte någon rik människa med en rik familj, tvärtom. Dock så vräker jag inte ur mig en ful attityd. För guds skull, ta det hela med en nypa salt.
FUCK HATERS.

Reply
iosdg

kenza.. detta + att dina inlägg bara blir tråkigare och tråkigare… Enda du lägger upp är ‘dagens outfit’ och ‘nu ska jag ut i tvättstugan’.. Skulle vara uppskattat om du kunde variera dig lite mer!

Reply
A

haha, har aldrig riktigt tagit jantelagen på allvar och trott att den är så betydande som den är. Men att folk blir SÅHÄR upprörda över att hon skriver att hon är rik? Det kan man räkna ut med lilltån, och vadå, det är väl bara att vara glad för hennes skull att hon inte behöver vara en fattig fashionista? ;)

Reply
L

Tycker det är så omoget och patetiskt att du alltid ska smyg skryta.
Varför har du behov av det, lider du av komplex eller?
Samma sak när du skulle köpa bil, herregud, vi behöver inte veta hur mycket du hade tänkt köpa bil för, eller vad den sen kostade.
Du är så otroligt bortskämd.
Och uppenbarligen alldeles för ung och dum för att vara ödmjuk inför din framgång och dina pengar.
Tycker du ska sätta dig ner och fundera på hur bra du har det och sluta ta det för givet för det är inte många som har det så här bra.

Reply
Lovisa

Hej, för det första så är du fett snygg och har världens bästa blogg. För det andra undrar jag vart du har köpt de där skorna, för dom är verkligen så sjuuukt jäkla snygga!!
Kramkram!

Reply
Linnea

om jag hade den typ av pengar som du skulle min lillebror inte ens behöva fråga…Hade kommit med ett nytt par till han varje vecka!!

Reply
Isabel

Haha läget ” landet lagom “? Här får vi inte skryta om vår framgång och våra tillgångar. Jantelag – visa dig inte bättre än någon annan. Det finns kändisar världen över som glider runt i sina lyxbilar och inte stör vi oss på det! Please alltså, stäng era avundsjuka munnar och låt tjejen vara stolt över det hon har, det hade ni också varit..!

Reply
Isabell

Alltså nu får ni ge er! Hon skämtade lite när hon sa att hon var rika systern, jag skrattade åt det! Jag själv är varken rik eller särskilt materiell av mig, men att sitta här och klaga om att man inte har mat för dagen är ju helt orättvist. Kenza har jobbat sig upp, visst hon har haft tur också men så ser världen ut, den är inte alltid rättvis. Istället för att vara sura kan ni ju tänka på allt det fina ni har som inte går att köpa för pengar, typ era familjer och vänner! Kenza menade ju inget illa!!

Reply
Miriam

Gud vad alla klagar på henne! Herregud hon har fan kämpat för att komma dit hon är idag, det väl klart hon har rätt att skryta lite -.- och du dom skrev om att hon bara bloggar och skriver om det dåliga vädret i Sverige, så har du helt fel. Hon har egen smyckes kollektion, egen skinnjackors kollektion (plus shorts, skinn byxer, klänning) och hon håller på med sitt eget klädmärke, hon har varit med på hur många tidningars framsida, gjort hur många interviews som helst, vunnit massa priser… Så bara lägg ner det, ok? Hon har kämpat och lyckats. Varför ska man trycka ner nån genom att säga taskiga saker bara för att den människan har det bra? Lever ett lyxigt liv? (nåt som vi nog alla skulle vilja göra) hon har kommit dit hon är idag genom att kämpa. Så det ni kan göra är att hålla käften om ni inte har något snällt att säga till henne. Sluta läsa och kommentera på hennes blogg om ni endå bara ska trycka ner henne. Tack.
Du är grym kenza! <3

Reply
Elin

Fy fan för bittra svenskar.. hon får väl för fan skriva att hon är rik om hon vill! vi alla vet att hon är det så varför skriva så dryga kommentarer! aldrig kan vi prata normalt om pengar med mera. varför ska det vara ett sånt känsligt ämne??

Reply
Lina

Usch för se människor som ska kommentera negativt för att hon skrev att hon är rik. Är det så svårt att vara glad över någon annans lycka? Och till den IQ befriade människan som inte tycker att hon förtjänar det bara för att du inte anser att bloggen är ett jobb, så kan jag tala om för dig att hon tjänar pengar på alla hennes modelljobb, hennes egna kläd o smyckes kollektion, tv showen hon & tyra hade, osv.. och troligtvis många fler jobb än BARA BLOGGEN. Så droppa din avundsjuka någonannanstans och ta tag i DITT egna liv.

Reply
jennie

alltså, det här är kenzas blogg. Hon får skriva vad hon vill. Varför är det okej att folk skriker ut hur fattiga dom är, hon får säga att hon är rik? fattar inte att folk tycker att det är okej att komma med egna åsikter om någon annans liv. ni är så otroligt elaka och fega som skriver sånt, jag kan bara gissa hur otroligt illa upp man tar. hoppas du inte gör det åtminstone, Kenza. Älskar din blogg och du verkar vara så himla fin och jag skulle aldrig någonsin sitta och döma dig för hur du lever ditt liv. jag gillar bara att läsa om det!

Reply
Nathalie

Ammen snälla folk sluta gnäll på att hon skrev sådär, är det nåt nytt att hon har pengar eller? Blir ni provocerade kan ni ju sluta gå in här, jag tycker alla fall hon är skön som kan skämta lite sådär, för visst fanns det en viss ironi det hon skrev!

Reply
Linda

haha ser inget fel med att du skrev “rika storasyster”, för jag vet själv hur det är med att ha en storasyster som har jobb å tjänar pengar, man ringer å åker sen och shoppar ;) såå äreee

Reply
Sara

Men hallåå ni som klagar över att hon skrev at hon är rik, det mest störiga är ju rika kändisar som alltid leker överdrivet ödmjuka och låtsas som om dom inte alls tänker på att dom är rika och inte säger ett ord om det men sen istället beter sig som värsta divan bakom ridån. Det är ju bra att kenza fattar att hon har mycket pengar. Älskar att hon inte håller på med någon falsk ödmjukhet utan faktiskt är det påriktigt, och kan skämta också!

Reply
Lina

Isa; skulle det vara något fel i att försörja sin familj? Om man har mer pengar än dem? Det är väl bara kul att kunna hjälpa till då? Utan att förvänta sig något tillbaka. Vet inte hur ni svenskar ser på det men min mamma är från Polen och hade jag haft pengar hade jag gärna delat med mig, betalt henne hyra ibland etc, det är så jag har lärt mig i alla fall och ser det som normalt. You go Kenza!

Reply
Tamara

Helt seriöst ni som stör sig på att hon skrev “rika storasyster” hon får la skriva vad hon vill? Gå och klaga på dom andra som skryter mer. Ser absolut inget negativt med d hon skrev, d e bara ni som ska leka ngt.
Hon tjänar nt bara på bloggen hon kämpar med andra saker också. Läs nt hennes blogg om ni nu tkr att hon skryter och har alldeles för mkt pengar.

Reply
Josefine

Haha kul att alla (inte alla men många) blir skit sura att du skriver “rika syster”. Alla vet att du är rik och klart du får säga det om du vill. Hade sjukt gärna haft ett syskon som kunde köpa sånt till mig och det vet jag att alla avundsjuka jävlar också vill ha. Bittra människor det finns! Du är bäst Kenza <3

Reply
Magda

You go girl! Fan va du är skön. Skriv vafan du vill! Folk som kommenterar bloggar på de sättet som vissa här innan är ju helt efterblivna! Du är skön som inte trotsar mer än vad du gör, man lär ju bli sugen. Puss. Grym blogg

Reply
Julia

Kära folk som skriver att hon skryter, det är HENNES blogg, det är ni som väljer att läsa den! Hon skriver precis vad hon vill! Och hon borde vara stolt över att hon kan shoppa åt sin brorsa! Hon har kämpat för sina pengar!-_-

Reply
A

JA HON ÄR RIK, OCH HON ÄR EN AV FÅ SOM ALDRIG BRUKAR SKRYTA OM DET. VARFÖR GÖR NI EN SÅN JÄVLA BIG DEAL UTAV ATT HON SKREV RIKA SYSTER, NÄR VI ALLA REDAN VET ATT DET ÄR SÅ. SÅ LÖJLIGA KOMMENTARER, VILKA HATERS GET A FCKN LIFE!

Reply
Eva

Ni som klagar; Kenza får skriva precis vad hon vill i HENNES blogg. Om ni inte gillar det så sluta läs! Avundsjuka människor. Skärp er för fan. Hon menade ju bara att vara rolig! Om ni lagt märke till hur mycket hon shoppar och trodde att hon INTE var rik så kan ni ju gå tillbaka och lägga er under stenen ni kom ifrån.

Reply
Josefine

Vissa har pengar, andra inte. Varför ska man behöva skämmas för att man lyckats? Som om ni inte redan visste att hon är rik? You go Kenza!

Reply
Dixi Wonderland

Fan va folk har svårt att vara glad för någon annans lycka. Jävla gnäll alltså. Kenza har inte vuxit upp i någon rik familj utan jobbat sen hon var 15 år gammal. Istället för att sitta här och bli pissed off för att hon skriver att hon är rik att ni inte istället tar ett jobb på donken och tjäna era egna pengar? Inte fan kommer ni bli rika av att sitta framför datorn och lipa över att någon annan har mer pengar än er. Så jävla löjligt att ens reagera över just det ordet. Hade hon skrivit att hon varit fattig så hade ni väl flippat åt andra hållet istället. VARFÖR följa hennes liv på olika forum om ni inte tycker om henne? Väx upp!

Reply
CK

Blir så jävla trött på folk! Varför skulle hon inte kunna skriva att hon är rik? Förstår typ inte alla att om man har en så stor blogg som Kenza har så tjänar man pengar? Och vaddå inte jobb? Kan bara tänka mig hur jävla mycket tid hon lägger varje dag på att ge oss hennes outfit bilder som vi så gärna vill se. Blir så jävla trött på att man inte kan få erkänna att man är rik! Det är klart att de finns massor människor som inte har mat på borden. Men jag tror inte de får de bättre eller sämre bara för hon skojar till det.

Jag älskar också bruden som lade kommentaren; Att kenza borde skämmas att de finns dem som inte har mat på borden. Så går man in på Kellys blogg så har hon skrivit i love shopping. (Dubbelmoral) ? Kenza får inte skriva att hon är rik och det enda du lagt upp på din blogg är massa jävla outfit bilder på kläder du shoppat? Sååå jävla svenskt att de är skrattretande.

Jag tycker du har all rätt att skryta Kenza. Inte varje tjej som lyckas skapa en blogg såhär stor. :)

Reply
Lisa :))

Snälla hahahaaha!! Till ALLA som tjötar om de här ordet “rik” som råkade va me i hennes text. Gör de inte till en så jävla stor grej! Gick bara i’m och kollade kommentarerna för att se hur många Torra folk som tog åt sig. Haha om ni läser igen så lär ni inse att hon skriver från sin brorshars perspektiv! Låt människor skriva vad de vill, hur jävla torr blogg ska man ha? Haha Skaffa en deprimerande trist blogg med bilder på era jävla hästar och kolla hur kul den blir.

Tänk innan ni skriver och släpp loss lite så blir livet lite roligare!
Bara för att hon är en stor bloggare ska hon väll kunna skriva vad hon vill? Haha pusspuss stackars deprimerade ungar.

Reply
DG

Brukar aldrig läsa kommentarer, men när jag såg att Du (Kenza) skrev “rika syster” så fick jag för mig att läsa kommentarerna, just för att se hur folk reagerade på det… Och javisst, såklart folk har en åsikt om det!!
Ärligt ORKA!! Vid detta läge borde Ni veta att Kenza är RIK/har pengar… Tror även hon skrev detta med “glimten i ögat”… Och hon har ju jobbat för pengarna, so what´s the deal?

Vet inte ens varför jag skriver detta, men ähh någon gång måste väl vara första gången man kommenterar;)

Kenza, just keep be yourself!

Reply
Heddi

Att du orkar ta såna negativa kommentarer, hatten av för dig!
Gå in på nya modeblogg som växer i snabb fart!
Är på 4;e plats på topplistan bland mest besökta bloggar efter en månad:))
Uppdaterar 6-7 gg dagligen!

Reply
Alexandra

Snygg du är Kenza!! Bootsen ifrån?

Så kul att alla reagerar på ditt uttalande om ‘rik’.. Bittra vissa är:) det är ju DIN blogg!

xoxo

Reply
Jenny

Brukar inte kommentera men kände att det blev lite väl dålig stämning här. Tror Kenza använder “rik” ganska skämtsamt även om hon nu är det. Hur många
storasyskon som tjänar bra lägger inte ut för sina syskon?

Och man behöver inte vara fattig för att man inte har “råd” med nya märkesskor. Visst de är inte så dyra men jag tror att de flesta som köper converse redan har en uppsättning andra skor det är liksom lite lyxkonsumtion” dvs inget som man måste ha i sin vardag men det är en trevlig bonus.

Kan förstå att många föräldrar inte känner för att lägga ut pengar på sådant eftersom det inte är “jätte viktigt”. KLART man går till sin storasyster då! Haha

Reply
Amanda

NI ALLA SOM KOMMENTERAR ATT HON BA SKRYTER. JA FAN HON ÄR SÅ RIK PGA AV ER SOM KÖPER HENNES KLÄDER,SMYCK O SKOR O LÄSER FAN HENNES BLOGG.
IDIOTER.

Reply
Lina

Avundsjuka klär ingen. Jag kan erkänn att jag skulle vilja ha kenzas pengar o att jag många gr blivit förvirrad att hon är så känd när hon inte skriver nåt produktivt lr kul, men man ska altid glödja sig åt andra! Sprid positiva känslor. Alltid.

Reply
Ida

Asså, hahahaha. Sluta böla över det. Ni vet att hon har pengar. Alla modelljobb, hennes företag och bloggen. Get over yourselfs.

Reply
Sara

Ja du Kenza jag undrar hur det känns att ha en platt RUMPA? hoppas att du kan köpa dig en.

Reply
Amanda

Herregud vilket tjat om att du skrev”rika syster” men va fan ! Det är klart att du är rik! Du förtjänar ju det!
Du jobbar ju med massa fina kollektioner på guldfynd, ditt egna märke jofama, asso du förtjänar det!
Bra jobbat kenza!!
Puss!

Reply
Mi

Affären hon är i på bilden är Nilson Shoes på Drottninggatan, mittemot Åhléns City.

Reply
Sara

Kenza som sagt, lyssna inte på alla dumma bittra människor som bara slänger ifrån sig dumma kommentarer, vi alla vet att andra som försöker trycke ner nån annan, bara är tröttaa på sig själv !! You go girl, du är sjukt vacker, mahshallah och din blogg är grym, det finns en anledning till att du kommit så långt för du kämpat och slitit, det är du värd , puss !!

Reply
Jessica

såg dig inne på weekday på drottninggatan, synd bara att jag är alldeles för blyg för att gå fram. Kändes som att jag råstirrade, men det kanske inte är någonting ovanligt för dig. Du var jättefin och det var kul att få se dig i verkligheten för en gångs skull, då jag bor i Luleå i vanliga fall. :)

Reply
Annika blom

Men fyfan, GE ER! Låt henne vara!
Alla som klagar på att Kenza för att hon slängde in ordet rik i den meningen ska inte behöva göra henne mindre älskad. Hon är älskad av Svenska folket plus alla internationella läsare. Dom kommentarer jag har läst, det är bara svensk jävla avundsjuka! Ta inte åt dig Kenza!! Du har jobbat hårt för dina pengar, du får spendera dom hur du vill!

Reply
Jenna

Haha jag dör. Vad är det för människor som tar illa upp över att hon skrev att hon var rik?

Kenza du är bäst. Hoppas du inte tar åt dig av alla knäppa idioter som kommenterar. Kram på dig vackra tjejen :) <3

Reply
Lotta

Asså är ni dumma i huvudet? Hur kan man vara bortskämd när det är hon själv som betalar med sina egna pengar?
och “vad har du gjort för att bli rik”
Ja något bra har hon ju uppenbarligen gjort eftersom hon är fan stenrik.
Och alla vet det, alla vet att hon är skitrik. Hon skryter inte om det.
Asså så jävla bittra människor det finns i världen förihelvete.
Hur fan pallar ni? Om ni hade pengar skulle inte ni köpa det ni ville ha så eller? Jävla pajaser.

Reply
Lovisa

Till alla arga kommentarer:
Ja, Kenza är vad man skulle klassificera som “rik”, och varför är hon det tror ni? Hon har skapat sin egen framgång. Så bara för att hon bekräftar det uppenbara betyder det inte att hon skryter. Ärligt talat, att Kenza köper ett par skor till sin lillebror för hennes egna pengar har inget att göra med att andra kanske har svårt att få mat på bordet. Over and out.

Reply
AVUNDSJUKA

Men snälla missunna inte människan pengar som hon tjänat ihop på egen hand. Om ni nu gör det, sluta då läs hennes blogg och klaga så att hon tjänar ännu mer. Miffon!

Reply
C

Kenzas blogg har blivit så tråkig så hon måste provocera lite för att få in lite mer läsare tror jag :D

Reply
Minne

Men herregud nu f[r folk ge sig. Sticker det så mycket i ögonen på folk att man pratar om pengar. Jävla mellanmjölks attityd.

Reply
JOSEFINE SIDEBÄCK

”då ringer han sin rika storasyster som vanligt!” Hahaha, han är inte dum han!! Skorna du har på dig ser skitsnygga ut, letar efter ett par liknande faktiskt. Perfekta att ha på hösten. :)

Reply
Ida

Men snälla, vilka idioter är ni som kommenterar att hon “skryter” och kallar henne patetisk idiot? Hon sa ju det mest på skoj, vem som helst är ju rik jämfört med nån 15-årig kille. Däremot är hon ju ganska rik och alla de pengarna har hon ju tjänat själv? så försök och lyckas som hon gör istället för att säga att ingen får ha mycket pengar pga t.ex alla fattiga i Afrika… herregud.

Reply
CAROFLINA.SE ♥+♥+♥

Jag har jobbat nätter hela sommaren på ett äldreboende och pluggar till sjuksköterska resten av året. Får ca 2700/månaden i studiebidrag. Men vet ni vad? Jag klagar inte. Jag jobbar röven av mig och köper det jag vill ändå. Man måste inte vara stenrik. Blev en Louis Vuitton i fredags i London, och jag har ändå pengar för hyra för ett år framöver. Allt går, bara ni vill och ger er blanka tusan i att faktiskt jobba. Precis som Kenza, även om hennes jobb är liiiite mer stjärnglansigt än mitt haha :)

Reply
merna

varför ska ni alla ta dt så seriöst? chilla vafan hon mena inget illa elr så

Reply
Sanna

Åå vad jag hoppas att hon inte läser dom här kommentarerna… Det är väl inte Kenzas fel att det finns andra i det här landet som inte har det lika gott ställt som hon?? Det finns måååånga som har det sämre än er också vet ni. Och hon får väl köpa en present till sin lillebror om hon vill?! Hon har jobbat ihop sina pengar själv, och hon får shoppa hur mycket hon vill och skryta hur mycket hon vill om det i HENNES blogg. Om ni tycker att hon skryter, skit i att läsa! (och ärligt talat, hur mycket skryter hon?? Kan inte komma på en enda… Läs igen så ser ni sarkasmen.) Over and out.

ps. Älskar din blogg K!

Reply
Gabriella

Vilka fina skor! Vart är de ifrån? Vill ha ett par liknande till höst!
Kram :)

Reply
Steffie

Men gud snälla ni som kommenterar och blir irriterade på att hon skrev “rik” vafan hon är ju det! Och hon skriver nästan aldrig ut det och skryter väldigt sällan! Nu var det så att det var ett litet “skämt” eller vad man ska säga när det gällde hennes bror som gick till henne om han ville ha saker. varför? jo, för att hon är RIK det var liksom en grej! STOP BITCHING

Reply
Johanna

Får jag bara säga att din bror fick tur att han fick en sån underbara syster som dig som va snäll och kunde köpa ett par skor åt han
Ps, du är världens snällaste efter mina föräldrar

Reply
Fia

AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA… dör av skratt till er mesar som tar så jävla illa vid er för att han skriver att hon är rik. hon ÄR rik. vafan ska hon hysha om de för? sluta vara sånna jävla medelsvenssons! SNARK på er!

Reply
Marcus

Du verkar inte längre ha kvar fötterna på jorden. Du skryter ofta runt med att du har såååå mycket pengar, du verkar helt ha tappat din ödmjukhet. Antingen vill du att folk ska bli upprörda för att du skryter och tycker på något sätt att det är kul, annars vet jag inte vad.

Tycker det är synd när folk som blir kända samt framgångsrika, utnyttjar det hela på fel sätt. Ingen gillar folk som skryter.
Vad får du ut av att skriva “den här väskan köpte jag idag för 10.000 kr”? Du visar hur mycket pengar du har men du tappar samtidigt din ödmjukhet.

Reply
Malin

Vad är ni för fattiga tattare som skriver så jävla nedlåtande kommentarer hela tiden?????? Åh fattar inte hur ni kan vara så jävla bittra och tracka ner på andra människor! Men det är väl lätt när man kan gömma sig bakom en skärm?! Tänk er själva om någon skulle kritisera allt ni sa och gjorde, hur hade det känts??? Men ni bryr er väl inte för ni är så snea i huvudet… Är det någon som har hindrat er från att blogga eller skaffa ett bra jobb och bli rika??? Nej, skulle inte tro det, för ni bor i Sverige! Ni har alla möjligheter i världen! Ert problem är att ni är så jävla lata, eller fula, eller dumma i huvudet så att ni inte kan plugga, få ett jobb och tjäna pengar eller leva på ert utseende och blogga. Bara för att Kenza har lyckats måste ni vara så jävla avundsjuka? Så patetiskt och desperat, ni framstår bara som nollor som inte kan glädjas över någon annans lycka!

Reply
Emma

Måste va en underbar känsla att kunna ge dom i sin familj de dom vill ha :) Skriv lite mer om höstens trender, vi lantisar behöver en update ;)

Reply
Niikita

Men shit vad är det med er folk?!
Det är fan första gången jag kommenterar här, men nu kände jag mig tvungen.

Hon har pengar, och?! Det är väl knappast en nyhet att hon är rik? Dessutom uppfattar jag henne som en av dom bloggerskorna som pratar minst (näst intill aldrig) om sina pengar!? Slappna av för fan!

Klart som fan man köper grejer till sin familj om man har möjligheten till det, det är det bästa som finns att få ge bort presenter, oavsett hur mycket pengar man har. Det är ett par converse, inte ett jävla mansion i Versaille!!

Hade hon däremot inte gjort det hade ni väl förmodligen kallat henne för en jävla snåljåp som borde dela med sig mer av sina pengar.

äh, gå och lägg er barnrumpor!

Reply
Kenza är AWSOME

Kenza om du läser kommentarena,ta inte åt dig! Det är bara avundsjuka jävlar -.- Du är JÄTTESNÄLL som är så mot din bror.Det är dina egna pengar som DU har känat,och du är jättesnäll som delar med dig och köper Converse till din brorsa!! :D Smarta personer(man behöver inte ens vara smart för det haha)fattar att du skämtade när du skrev rika
syster,haha!

PS. vill bara säga att du har den bästa bloggen!! Kissie är sämst,Foki är bajs mm.Du är naturlig!! Fortsätt såå!! <3
Kram<33

Reply
kakaaan

men vad tror ni papphuven? ni har väl fattat att hon har pengar efter allt hon jobbar med? varför är det så känsligt?

Reply
Åsa

Oj, vilket ståhej över lite pengar ;) Skärp er, lipsillar! Om jag hade massa pengar skulle jag också köpa grejer till min bror. Iofs till alla jag känner, hela tiden, men ändå. Kenza förtjänar alla pengar hon får, hon jobbar ju arslet av sig jämt. Allvarligt talat, vem av er skulle orka hålla igång en blogg såhär länge? Eloge, Kenza <3 Jag minns när du fyllde 16 haha, fan va gammal jag är ;)
Kram!

Reply
Paula

Men hallå! Det är inte som att hon skryter jag menar hon är ju faktiskt RIK & det är inte som hon har plockat en massa pengar från ett träd, hon har jobbat sig rik & skapat sin egen framgång. Så sluta gnälla en jävla massa & va glada istället över andras framgångar. Dessutom måste man inte vara rik för att köpa Converse skor & har man inte råd get a fucking job!!

Reply
ana

Ni som klagar på dom som skriver massa kommentarer om “rika storasyster” är minst lika irriterande. let it go.

Reply
Aydan

Det var då fan vad alla retar upp sig på att hon skrev att hon är rik. Hon ÄR rik, och hon har tjänat de pengarna själv, så då får hon väl skryta hur mycket hon vill? Det hade då jag gjort om jag var i hennes position. Och om ni nu finner det så irriterande så är det väl bara att inte läsa hennes blogg, svårare än så är det inte. Hatar när folk ska klaga på allt hon gör, man är väl fan inte mer än mänsklig!

Reply
Johanna

Torrisar som inte förstår sig på ironi. Hon skämtar ju bara med fattar ni väl. Kenza brukar inte skryta om att hon är rik. Och vad är det för fel med att hon är rik? tänk att folk alltid ska ha något att klaga på. Vissa har tur som har mycket pengar medans det tyvärr finns dom som inte har det lika lätt. Kenza brukar ändå skänka pengar till välgörenhet.

Go Kenza, du är bara för skön :P haha min bror skulle aldrig komma på att fråga om jag vill följa med han på stan ;) snäll brorsa du verkar ha iaf..

Kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*