• header

27e augusti 2012

God morgon bloggen!

Jag hade så jäkla svårt att somna igårkväll vilket resulterade i att jag hade ännu svårare för att gå upp när klockan ringde. Är lite sen nu men ska precis springa ner till bilen och åka iväg och jobba hela dagen.

Hann ta en snabb bild på mig och Mani nyss. Jag har på mig en ny jacka från Topshop som jag köpte i London, den är militärgrön med armar i skinnimitation. Så jäkla snygg!

Nu måste jag dra. Ha en bra dag! ♥

57 Comments

L

Vad har hänt med Nadia och Mika? umgås ni inte längre?

Kenzas svar: Ingenting har hänt med dem. Ja vi umgås fortfarande, de är mina bästa vänner. Var med dem senast i lördags. Jag bloggar inte om vänner/familj för att de vill hållas utanför bloggen. Kram!

Reply
zenndie

många inlägg som är ” hej, jag har bråttom, ha en bra dag!” det märks att gnistan slocknat en hel del.

Kenzas svar: Ja tyvärr har jag ju ett jobb samt ett liv utanför bloggen så jag hinner inte längre sitta vid datorn. Jag har min blogg som en hobby vid sidan av, precis som alla andra. Kram!

Reply
blackelf

Hej hej, jag får skamset erkänna att jag i te följer din blogg, men jag dök in hit för att fråga dig om du har någon svensk favoritdesigner. Jag har svårt att hitta några jag faller pladask för och jag håller på att skriva lite om de jag gillar..men har verkligen lyckats missa alla de svenska.

Har du någon aning?
Och en till snabb fråga:) Vem tar alla zina foton? En del är verkligen jättesnygga!

/ http://ladyinblack.blogg.se

Reply
Sanna

Åh Den där jackan har jag spanat in ett tag nu och har inte kommit in till stan än.. Säg inte vart du köpt den då kommer jag aldrig att få den!! Haha

Reply
Sanna

Haha komiskt! Man kanske ska läsa innan man skriver en kommentar kanske. :P det var en kopia på en jacka som jag tittat på ;)

Reply
Elsa

Hej!

Hur gör du med Mani om dagarna när du jobbar? Dagis eller är han med på jobbet?

Ha det bra!

Kenzas svar: Han är alltid med mig! Kramar

Reply
Linnea

vad använder du för brynpenna?:D

Kenzas svar: Jag fyller i med “deadly” från make up store, med en liten pensel/borste!

Reply
Emelie

Den jackan är rena ögongodiset, har tittat in den jättelänge men inte köpt den än. Men det är la dags!

Reply
Anna

Hej! Du är alltid så fin i håret! Jag har försökt mig på en sådan stram uppsättning som du har på bilden men jag lyckas aldrig få till det så bra, det blir inte så stramt på mig. Vad använder du för produkter och hur gör du det? Ha en bra dag! :-)

Kenzas svar: Är håret nytvättat är det ju lite svårare, men böj dig fram så att huvudet är upp och ner och försök kamma ihop allt.. Sedan maxa med hårspray! Puss

Reply
Camelia

I love the color of your lips :)
Serious, What is your lipstick ?

Love from France .

Reply
Dixi Wonderland

Tråkigt att folk ska klaga. Visst bloggen är inte lika bra som den varit men du har ju gått ut med varför och då tycker jag man kan ha förståelse!

Reply
Emelie

hej skulle du kunna berätta var du har köpt bootsen som du har på dig på bilderna när du handlar converse med din bror? Väldigt fina :)

Reply
Amanda

“springa ner till bilen”….”jobba hela dagen”….. SERIÖST kvinna, your main job är ju fan din blogg!? det är tack vare oss läsare som du har fått dessa chanser att prova på alla roliga saker du fått prova..

Kenzas svar: Hej! Nej bloggen är inte längre mitt jobb haha.. Jag jobbar varje dag på kontor med vårt nya företag/klädmärke. Kram!

Reply
Ellin (..igen)

Jo, jag glömde fråga: Är det typ alltid du som godkänner kommentarerna? Tar det inte JÄTTE lång tid?

Reply
Jennifer

Kan du inte göra ett videoblogg någongång? :) Älskar dig Kenza och du är så underbart fin och vacker! Du är bäst puss

Reply
E

Hej Kenza! :D
Satt och kollade lite gamla avsnitt av Kenza Tyra Show igår kväll och guuuud vilken härlig show haha! Hade inte sett alla avsnitt tidigare men herrejesus jag DOG av garv minst 30 gånger igårkväll haha.. ni är så roliga!! saknar du showen och att umgås med Tyra varje dag eller är det mest skönt att den är över? :)

Och en sista grej, glöm inte bort vilken otroligt underbar människa du är! Och så himla vacker! Jag läser din blogg varje dag och vet precis hur det känns när det går lite upp och ner i livet, men allt löser sig med tiden! Glöm inte det! :)

Massa kramar

Reply
Lina

Hej! Jag undrar vilken storlek du har i den jackan för jag funderar på att beställa den men vet inte vilken storlek jag ska ta. Älskar din blogg! Kram

Reply
ida

Du har precis samma jacka som Eleanor Calder!! Aaaaah, så coolt :D den är riktigt fin btw :)

Reply
Elsa

Hej Kenza! Jag undrar ifall inte du kan typ göra ett inlägg och berätta hur gör dina frisyrer? :) Dom där lockarna du brukar ha är grymt fina och den tofsen du har på bilden är också jätte fin! Skulle gjärna villja göra dom på mig :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*