• header

Träna!

Jag blev fast i trafiken efter jobbet, slösade nästan en timme på att sitta fast i bilkö.. Kul! Nu är jag iallafall ombytt och redo för ett pass på gymmet. Var så sjukt opepp på att träna på vägen hit men väl här är jag taggad till tusen. Nu ska svetten rinna!

Dagens outfit ska ni få sen när jag är hemma igen. Kram!

PS. Vet inte vad jag gör med benet. Det åker upp automatiskt när jag tar bild i en spegel.

PS 2. Sjukt pinsamt om någon skulle komma på mig när jag står och tar kort på mig som en jävla tönt vid hissarna. Haha.

20120827-194655.jpg

20120827-194659.jpg

56 Comments

Linda

Blir du inte varm med en så tjock tröja? Vad brukar du göra på gymmet? Springa, styrketräning? Nåt speciellt du fokuserar på?

Reply
Maria

Haha, det kanske hade varit lite pinsamt, men vi uppskattar att du offrar dig för att vi ska få se roliga bilder i bloggen! :)

Reply
Minna

GO GIRL! :) Keep up the good work! I had a candy day today…but I went running on Saturday!!! :) Soon I’ll be in Norway and I’m planning to go hiking with my sister! :)

Reply
Emma

Hejhej!! Älskar din blogg, men har en liten fråga: Skulle inte du kunna visa lite hur din lägenhet ser ut?? :)

Reply
Amanda

kan du inte bara ha en längre bloggpaus ett tag tills det att du känner för att skriva inlägg som inte innehåller meningarna “ska jobba hela dagen”, “måste springa ner till bilen”, “måste träna men jag är så otaggad”. Ba ett förslag

Kenzas svar: Hej! Nope, det kan jag inte. Mitt liv handlar tyvärr bara om jobb just nu.. Men det är kul! Eftersom att bloggen är min hobby så hamnar den lite åt sidan. Jobb & privatliv går före. Kramar!

Reply
moa

Hej kan du inte berätta lite mer om vad du kör på gymmet? Kör du kondition och isåfall vad och hur länge? Eller kör du styrka och isåfall vad?

Kenzas svar: Jag kör alltid 1 timme, hälften kondition hälften styrka. Springer mig svettig på löpbandet först, ca 15 min, sen kör jag styrka 30 min (både maskiner samt på matta med min egen kroppsvikt, fokus på mage rygg & rumpa, men även lite armar) och sedan avslutar jag med 15 min på crosstrainer allt vad jag har. Kramar

Reply
Sabina

Hej Kenza! Kan du länka inlägget där du visar din tatuering på armen, kan inte hitta det någonstans?! Tycker du att det gjorde ont att tatuera sig där? :)

Reply
Nadja

Weeee heja!! Jag var lite halvseg idag men när jag såg att jag fått en hög med träningskläder från Röhnisch så var jag tvungen att cykla till gymmet ;) SKÖNT!

Reply
sabina

Hej.
missförstå mig rätt nu :) bloggen måste ta MYCKET av din tid sen att du miljoner andra bollar i luften ( som du för övrigt enligt mig är GRYM på kläder skor smycket outfits modela säkert att sjunga oxå hört inte hört dig än men :)) men ja hänger inte riktigt ned vart du åker å jobbar på dagarna. Som sagt säger inte att du inte jobbar du jobbar precis som oss andra säkert, bara med lite roligare saker :):) men har du skaffat kontor? Kan man få se ;) a e bara lite mer nyfiken på ditt liv :) fortsätt starkt. Tycker du e Grym som e dig själv kan visa knäppa bilder så som snygga säger nej till bloggawerts för de är andras tur m.m a som sagt fortsätt ha du. Man förstår att du gått igenom mycket (inget ja av någon anledning någonsin förväntar att du ska skriva om ) och du e kavr du e dig själv och e stark de e bra gjort!!! A ja hade egentligen bara en fråga å de blev en hel uppsats men hej ja kommenterar inte ofta lika bra å slå på stort när man än gör de :):):)

Reply
Aleksss

U so cute))) wish u and whole of ur family health and happiness!!!!from Russia with Love

Reply
Tant Eivor

Hehe, spralligt. Kul, får oxå lust att apa mig framför en spegel, fast det gör jag varje dag. Bra att du tränar FÖR ATT MÅ BRA! Såg att det var en del som kommenterat att du redan är fin och därför inte behöver träna, men jag tycker man borde träna för att bli stark, orka hålla igång och för att må bra :). Hej svejs.

Reply
Nina

Irriterande med inlägg som “kenza du är ju redan smal ju”. Så bara för att man redan är smal, så ska man inte få vara hälsosam och röra på sig?? :P

Reply
Amanda

Tänkte också på kommentaren “du är ju redan smal ju”, men konditionen mäts inte i kg. Dessutom “tränar” man ju sina inre organ och blodådror och kärl. Det är med andra ord hälsosamt för kroppen som helhet att träna och vara hälsosam!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*