• header

Ute nu!

Nu är mina nya grejer för Jofama ute i butik! Jag har sett på både instagram och bloggar att massor med tjejer redan köpt nya jackan “Kenza 10” som ni ser ovan. Den finns även med svart (fusk)pälskrage och kostar 2995 kronor. Jag är så sjukt nöjd med denna jacka, den är så himla snygg och när man väl provat den vill man inte ta av sig den igen. Den är lite mer feminin än mina tidigare jackor, men dragkedjorna, spännena och sömmarna på axlar & armar gör att den behåller min typiska mc-stil ändå.

I kollektionen finns även en ny variant på skinnbyxorna som sålde slut förra året, samt ett par gamla goda favoriter som Kenza 9. Spana in hela kollektionen & leta efter närmsta återförsäljare HÄR.

Detta är min sista kollektion för Jofama (jackorna kommer dock fortsätta säljas) eftersom att jag till vintern lanserar ett eget klädmärke. Det känns ju lite konstigt att släppa Jofama by Kenza eftersom att jag hållt på med det sedan jag var 17 år, men det är dags att gå vidare och stå på egna ben. :)

 

112 Comments

Fanny

Ser fram emot lanseringen av ditt klädmärke, du har ju löjligt bra smak! I vilken prisklass kommer kläderna ligga?

Reply
Jonna

Hej, du skriver att det är fuskpäls, då är det väl fake-skinn också eller hur?

Reply
P

Hej,

Jag undrar vilken storlek du har på din Kenza 7 jacka? Jag tycker det är svårt att välja storlek när jag inte kan köpa den i butik utan måste beställa via internet.

Reply
Emelie

Det skulle vara så kul om du kunde tipsa om lite skor för hösten/vintern? Jag har alltid sådan panik inför det och kan aldrig hitta några riktigt snygga? Vore jättesnällt :)

Reply
TYP GRATIS - BLOPPIS

Åhhhh, denna jacka var skitsnygg. Jag vill verkligen ha den, fan vad fin den var:-D

In och fynda från 20 kr. Märken som Crocker, JC, Wildflower, New Yorker, Nelly, BikBok, Ginatricot, Shestore, Asos, Vero Moda, H&M, Lancome, Longchamp, Dinsko och Don Donna (Accent) är saker du kan hitta i min bloppis. In o fynda!!

Reply
bloggshopen

Jag tycker du gör helt rätt du har så mycket möjligheter så tror du kommer tjäna mycket bättre på att göra allt själv. Lycka till och ha det underbart kram

Reply
A

den passar dig så sjukt bra, men jag har inte sett någon bära den så bra som du. har sett flera tjejer bära den, men ingen lika snyggt som du!

Reply
Ella

ÅÅååå jag längtar ihjäl mig tills dina kläder kommer ut!!Kommer du ha en egen butik då???Eller kommer det vara som ett märke som säljs lite över allt??:)

Reply
Jennie Karlsson

Hej Kenza!

Ville bara påpeka det uppenbara, vilket grymt jobb du har gjort! Jackan ser helt fantastisk ut och jag måste säga att jag blir själv lite sugen på att handla in den :)

Lycka till i framtiden!

//Jennie

Reply
Sanna

Hej Kenza!

Jag köpte din jacka samma dag som den kom ut och det var som du skriver, OMÖJLIGT att ta av sig den. Var bara tvungen att ha den, snyggaste jackan verkligen! Men jag är lite orolig för jag var så exalterad i butiken så jag glömde fråga hon som jobbade där, haha.. Hoppas du kan svara på min fråga istället. Hur sköter jag om den på bästa sätt? När det regnar, snöar osv hur håller sig (fusk)pälsen? Är rädd att den ska bli förstörd. Och skinnet på jackan, något speciellt man ska göra med det? Tacksam för svar.

Kram!

Reply
Freddie

Riktigt ballt att du ska starta ett eget märke!

Det vore coolt om du skulle göra något för killar också :)

Reply
Mathilda

Den jackan på bilden är riktigt snygg!
Första gången jag ser fuskpäls som faktiskt liknar riktig, annars ser alla ut som plast.. :)

Reply
Julia

RIKTIGT snygg jacka!! Måste säga att du är den vackraste kvinnan jag någonsin sett!

Reply
Sara

Hej tjejen!

Jag är en jätte jätte smal tjej, tror du storlek 32 kommer sitta bra? Då jag personligen inte gillat när det är löst i armarna?

Skulle uppskatta ett svar!

Tack på förhand.

Reply
Linda

Kan man ta av pälsen? Typ om man vill ha den på sommaren så känns det ju lite fel att gå med päls!

Reply
e,lina

varför är dina jackor så himla himla dyra? kan du inte sätta ett mer rimligt pris så att folk som faktiskt inte tjänar massvis med pengar i månaden eller som bara får studiebidrag kan köpa dina kläder? jag har velat köpt en av dina jackor så himla länge och är totalt förälskad i denna. Men tyvärr så får jag ju bara ett studiebidrag, på 1000 kr..

Reply
josefine

Åh vad synd att du ska sluta sammarbetet, du har ju gjort så mycket fint, ska bli riktigt spännande med din klädkollektion! :)

Reply
anonym

Kan du visa din jacka från Topshop? Jag tänkte på att köpa en men jag såg ingen bra bild. Älskar din blogg!! :)

Reply
Malin

Finns det fler ställen än Nelly.se där man kan köpa kenza 9 jacket. Vill jättegärna köpa den men finns bara large kvar

Reply
Tova

Hej världens vackraste Kenza! Jag undrar hur storlekarna är? Jag är 173 lång och normalbyggd, vad tror du passar? Jättetacksam för svar så snart som möjligt. :)

Reply
caroline

Så fruktansvärt awesome jacka och en sådan oerhört fin bild på daaaaj!!!

Reply
Anna

hej!
såg att snyggis kenza har vart i london!! vart är det bäst att gå ut, om man vill undvika alla membership klubbar och slippa alla ställen där man måste vara med på gästlistan?
xxxx

Reply
klara

Det är bara så otroligt tråkigt att alla dina saker, både jofama och från guldfynd ska vara så otroligt dyra :(
Du som själv sagt att du hade det så svårt när du var liten med pengar, och hade nästan inga pengar borde väl satsa lite på att få ner priserna så vi “Vanliga studenter” har råd att titta på det iallfall…

Reply
Emma

Jag provade den idag och den är verkligen to-die-for. Tyvärr har jag börjat plugga igen och har därför inte råd denna hösten….. buhu snyft…

Reply
celine :)

måste bara säga att du är sjukt vacker.
du borde vara rkt nöjd med ditt utseénde. helt sjukt!
så himla avundsjuk, haha :)

Reply
Anna

Den va så jävla ful, va i butik och provade den och den levde absolut inte upp till mina förväntningar, då den absolut inte ser ut som på dina bilder. Platt jävla päls, och man ser helt figurlös ut. Det va en riktig besvikelse, skit ful, fulaste du släppt.

Reply
naliie

Så rysligt snygg jacka!! :D
har en av dina jackor och jag älskar den!
ska nog införskaffa mig den nya också :D

Reply
EBBA

Det låter toppen håller med dig jackan är 2 die 4. Men gör mera ryggsäckar! jag tänkte köpa den där skinn ryggsäcken men då han min kompis före!:/ LYCKA TILL KENZA.

Reply
Ditte

Är det därför Marie Sernehot har börjat jobba med Jofama?
Tycker att hon också designar snygga jackor.
Lycka till med att “stå på egna ben”!

Reply
Melli

Är så sjukt besviken på denna jackan! Man hade väntat så länge på att den skulle släppas och när man väl får se den i verklighet är den absolut inte som den du visar på bilden! Är inte figursydd och pälsen ligger helt platt.
Stor besvikelse!

Reply
mia

Du har skrivit din design kommer vara riktad åt ungdomar, ungdomar är även tonåringar, som jag. Studiebidraget ligger på 1050 kr, sen kanske en del får extra pengar av sina föräldrar, men knappats höga summor, pengarna kanske finns, men vem sjutton vill lägga allt på en sak? tycker du borde tänka till när du sätter så här pass höga priser, om det nu inte är så att du försöker skapa ett överklass märke förstås. För den uppfattningen får jag när jag ser priserna på vad du gjort.

Reply
Emma

Hej! Måste börja med att säga att jag älskar att läsa din blogg och du är ju så sjuuukt fin!
Jag undrar om man kan köpa den där jackan utan pälsen, så sjukt snygg är den!

Reply
Sandra

Jag köpte den med svart pälskrage, så värt! Har än så länge inte frusit i den heller, otrolig skillnad från min andra skinnjacka. Det enda som är lite dåligt med jackan är att pälskragen inte är avtagbar. Men jag gillar att det är fuskpäls! Hoppas bara att den håller sig fin.

Jag har en bild på den med svart pälskrage på instagram – @sandrakimberly

Reply
jennifer

varför ska den där jackan va så dyr? testade den idag och blev kär men en fattig student som jag har tyvärr inte råd:( kan du inte va snäll och skänka en sån underbar jacka till en sån fattig student som mig?:) ha de bäst! kram jennifer:)

Reply
Felicia

Jackan är dyr för att den är gjord i kalvskinn, priset har inget med fuskpälsen att göra som en del verkar tro… Det är skinnet som kostar. Jofama är ett välkänt märke som gör skinnjackor – inte fake-skinnjackor. En riktig skinnjacka i just kalvskinn ligger på den prisnivån.

Reply
sofie

Blev riktigt besviken när jag fick hemma denna jaka som ja köpte på shestore, för det första va pälsen typ lila.. Sen såg den så fejk ut så det fanns inte. Vet inte om det bara är min som såg ut så. Men riktigt besviken, nästan så ja började undra om den va fejk

Reply
Mikaela

hej kenza , funderar på att önska mig en sådan dära jacka till julafton skulle vara en sånn dröm att slita upp ett paket så ligger den där tårarna skulle verkligen spruta.Men min pappa har väldigt dåligt med pengar jag vet hur svårt han har det med pengearna och min mamma stack från min familj när jag var elva ungifär,tyvärr & det drabbar mig så extremt mycket.Nästan alla på min skola har jofama by kenza din collektion i jackor , jag har ingen och folk frågar och undrar och jag vet verkligen inte vad jag ska göra min månadspeng är 200 kr , och det kommer ta flera år till att spara till en sånn jacka och jag vill verkligen ha en i alla fall av tomten som på filmer men livet är verkligen inte som en film det är ett helvete , det märker man efter man har blivit slagen av sin mamma och försökt tagit sitt liv men inte lyckats, jag har gått igenom en sjukt jävla massa men hur mycket jag en arbetar eller pappa arbetar får vi inget det verkar vara så lätt för dig du kan köpa vad du vill när du vill så himmla fuskit , blir helt kall svettig när jag skriver detta , det är väll antagligen för att det ska plubliceras ut på nätet vem som helst kan läsa sen men det är så värt det vill verkligen ha en sånn där jacka , nåja nån gång kanske , om du hade varit en god människa skulle du kanske ge mig en i jul klapp men man kan inte tigga på detta vis heller jag hoppas verkligen att du läser detta så du kan förstå hur jag känner mig , jag ropar på din hand snälla kan du inte göra min jul lite bättre snälla ..

Reply
Alice

Har letat efter en skinjacka som passar just mig jätte länge och idag när jag provade denna Kenza 10 blev jag helt kär i den och ville knappt ta av mig den som du sa! Men tuver är den lite för dyr för mig just nu:(
Tycker den är jätte snygg!
Alice

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*