• header

29e augusti 2012

Hej bloggen!

Jag vaknade upp med huvudvärk imorse. Tog en huvudvärkstablett och la mig och sov lite till, så det blev sovmorgon för mig idag. Nu mår jag bättre men är däremot lite stressad. Häller i mig kaffet och både sminkar mig & klär på mig samtidigt. Idag är det faktiskt över 20 grader ute här men det lär väl komma regn senare som det har varenda dag de senaste veckorna.. Jag tror inte jag har varit med om en värre “sommar” än detta! Nu vill jag bara att det ska bli höst på riktigt, sedan vinter och sedan en RIKTIG vår/sommar haha.

Jag hittade förresten två behind the scenes-bilder från plåtningen jag gjorde för bröllopstidningen! På tal om plåtningar så tror jag att ni snart får se resultatet av “Min stil”-plåtningen jag gjorde för Modette.. Jag har sett alla bilder och de är sjukt bra! Fotografen Tam Thi är superduktig.

Nu måste jag skynda mig och dra iväg. Hörs efter jobbet! Puss! ♥

43 Comments

sofia

haha, längtar också efter nästa sommar. tycker att vi kan skippa höst och vinter och bara ha vår och sommar. haha.

Reply
evelina

Du ser så lycklig ut på bilden med din hund att man skulle kunna tro att det är honom du ska gifta dig med ;)

Reply
Isa

Kenza, man förundras varje dag hur du kan vara så otroligt vacker! Ser med spänning fram emot att se kollektionen! :)

Reply
Fashionistan

Gå in på min modeblogg som hamnat redan på 3:e plats på medlemsbloggarna,,uppdaterar minst 6-7 gg dagligen o minst en outfit om dagen! Superinspiration!

Reply
denise

Hörde på nyheterna att tack vare alla miljöpåverkningar så kan det bli så att alla somrar ser ut så här från och med nu :/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*