• header

Drawings

Jag har så duktiga läsare att det inte är sant. Jag får ofta in teckningar där folk ritat av mig och jag blir alltid lika imponerad. Här är en bild som en läsare vid namn Olivia ritat! Ser ni vilken bild hon ritat av? Jag la in orginalbilden under.

97 Comments

emma

Hej Kenza!
Är sugen på att köpa din Kenza 9 skinnjacka. Men ska köpa den på nätet och undrar hur den är i storlek. Brukar normalt ha 34/36 i kläder och har ungefär samma kropp som du så undrar vad du har för storlek i din? :)

Kram!

Reply
RivierLife

Hej Kenza!

Snygg skiss!

Vi är ett par tjejer på Rivieran som startat en blogg och har blivit inspirerade av dina bilder. En tjej är fotograf och skulle gärna fotografera dig om du skulle komma förbi Nice/Monaco någon gång! Kolla gärna in hennes bilder på cargocollective.com/sophiewikstrom

Vänliga Riviera hälsningar
/RivierLife

Reply
Elsa

Det är helt sjukt likt, hon är ju fantastisk!
Hon förtjänar typ hundra länkningar ju!! :o

Reply
Mayra

Herregud vad fint hon målar!
Kan du kanske lägga upp alla dina målade bilder från dina fans
på ett inlägg…? ^^

Reply
Anna

Omg såg dig i forum idag och omg du är min definition av perfekt så fin typ nästan finare i verkligheten Oh my kan inte fatta att jag har träffat dig ❤

Reply
Sara

Jag har också målat en bild på dig, din favorit bild med dig och mani på.. men den visade du aldrig upp.. :(

Reply
Josefine

Gud va duktig hon är! Och den var super fin!
Du är så himla vacker kenza!!

Reply
tuva

hej jag älskar dig och din blogg jag älskar också mode och jag älskar din stil .du är min förebild!!!:-)

Reply
Somppu

You are soooo beautiful and gorgeous! :) I didn’t know that you are half of moroccan!:) I’m tooo!:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*