• header

Till gymmet!

Idag har jag haft på mig min “crystal bra”! Den fick kika fram lite över linnet. Den är ju så himla fin men alldeles för stor runt om så den åker bara upp hela tiden (har gått och dragit i den hela dagen). Får nog ta och sy in den lite.

Ni ska få se hela outfiten sen. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och dra iväg till gymmet. ♥

35 Comments

Jonna

Måste bara fråga: vad är det för byxor du har på dig? Är på jakt efter ett par.
Vore så tacksam för svar!
Kram

Reply
Frnanyi

Hey Kenza!! I love the bra peeking underneath!! Can’t wait to see the whole outfit so I can see what shoes you went for!! Hugs XOXO Fe

Reply
Ellin

Vilken storlek har du på din crystalbra? Är på jakt efter en sådan och vet inte om de är stora i storlek eller ej? Puss på dig!

Reply
sarah

Vad duktig du är som tränar, har själv satt igång nu med och känslan när man tränat färdigt är underbar. :)

Älskar din blogg :D <3

Reply
Emma

Hej Kenza!
Har du något inlägg här med bilder på alla dina tatueringar? Eller åtminstone hilf mir fliegen tatueringen? Ska nämligen också göra en text i nacken och vill kolla lite hur din ser ut och vilket typsnitt.
Mvh Emma

Reply
evelina

kenza du har ju börjat träna maniskt! inte bra! du är alldeles för smal! snälls fastna inte i den där onfs cirkeln! det gjorde jag, blev diagnotiserad med en ätstörning som följd, detta i april i år, inte roligt! du hsr varit min förebild, men nu funderar jag på att inte läsa din blogg mer. tyckte att du verksde vara en person med fötterna på jorden, men det känns som om du är upp och svävar. i jobbiga perioder tar man (isf jag) träningen som en flykt från vardagen, men det kan gå till överdrift! din blogg är mer en träningsblogg än en rolig, personlig kenza blogg!!!

Kenzas svar: Jag har sedan bara en månad tillbaka börjat träna, 2-3 gånger i veckan och äter som en häst. Oroa dig inte, jag skulle aldrig hamna i sånna banor då jag älskar mat och livet alldeles för mycket. Kram!

Reply
Emma

Nja, jag tyckte nog inte att det var så snyggt, så ut som om att du glömt att dra upp linnet ordentligt! Hade varit snyggare om du haft ett pösigt linne till! Men smaken är som baken :)

Reply
Sandra

Hej kenza! Tänkte fråga dig angående din skin jacka jofama by kenza nr 9. Vad har du för storlek på dem ? I vilken butik kan man köpa den jackan?

kram.

Reply
Alexandra

Den där bh:n är så jäkla snygg alltså! Ska nog klicka hem en nu! Men tänkte bara fråga en sak: eftersom att det finns “kristaller” på hela bh:n så undrar jag om det inte “skär” sig mot magen/revbenen på grund av alla “kristaller”? Det får mig att tveka lite…

Reply
olivia

too much is too much, och detta är verkligen too much. målet är vel inte att se ut som om man ska på motorxykelfestival en vanlig dag i veckan? jag tycker du borde testa att ha page- sant klä dig mer mjukt och feminint.

Reply
;)

Hörni folk, om ni tycker att bh:n som stack fram under linnet var för “slampigt”, så kan ni väl hålla det för er själv? Det är ju inte så att Kenza måste byta stil för att ni säger så. Och jag tror hon kan det här med mode lite bättre än ni!

Reply
emma

Alltså jag förstår verkligen inte syftet med att ta ett kort som detta och sedan säga att vi får se hela outfitten sen, du visar ju allt redan! Det enda du gör i nästa inlägg är att posera och skriva vart du köpt sakerna…..har du lite att skriva om?
Den här typen av inlägg måste var de mest tråkiga och onödiga man kan skriva.

Reply
Beatrice

Förstår inte hur folk kan tycka det är snyggt??? Kanske jag som är konstig men nej, jag kan inte på något sätt tycka det där är snyggt.
BH:n är snygg men inte till det där linnet, ser bara ut som om det har halkat ner.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*