• header

Todays outfit

Leather pants from Jofama by Kenza // old tank top from American Vintage //crystal bra // bag from Alexander Wang // shoes from Jeffrey Campbell // ring from Guldfynd by Kenza // sunglasses from RayBan

109 Comments

Stina

Är inte 4000 kr dyrt för dina byxor du varit med och designat? Dom är inte ens unika, liknar hm:s byxor

Reply
filippa

Kenza.

Du är så himla vacker, och jag beundrar dig något enormt.
För mig är du den finaste tjejen, som finns och någonsin existerat. Din kropp, dina ben, ditt ansikte, ditt hår! allt är så himla fint. Något jag beundrar ännu mer är hur stark du är, hur du nästan alltid verkar glad och du gör min dag positiv,du påverkar mig och inspirerar mig. Man kan säga att du är min förebild. Jag älskar din blogg utan tvekan, kram.

Reply
:)

Ledsen att behöva göra dig besviken, men den här bh passar dig för dt första inte så fint, sen är linnet väldigt enkel och nästan föööör “min-sova-linne”.

Reply
Lisa

Varför är du så jäkla snygg för? Jag skulle typ döda för att få se ut som dig!! Haha, nämen seriöst, ville bara säga att du är sjukt fin! :)

Reply
emmy

åhhh vad fina byxor Kenza har kollat runt lite på nätet men vart kan man köpa dom?

Reply
Isabelle

Hej Kenza, jag har en liten fråga till dig, eftersom du har varit och rest ganska mycket så undrar jag om du har något bra resemål man kan åka till oktober/november i ca 1 vecka, alltså till ett ställte där det fortfarande är varmt och skönt och kanske lite fest fortfarande. Finns det något sånt? Eller är alla “sommar” ställen “kalla” och helt tomt?

Reply
Camille

Kenza, du er den vakreste jeg vet om. Bare så du vet det:) hilsen fra norsk tjej

Reply
Frnanyi

Really pretty!!! I knew I was gonna like this outfit!! I wanted to see the shoes in the previous post, but something told me you were gonna go for some Jc just to keep it rocker!! Love it Hugs XOXO Fe

Reply
Sandra P

Hey Kenza!
I have a question? What kind of workout do you do in order to shape in amazing shape? without loosing boobs and curves? :( Everytime I work out really hard I start to loose my boobs. What would you recommend?

Reply
Gloria

Wow, i love this pants!
I want to ask you what,s going on in Sweden and clothes? I mean …i know a lot of brands coming from over there…to many for not such a large country?
Maybe you can explain ? Are people so fashionable over there? I have to came and see with my own eyes :)
Gloria
http://www.gloria-agostina.com

Reply
Amanda Olofsson

Men gud va snyggt!

Kolla gärna in på min blogg! där pågår det en tävling just nu där du kan vinna en dreamcatcher men skynda på för imorgon är sista anmälnings dagen! :)

Reply
Hey

Skitsnygg kenza! MEN linnet är lite för tajt för att visa bh:n med, det ser ut som att det bara är för litet och att det råkat glida ner en decimeter för mycket. Tycker att det är finare om man isåfall har ett slappt linne så att det blir en annan urringning på det och att bh:n på så vis visas lite diskretare. Sorry att jag bara babblar på, du får självklart ha som du vill (no shit?) men kanske ett stiltips månntro :)) du är hur som helst vacker hur du än klär dig, både på utsidan och insidan verkar det som! Kram

Reply
Klara

Det känns som att du har blivit väldigt smal igen, är det något som du har lagt märke till själv?

Reply
Sara

Jättesnygg outfit, men du sjönk lite i mina ögon, för jag trodde inte att du redigerade dina bilder. Du har gjort en tabbe på mellanrummet mellan benen, “mellanrummet” sitter för högt upp, och på bilden högst upp har du råkat ta sudda bort en prick för mycket..:/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*