• header

Nytt bälte

Jag köpte ett nytt bälte igår inne på BikBok! Ni ser det på bilderna nedan. Skitsnyggt. Även skjortan från Zara är ny och eftersom att det är varmt idag kör jag på shorts. Passar på medan det går. Ni ska få se hela outfiten sen! :)

48 Comments

Emilia

Skit snygg outfit!
Bor du i Stockholm? :D
Vill bara säga att du är en underbar person och världens finaste människa!
Du är en grym förebild för massa, du är bäst Kenza och du klär dig så himla fint! Kraaaam <3

Reply
alice

heej, tänkte att eftersom du hade “noll inspiration” för ett tag sen så tänkte jag komma med lite tips du kan skriva om.

1 dagens fråga (tyckte det var skitkul när du körde med det för nått år sedan!

2 visa ditt smink, berätta lite om det osv

3 visa din garderob

4 berätta hur du och aleks träffades

hoppas du blev glad, tack för en skitbra blogg!

Reply
KARIN

Åh, Kära Kenza!

Jag är från Finland och har läst din blogg redan i över fyra år. Under åren har jag lärt känna dig som en karaktär i bloggen ( inte “riktiga” du förståss.. haha vet inte om du nu förstår vad jag menar men hur som helst).. Jag vet att du har en period i ditt liv nu just som du är lite borta och inte känner dig riktigt på topp, men kära finaste kenza, kan inte du försöka hålla bloggen så som den var förr.. Jag menar, du har bara nästan outfit bilder hela tiden.. Vi, eller åtminstone jag, vill ha mera DIG, inte OUTFITS hela tiden.. Jag förstår om du inte vill mera skriva lika mycket om dig själv så som förr, men inte bara outfit bilder hela tiden snälla du. Kram ska du ha du finaste! :)

Reply
Karin

Läcker outfit! :) Är det en wonderbra du har under? Är så sugen på en axelbandslös bh, men inte lyckats hitta en bra som funkar till allt. Har iof lite större boobs än du, men lite tips hade inte suttit fel! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*