• header

31a augusti 2012

Sista augusti och spöregn.. Jahopp.. Imorgon är det september och det vankas 1-årskalas för lillskruttan – det ska bli kul! :) Men jag tycker inte att det känns som fredag idag.. Veckan har gått så himla fort! Ska iväg och jobba nu och senare ikväll ska jag försöka komma iväg till gymmet. Om jag lyckas piggna till lite..

Igårkväll var vi nämligen ett gäng som gick på Coldplays konsert på Stadion (stor utomhusarena). Det var så jäääkla grymt! Vi hängde bak vid baren, drack jäger (det får jag sota för idag. hej huvudvärk!), sjöng med i låtarna och hoppade runt. Sjukt bra konsert!

Jag har typ bara en bild från igår, en suddig sådan. Men den visar iallafall hur kul vi hade haha..

33 Comments

petra

Du vet väl om att det är helt onödigt att träna om man druckit. Alkohol dagen innan? Helt meningslöst.

Reply
ellen

Tänkte höra om vad det är inne att ha för skor i höst,
är de fortfarande boots? :) kram och du är bäst!

Reply
Carro

Kolla in våran blogg carroochmelanie.myshowroom.se
Där skriver vi om kläder,mode outfitbilder våran vardag som estet och Natur och om våran fantastiska vänskap!!
En riktig bra blogg kan jag lova er! Check it out! :D
Puss

Reply
M

haha detta ser fan inte kul ut. ser snarare ut som att du mosar nån snubbe i asfalten :P

Reply
Karolina

Jag såg dig faktiskt där! :) Jag tror det var precis innan Coldplay började spela. Det var så otrooooligt bra :DD

Reply
Linnea

Bara en allmän fråga, varför vill man vara full på konsert? Missar ju så mycket av upplevelsen! Coldplay ska upplevas nyktert från first row så Chris’ svett flyger på en då han springer förbi :) love

Reply
Anna

Kenza,
This is the second time i wite something here, write to You. This time I have a pretty bed reason and I do not know why but I have this feeling inside me that I want to share with You some emotions. I was reading your blog and I can not help but those posts when You were telling about You and Aleks were my favourites. I had a boyfriend. I have been in love with him for a very long time. I was so in love I did not see that he was not. Not like me. I was fighting for this relationship for the past year. I was always worried, always insecure, but still… the happiest person on the planet. When i was with him. It was like an addiction. I forgot about myself, I did not have a dreams. Although I had this one and only – being with him to the rest of my life.

And then he left me. A month ago. Left me, saying that he is tired and that he does not love me anymore. And now I understand, he never actually wanted to be in long-term relationship. He was trying, probably he was lying – to me and to himself.

After a month I can finally say that I understand everything. But one thing has not changed. I did not stop feeling.

I know we are not friends but maybe we could be? If we were in the same place. I was telling some things about him to all of my friends and a couple days ago i stopped, because I know this has to stop. We are in the same group and if I want to be friends with them I have to stop talking about him. But this feeling did not leave me. That`s why I write to You.

Just to feel for a second that I am not alone.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*