• header

På jobbet

Jag sitter och häller i mig vatten, försöker bota huvudvärken men det går inte bra. Det blir verkligen ingen träning för mig idag, vet inte vad jag tänkte haha.. När jag är klar här vill jag bara åka hem, lägga mig i soffan & titta på film. Och äta massvis med lösgodis.

Nu måste jag fortsätta här. Jag sitter och bläddrar igenom mina mappar fulla med inspirationsbilder (för att få fram lite roliga klädidéer) & mitt i allt så dök den här bilden upp.. HAHA, vad hände?! Det ser bara helt fel ut.. Men av Angies min att tyda så var det bra iallafall. ;P

13 Comments

Angelica

Bra att du inte tränar idag. Det ger inte speciellt mycket att träna om man druckit dagen innan, det kan, enligt vissa (ämnet debatteras) till och med vara skadligt, att det bryter ner mer än det bygger.

Kör en kväll med choklad och soffan istället ;)

Reply
clara

åh har du en sån o’clock-klocka i gummi?? vi har 4 st (jag, mamma och syrran tsm) och jag älskar dom! så snygga och sköna!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*