• header

You use your heart as a weapon

Foto: Tam Thi

Jag har gått runt och nynnat på Coldplays låtar hela dagen. Satan vad bra de var igår! Och det är ju så himla kul att gå på konsert. Varför gör jag det inte lite mer ofta?! Finns ju inget bättre än bra livemusik & härligt sällskap. Jag skulle gärna vilja gå och se Gaga ikväll men jag är alldeles för trött. Och så ska jag upp jättetidigt (kl 7.. tidigt för att vara lördag!) imorgon så jag stannar i soffan.

Justja. Ovan ser ni en liten smygtitt på resultatet av “min stil”-plåtningen jag gjorde. Jag tror det kommer upp på Modette streetstyle snart!

Ha en underbar fredagskväll allihop ♥

68 Comments

Linn

älskar när du lägger ut såna här inspirerade modell bilder, så fint foto<3

Reply
Elin

Hej! Ett band du verkligen borde gå och se är Muse. De spelar i Globen den 6 december och Malmöarena den 7de. Även om du kanske inte lyssnar speciellt mycket/ingenting alls på dem så kommer du vara nöjd resten av ditt liv. Att se ett liveframträdande med Muse är verkligen helt jäkla amazing. De är utsedda till världens bästa liveband och detta inte utan anledning!

Reply
Elli

Älskar konserter. Visst är det konstigt att man inte går oftare..!?

Kolla gärna in min nya blogg. Jag ska flytta hemifrån, till ett hus i en liten by här i Skåne. Ni får följa med mig på vägen dit, och därefter blir det massa roligheter. :D http://ellisecho.blogg.se/

Reply
b

Du är så jävla grym Kenza, Checkar din blogg nonstop o väntar jämt på nått nytt..
Min förebild, att du förändrades från när du hade de allra tuffaste tiderna till nått VÄLDIGT stort, du bör verkligen vara stolt över dig själv!
/b

love’n peace!

Reply
Wee

Jaa, såg Coldplay i Göteborg förra året (i Slottskogen på sommarens finaste dag) och sen igen i Madrid i maj, och visst var det härligt att se dem i Göteborg men jäklar vad de hade jobbat på scenshowen sedan dess. Så bra!

Reply
sofie

Roligt att du var på coldplay!! Själv var jag ju i monsterpit på Gaga igår kväll, skriver om det i min blogg!! :)

Reply
Emelie

…and it hurts like heaven! Helt galet bra var det! Vad roligt att du var där med! Följer din blogg och du verkar vara en fantastisk människa!

Reply
Louise

Du är så himmlans fin!
Ha en bra helg bästa Kenza! <3
Älskar din blogg!!!

Kan inte du göra ett videoinlägg någon gång?
:)

Reply
Alva

Hej kenza! Jag har dig som stor förebild inte bara för att du är otroligt vacker, utan för du verkar ha en grym personlighet och en bra självkänsla, vilket jag dyrkar! Men nu ör det även så att mitt hår är riktigt risigt och behöver klippa mig, jag undrar om du har lust att lägga upp en bild när du har ditt hår plattat längst ryggen. Jag skulle vara jätte tacksam om du gjorde det, folk har länge gått och sagt att mitt hår ser för jävligt ut och jag tar åt mig något enormt. Kram kram

Reply
En blogg+om+5+systrar

Jävlar vad snygg!! Tycker du liknar Angelica blick lite där faktiskt!!/ Elin

Reply
sofie

heej jag ville bara säga att du är otroligt vacker och sen har jag en fråga till dig.Hur blev du modell?? skulle vara tacksam om du svara mig. Ps din blogg äger och du är som sagt otroligt vscket och fin <3

Reply
Jennifer

Jag ska åka iväg till london om ett par veckor och skulle verkligen vilja få lite tips på saker som man borde se, vilken mall som har bäst shopping, vilka klubbar man ska gå till osv. VÄLDIGT tacksam om detta kommer :)

Reply
emma

Coldplay var helt fantastiskt!
Var på Gaga igår och kan även säga att den showen var av HÖG klass! :) Hoppas hon snart kommer till Sverige igen.

Reply
SunnySandy

Jatte fint, speciellt svart vit foton satter tonen for inspiration! Onskar att jag kunde fa se Lady Gaga, tror aldrig hon kommer att komma hit till Dubai. Hon ar nog lite for special for folket har i Mellan Ostern sa att saga! :D

Reply
Frida o Elsa

Hej Kenza Du är söt snygg cool säkert snäll!
det skulle betyda allt om du gick in på den och sen länkade den på din blogg please please!!Från oss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*