• header

Hem till Stockholm

Nu är vi påväg hem igen efter en snabbvisit i Malmö med 1årskalas och bus med lillan. Det har varit så mysigt! :) Vi hörs hemma.. Puss!

20120902-105157.jpg

121 Comments

fruzan

du har så långa ögonfransar vilket mascara använder du? älskar ditt blogg och dig :)

Reply
Josefine

Kommer du inte upp till Ö-vik någon dag? :D Skulle så gärna vilja att du hade en läsarträff hör uppe!! :)

Reply
helen

Du är så himla fin Kenza!
Är det dina naturliga ögonfransar eller har du lösögonfransar? isfåfall, hur har du fått dom att bli så himla långa?:)
tacksam för svar, puss!

Reply
grodan

använder du lösögonfransar på denhär bilden? eller är det mascara, vilken isf? :) men fin bild i alla fall!

Reply
alicia siverman (anonym)

Hej Kenza! Vet inte om du har erfarenhet av detta eftersom att du och Aleks har varit tillsammans ett tag men du kanske har haft någon pojkvän i dina yngre dar vilket jag nog minns att du har efter ett reportage i fridatidningen va?
Iallafall så har jag ett så himla jobbigt problem och jag skulle bli så himla glad om du ville komma med något tips.
Jag och min ”pojkvän” har varit tillsammans i över två år men nu har han börjat på en skola längre bort och sa flytta dig, han har även massa söta tjejer i klassen som han är lite på. Och jag är så himla svartsjuk på allt han gör. VI har gjort slut nu och han är ingen bra kille för mig men problemet är att jag vill inte inse det. För det första vill jag bli av med min starka svartsjuka för den känslan hatar jag att ha, jag snokar hela tiden runt på hans facebook även nu när vi inte är tillsammans, jag mår ju bara sämre av det själv. Sen för det andra vill jag komma över honom så snabbt som möjligt, jag har ju också börjat ny skola och ny klass nu på gymnasiet så det hjälper mig en liten bit men kvällarna hemma ensam är jobbiga. Då sitter jag där och tänker på vad mitt ex gör, är och vem han träffar. Tål inte tanken av att han skulle träffa någon ny! Vad gör jag? Snälla hjälp mig. Kramar från Alicia

Reply
Simmi

Gud så fin du är! Skulle bli världens lyckligaste om du kikade in på bloggen och lämnade en kommentar

Reply
Felicia

Jag måste få fråga dig en sak… Är ditt hår naturligt vågigt eller använder du locktång eller möjligt vis permenentat det?
Många kramar!:)<3

Reply
SofiaEbba

åhh vad fint! kollar gärna min blogg handlar om att leva med mitt liv. Det är så att MIN MAMMA MÖRDADE min pappa. Läs mitt senaste inlägg om hur allt hände eftersom att jag såg allt.

Reply
Alice

Hur får de till de perfekta vardags lockarna/vågorna? Får aldrig till det ordentligt!

Reply
Steffie

Hej Kenza! Kan inte du ha en bloppis eller sälja lite kläder på blocket/tradera snart? Jag älskar din stil och du har så extremt mycket kläder så du kan omöjligt hinna använda alla (flitigt iaf) Så jag undrar bara om du kan göra en sådan snart, skulle vara otroligt interreserad av det mesta! :)

Reply
Jennika

Kan du inte börja ha lite tävlingar? :)
Typ saker/kläder du inte använder kan du köra lite bloggtävlingar med! Vore superkul ju :)

Reply
Thea

Hej Kenza
Du är så sjukt vacker! Har en fråga till dig:
Hur får du dina ögonfransar att se så naturligt långa och fina ut? Vilka produkter använder du (förlängning, lösögonfransar, mascara, något annat?)och hur använder du dem?

Reply
;)

Inga kommentarer? Nåväl, ska bara säga att jag älskar dig o din stil! Har fått en MASSA inspiration av dig. T.ex. hade jag no idea om hur chica västar kan se ut, utan tyckte att de var tantiga och fula. Nu äger jag typ 6 par västar. Jag har dig att tacka för en hel del! :)

Reply
kajsa

hej! gud va snygg stil du har :) jag älskar dina skor dom är ju as snygga får man fråga vilken storlek du har i skor? :) hoppas de ifall du skulle sälja ett par skor så vill jag ha dom :) <3

Reply
Ewa

Hi, omg Yours eyelashes look amazing! Which mascara do You use?
Greetings from Poland!

Reply
Matilda

Varför står det överallt att skinkragen på kenza 10 är avtagbar? Jag fick hem jackan idag efter att ha beställt den på nätet och upptäckte att kragen inte alls var avtagbar…? Annars så älskar jag jackan, tyckte bara det ar lite konstigt och vill gärna ha svar på varför? :)

Kram <3

Reply
malin e

hur gör du för att få såna perfekta ögonfransar? jag testade det där du sa förut att liksom dra sidles längst in och sen separera dom, men det blir inte alls lik bra! jag har ganska så långa ögonfransar, men det funkar liksom inte!

Reply
Amanda

Jag fick lite smycken från Guldfynd By Kenza i konfirmations present. Nu är det nästan som om silvret försvinner och blir vitt på vissa ställen. Är smyckerna av äkta silver eller borde jag vara mer försiktig vid vatten och så?

Borde jag gå till en guldfynds butik?

Kenzas svar: Det är bara att putsa, det gör man med silver. Om det inte funkar är det något fel och då kan du gå till en Guldfynd-butik och få hjälp! Kram

Reply
Rebecca

Hej, hur sminkar du på foundation(om du använder det?), med hjälp av borste eller med fingrarna? Har hört från vissa att det är bättre att ta med fingrarna än med borste för där samlas det bakterier. Jätte fin blogg tjejen, kram!

Reply
Kenza

Kenza HOW CAN SOMEONE CAN BE AS BEAUTIFUL AS THIS :O
You’re juste PERFRECT.
You’re my inspiration. i wish i’ll be like you (l)

Reply
Elsa

Heeeey! Kolla in på min blogg och läs om mitt liv som utbytesstudent i Georgia, USA! Läs om highschool-draman, amerikansk tjockismat och mycket mer! ELSANODLER.BLOGG.SE

Reply
Luna

Ich finde Dich total toll, aber wenn ich ehrlich bin, finde ich Dich früher viel hübscher. Ich glaube, es liegt auch an Augenbrauen, ist jetzt irgendwie zu stark. Aber trotz allem, siehst du toll aus.

Reply
Johanna

Hejhej!
Är ett stort fan av dig och älskar ditt utseende och dina kläder. Du nämnde i inlägget ovanför detta att lillan skulle sitta och prata skånska med dig. Då jag själv kommer från Skåne undrar jag om det verkligen är så svårt att förstå skånska som vissa säger?

Xoxo

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*