• header

Röda jackan

Jag hann inte blogga igen innan jag stack hemifrån, men jag hann ta en snabb bild.. Trött men glad tjaj!

Jag har på mig den röda bikerjackan från Jofama by Kenza idag! Den är så jäkla snygg. Den ser lite ljusare ut på bilden än vad den är i verkligheten, men ni ska få ordentliga outfitbilder ikväll om det inte börjar regna. Puss!

1

42 Comments

En kvinnas+vardag

Skitsnygg jacka!

Kika in på min blogg vettja! Jag är en 23-årig tjej ifrån Göteborg som skriver om lite allt möjligt! Shopping, studier, jobb, LCHF, debattinlägg, bröllopsplanering osv. Jag har även olika dagsteman som kommer ut kring tretiden mån-fre. Välkommen att hälsa på! http://enkvinnasvardag.blogspot.se

Reply
TYP GRATIS - BLOPPIS

Gotta love the jacket och linnet för den delen. Vet att du nämnt det någonstans men kommer inte ihåg vart linnet är köpt..

In och fynda från 20 kr. Märken som Crocker, JC, Wildflower, New Yorker, Nelly, BikBok, Ginatricot, Shestore, Asos, Vero Moda, H&M, Lancome, Longchamp, Dinsko och Don Donna (Accent) är saker du kan hitta i min bloppis. In o fynda!!

Reply
M

ÄLSKAR DEN DÄR JACKAN!
Hade jag haft pengar till en sån just nu så hade jag köpt den på sekunden!! :(

Reply
Elisabet

Den röda jackan ser ut att vara så snygg dock köpte jag den svarta för jag var inte säker på att jag skulle passa i den röda. Men har funderat på att kanske köpa den röda med och se hur det blir :)

Längtar efter att köpa din nyaste jacka kenza 10 ^^

Reply
sofie

Älskar den jackan, men måste bara säga att jag verkligen inte klarar av sådanna där linnen som du har på dig på den här bilden. GUD!

Reply
amanda

Hej kenza! Vart är de där super snygga gråa linnet du har på bilden ifrån mvh amanda :-)

Reply
amanda

Hej kenza! Vart har du köpt det där super snygga gråa linnet du har på dej på bilden ? Mvh amanda!

Reply
Sara

Hej Kenza! Jag är en tjej på 14år. Du är verkligen super snygg. Jag älskar verkligen jackan!!
I skolan har vi en skolprojekt där man ska skriva om en förebild! Jag valde dig för att du inspirerar mig på så många olika sätt. Älskar din stil!
Men saken är den jag behöver mer fakta än vad det står på din blogg. Hoppas att du kan svara på detta, eller skicka ett mejl till mig!:)

Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*