• header

6e september 2012

HÖST!

Jäklar vad det är kallt ute idag. 10 grader! Frös om fingrarna när jag var ute med vovven på morgonpromenaden tidigare imorse. Men solen skiner så det blir nog lite varmare under dagen. Det blir nog att plocka fram en stickad tröja idag!

Kollade igenom arkivet och hittade dessa outfit-bilder från oktober förra året. Här hade jag lånat Andreas systemkamera men innan fotade jag ju bara med min digitalkamera.. Hur fan gick det egentligen?! Haha.. Systemkameran måste ju ha varit min bästa blogg-investering någonsin! Det är ju mycket roligare att ta ordentliga bilder och jag antar att det är roligare för er att se finare bilder.

Men på tal om denna outfit, måste lätt plocka fram min rosa stickade tröja (Zara) snart igen. Så fint att bryta av en svart outfit med en färgglad tröja! :)

Nu måste jag iväg till jobbet. Puss! ♥

Och så en bild på mig och Andreas. Saknar dig mupp!!!!

43 Comments

KS

Hi Kenza is there anyway you can do a hair tutorial? Keep up your blog is awesome! xx

Reply
Fia

Hej Kenza,

Jag tycker att du är så himla stark men du borde tänka på dig själv.
Det känns bara som att du varit jätte nere i bloggen några dagar och jag tycker att om du känner att det är jobbigt, ta en paus :). Vi kommer alltid finnas här.
Jag hoppas att du inte tar detta negativt, vill bara att du ska må bättre :)
Kraam

Reply
SunnySandy

Ah det ar harligt nar jag borjar hora att det ar kallt hemma, far mig sakna Sverige mindre da. Speciellt nu nar vintern kommer! Att jobba nere i Mellanostern ar kul visst men man saknar Sverige so much! :D

Reply
kajsa

du skulle ha bott här i umeå, här har vi haft det så kallt hela sommaren.. typ.

Reply
Hawazen

Ville mest säga att nu är den där annonsen på vänstersidan ivägen igen :(… Man ser inte hela inlägget, halva texten är borta och det finns inte så man kan skrolla :(… Kram :)

Reply
Elina

Älskar din stil, din blogg, hela dig! Vill verkligen veta om du kommer ha nån blogg träff snart? Vill så gärna se dig irl. PUSS

Reply
Jennilie

Själv fotade jag förut med min mammas gamla systemkamera till bloggen men i slutet på dec köpte jag min egna systemkamera, samma som dig tror jag Canon EOS 600D. Och OJOJOJ vilken skillnad det blev, till det bättre såklart! Köpte även ett nytt objektiv som alltid överraskar mig positivt med sin skärpa på mig men oskärpa/suddighet i bakgrunden. Och förresten.. Jag har en tävling på min blogg just nu där jag tävlar ut ett silvrigt klo-armband om du är intresserad av att delta, tror du skulle gilla det.

Reply
Jennifer

Kommer ihåg när du lade upp den, det är ju snart ett helt år sedan!! Tiden rusar verkligen förbi oss, snart (jag är 12) är man väl vuxen! Sjukt…

Men jag älskar alla dina stickade tröjor, själv har jag bara en vit. Men jag har några andra med djupare urringning som man kan ha över ett linne/t-shirt eller så. :)
Men idag ska jag till stan så jag ska väl se om man kanske kan hitta någon stickad tröja ^^

Reply
Moa Okada

Kommer ihåg det där inlägget med den outfiten som om det var igår!! Herregud vad tiden går fort, kommer också ihåg att jag en dag efter såg en tjej på stan med exakt likadana kläder! Du är en sån fin människa och inspo åt alla, älskar dig Kenza. Du är världens bästa bloggerska! ♥

Reply
sade

jag är en ny tjej som kollar på din blogg, ville bara fråga med vad du jobbar :D

Reply
Marica

Klär mig faktiskt ungefär sådär idag! Rosa tröja, svarta jeans, svart väska (med nitar) och svarta skor! ;)

Reply
Shelly

Heej Kenza!! Började följa din blogg nyss! ;) Din kompis Andreas liknar Justin Bieber såå mycket!! :)

Reply
Elsa

Supersnygg outfit!
Fast tio grader är inte så jättekallt.
När jag gick till skolan förra måndagen (27:e) så var det frost och -4.
Iof så bor du i Stockholm medan jag bor i södra Norrland där tio grader är varmt just nu eftersom att det oftast är högst fem grader :D

Reply
johanna

ser seriöst ingen skillnad alls på dina bilder från en dyr systemkamera som från min billiga digitalkamera :)))
så känns som att det är jag som har varit smart och sparat pengar, men inte du ;)

Reply
Susanne Madonna

Dette er ikke vondt ment mot deg og din blogg, jeg elsker din blogg, men du har ting i ekte skinn, og vet du hvor mye smerte dyrene går gjennom og hvor mange dyr som blir drept pga dere skal ha skinn vesker, pels? De som skal bære disse praktfulle skinnene og pelsen er dyrene selv.

Reply
elin

Tittade jättesnabbt på han på sista bilden, och då påminde han mig om Justin bieber ! Asså typ håret och ansiktsformen x)

Reply
saera

Hej! Vart har du köpt den rosa stickade tröjan? skulle vara tacksam för svar! Tack :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*