• header

14e september 2012

God morgon bloggen!

Usch vilket ruggigt väder idag.. Var precis ute med vovven på morgonpromenaden och höll på att blåsa bort där ute i regnet. Vill bara gömma mig under täcker men får tänka positivt. Det är ju FREDAG!! :) Jag ska snart iväg och jobba hela dagen och sedan är det helg för mig..

Igårkväll var jag på CHIC-galan på Berns! Det var bra uppstyrt och för första gången på en gala höll man inte på att somna på prisutdelningen (det kan ju bli rätt långtråkigt och utdraget) utan gänget på CHIC hade gjort det väldigt bra med roliga videos och sånt och man fick sig många skratt. Blev himla glad när min böna Angelica vann kategorin hon var nominerad i, det är hon så värd!

Jag såg att det blev ett himla liv om att vi dök upp i liknande klänningar från Ida Sjöstedt. Jag trodde det bara var färgen på läpparna som skulle matcha som jag skrev förut men när jag satt i taxin påväg till Berns såg jag på hennes insta att hon hade på sig en lång tyll-version (som förövrigt var heeeelt underbar!) av klänningen jag bar. Jag hade absolut ingen aning, hade jag vetat det hade jag valt något annat. Det kändes lite försent och onödigt för mig att åka hem och byta 2 min innan galan, så när jag kom dit skrattade vi bara bort det och sedan var det inget mer med det. Men jag förstår att de som inte har så händelserika liv tycker att det här är det mest dramatiska som någonsin hänt, men för oss som är vänner var det inte mer än att vi råkat tänka i samma banor.

Galan var iallafall trevlig och jag träffade på massor med härliga vänner & läsare. Måste säga TACK till alla som kom fram till mig och gav mig så himla fina komplimanger. Jag blir rätt blyg och nervös bland främmande människor och får oftast inte fram så mycket mer än ett “tack, vad du är snäll!” men ni ska veta att jag blir himla glad och uppskattar det.

När galan var slut drog jag och Humlan vidare till Suite/Sturecompagniet där det bjöds på torsdagsmiddag. Mycket trevligt! Jag drack loka och vid tolv-tiden åkte jag hem och kröp ner i sängen bredvid mina pojkar. Somnade samtidigt som jag fick en miljon pussar i nacken. ♥

Lånade denna bild från stureplan.se! Jag tyckte dock inte att skorna passade till.. Hade jäkligt svårt för att hitta ett par höga men bekväma skor som gick ihop med klänningen. Detta fick duga.

 

97 Comments

Elli

Anledningen till varför jag reagerade var bara för att A skrev om det på sin blogg. Men ett liv har vi nog alla utanför att läsa bloggar. Och ni var vackra, som alltid, båda två.

Reply
Mickan

Haha sånt är lätt hänt, förstår inte varför folk blir upprörda för de!
Du va riktigt fin i alla fall och gjorde rätt att inte byta klänning!

Reply
Sara

Gud vad fin du är! Du passar så bra i det där läppstiftet, hoppas man får se det på dig fler gånger :)

Reply
J

Klänningen är superfin men skorna passade verkligen inte!! För klumpiga för denna klänning. Du skulle haft några som var nättare, av alla skor du har kunde du nog valt ut något finare!

Reply
malin

Underbar klänning! Du ser väldigt ung ut dock, men jätte fin, som vanligt :) Jag hade nog dock haft svarta skor till…

Reply
CHERRY

Äsch det är bara att skratta åt såna drama queens som gör något sådant till värsta grejen.

Reply
Fashion Hegemony

Who cares if u had the same dress? :) You are both individuals and a dress or nothing else is going to change who YOU are. You are always you and that is truer than true! :)

Reply
louise

ett par mörkröda klackar hade livat upp outfiten nu blev den lixom… dödad tråkig på något sätt. .. tycker också att du skulle gjort något med frisyren det drog helt klart ner klänningen med frisyr och skor.

Reply
paulina

defnitivt en av dina absolut snyggaste klädsel någonsin! helt otroligt vackert!

och ärligt talatm vem bryr sig om ni såg likadana ut? ni var ju båda två otroligt snygga!!

Reply
Mella

Äsch, great minds think alike som man säger! Det är väl bara fjortisar som flippar ut för att någon annan råkar ha en liknande klänning. Du var jättefin!

Reply
Johanna

Åh va vacker du är! Skorna funkade ju helt okej, klänningen är sagolik och va tusan gör det om ni matchar varandra? Ni är ju polare och då blir det ju bara en kul grej :D

Kika gärna in på min blogg! Jag skriver om träning, utseende, kost, om hur det är att vara ung och kronisk sjuk, och om lite allt möjligt i livet! :) Kram Johanna

Reply
Irina

Jag har en fråga om din träning… :-)

Tror du att din “naturliga” kroppsform stjälper eller hjälper dig i din motivation? För du verkar ju vara en av dom som är naturligt smala, även när du inte tränar.

Jag menar, går man upp i vikt om man inte tränar kanske man tränar för att hålla koll på vikten, men det kanske är mest ett “måste” då. Är man däremot naturligt smal “behöver” man ju inte träna för att hålla sig “snygg”, men däremot kan man ju verkligen sikta in sig på saker man tycker är roliga och träna bara när det känns kul.

Båda “kroppsformerna” har ju för och nackdelar. En person som går upp i vikt kanske kan få motivation att röra på sig tack vare det, men tycker kanske inte det är så roligt att träna bara för att man “måste”. En smal person kan kanske sikta in sig på bara saker som är roliga, och när hen tycker det är superkul men saknar kanske den där “extra” motivationen som den större personen får?

(Jag vet att träning är SÅ mycket mer än viktkontroll, men just i denna frågan så valde jag att förbise det ;-))

Reply
Caroline

varför suger din uppdatering något brutalt? 2 inlägg per dag är inte så kul..

Reply
emma :)

tycker verkligen att du är skitsnygg men just den där looken passar dig inte…. enligt mig. men smaken är som baken, det ser inte heller så “gala” ut…. men aja, ditt val! <3

Reply
sanna

du som har så många läsare, släng upp bilden bilden på mannen som var med i efterlyst. han som rånade en man som låg på spåret i sandsborg i lördags natt! du har många läsare och vi måste nå ut till så många som möjligt för att få fast honom!!

Reply
CE

Wow, älskar verkligen allt med denna bilden! Ditt hår påminner mig lite om en vacker docka <3 :D

Reply
ida

Du ser ut som en stjärna Kenza!! Vad gör det om ni råkade ha samma!! Dom enda som ska bry sig om det isåfall är ni själva, ingen annan!! ha ha

Reply
Emma

Jag håller med dig om att skorna inte var de optimala. Hade varit sjukt snyggt med ett par i samma nyans som ditt läppstift :)

Reply
lina

du skulle haft dina svarta från zara! med stilettklacken you know :) med öppna tår!

Reply
Anna

Jag tycker inte alls det gjorde något att ni liknade varandra. Ni båda var i alla fall jätte fina :D

Reply
lisette

hej fina du, jag såg att det finns en tröja på ginatricot där modellen heter Kenza top, kul :)

Reply
Billie

Så fin du är! Det matchade verkligen superbra med den sminkingen (och håret) till klänningen. Himla stiligt!

Reply
---

Förstår inte ens likheten mellan era klänningar. Helt olika i min åsikt, men båda är otroligt vackra!

Reply
S

Är det bara jag som tyker att det är just Ni med ni menar jag “kändisarna” som gör en stor sak utav det hela! Tex du Kenza, halva blogg inlägget skriver du en förklaring varför, och hur du kanske hade tänkte annarlunda ifall du visste och tanken att du ville byta om till en annan klänning? Och att ni…., “skrattade vi bort det” YTLIGT! Vem är det egentligen som gör det till en stor grej?

Reply
Alice

Du har så fina ögonfransar!! Böjer du dom & isåfall vilkken böjare använder du? Svara gärna i ett inlägg :) KRAM

Reply
Mathilde

Du ser fantastisk ud, men jeg er ikke så vild med skoene. Nogen sølv sko, vil have fungeret bedre :-)

Reply
Linda

händelserika liv? eeh är det så du tycker om många av dina läsare? har tvärtom ett väldigt händelserikt liv(kollar din blogg 1-2 i mån för inspiration..), o det är klart att jag o många andra noterar när två av sveriges största bloggare kommer i likadana klänningar på en gala. de flesta vet hur det det känns att komma på en fest i en likadan klänning som någon annan, det syns liksom. o då brukar det vara hm o inte en dyr designklänning. det är bra att du tycker det var en kul för det hade nog inte många andra gjort i det läget. för övrigt så var ni fina båda två i den! /Linda

Reply
Felicia Nguyen

Guud var vacker du är. Känner du någon som heter Ariana Llehaj? jag känner henne. hon var också i CHIC galan. Hon finns bakom dig där i bilden med en randig kjol och en vit skjorta. Hennes blogg heter ju oari.freshnet.com, PUSS FRÅN LILLA MIG <3

Reply
Lola Reggy

Ohh like the shoes with it, was just thinking great way towear it, and fab dress, you and your girl just have the same taste and it is a fab dress it deserves to be worn twice!!

All<3Lola

Reply
Bloggat om Årets Chicaste 2012 | CHIC

[…] Kenza Zouiten: –  Igår kväll var jag på CHIC-galan på Berns! Det var bra uppstyrt och för första gången på en gala höll man inte på att somna på prisutdelningen (det kan ju bli rätt långtråkigt och utdraget) utan gänget på CHIC hade gjort det väldigt bra med roliga videos och sånt och man fick sig många skratt. Blev himla glad när min böna Angelica vann kategorin hon var nominerad i, det är hon så värd! Madelene Billman, Årets Chicaste Gäst, har en inspirerande frisyr. […]

Reply
angelinalundqvist

Hej kenza!!

Gud vilken underbar klänning från Ida S

vart har du köpt den

tacksam för svar!!

ANGELINA

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*