• header

Like in a fairy tale

Dress from Ida Sjöstedt – shoes from JC – lipstick from Dior

165 Comments

Tess

Till denna söta romantiska klänning skulle du valt att bryta av med en starm knuta i håret. Det hade varit pricken över i:et.
Du ser något år yngre ut på bilden, men givetvis fortfarande vacker :)

Reply
Elin

Vilken kamera använder du och fotar du själv eller hjälper någon dig?
Skitfin outfit! :)

Reply
anu

wow du ser bra!! hur lång är du? =) jag frågar eftersom jag har riktigt lång, 183cm…

Reply
Anna

vacker. Har följt så många bloggar, och dom har varit helt underbara, men din blogg en den som alltid förnyar sig, blir aldrig det minsta trist, ger inspiration för varje inlägg. Du är så duktig, Kenza

Reply
Magda from Poland

Hello , I love your blog ,I am here everyday,I realy would like to understand what You write :( You look amazing!

Reply
Kassandra

Är det inte likadan klänning som Angelica bar? Toppen på hennes klänning ser likadan ut (:

Reply
Denice

WOW! Helt fantastiskt klänning, satt som en smäck på dig!
Jag tyckte skorna var kanon bra till! & läpparna var pricken över i:et!
PS. Du & Angelica var inte lika! Helt olika klänningar!!! :) Super snygg!

Reply
sly

hej, var din pojkvän i norrköping idag? såg en lång kille som såg exakt ut som din bf i stan idag runt 14 tiden, måste varit han!!!!

Reply
Sara

Sminket ser så himla mycket bättre ut på de här bilderna än den från Stureplansgruppen. Ljuset på den bilden måste spöka jätte mycket! Du var verkligen super vacker igår!

Reply
Oscar

Hej! Jag har gjort en klänning åt dig i folie
bara för att du är så fantastisk, den kommer på posten.
Puss! :)

Reply
Johanna

Hej Kenza! Du har en jätte bra blogg och jag älskar att läsa den! Men måste bara fråga dig, får du pengar för att blogg eller är det mer som en rolig hobby?
Kramar Johanna :)

Reply
Fatima

Din pappas sida är väl muslim om jag har rätt?
Blir du påverkad av hur elaka människor kan vara i gruppen NEJ TACK TILL MOSKÉ i facebook!

Reply
elin

Kenza!
Du ska väl inte sluta blogga? :o
För det står så på framsidan av SOLO, du ska väl inte det? :(

Reply
jenny

Du passar jätte bra i denna sminkingen! :)
Ser verkligen ut som en prinsessa ;)

Reply
Moa

Du var jattefint stylad och klanningen ar en drom, men den ser ut att vara obekvamt tight ut over bysten.

Reply
Långa tjejen....

Hur lång blir du i jc skorna ?? Snälla svara älskar din blogg!!!
Är själv ganska lång så vet ej om jag skulle kunna ha sånna, så snälla svara i ett inlägg så jag ser svaret. Skulle betyda jätte mkt!!! <3

KRAM

Reply
Therese

Jag är en artist som försöker ta mig in i musikbranchen och just nu håller jag på och jobbar på en musikvideo! Jag skulle uppskatta om du ville kika in på min blogg. Jag skulle bli väldigt tacksam om du ville göra lite reklam för min musikvideo på din blogg! Ha en bra dag!

Reply
AnnaD

Har inte riktigt fattat det där med klänningen men har du köpt den så du kan ha på dig den när du vill eller har du bara lånat den för chic-galan??

Reply
jasmin

Vad vacker du är!

Kenza, jag har en mycket viktig fråga som du vore perfekt att svara på.

Jag är själv halv marockansk halv svensk, men ser mig själv mer som svensk då jag inte är uppväxt på ett marockanskt vis, alltså vi äter gris, ateister osv svenssons!
men nu i tonåren så känner man av fientligheten mer och mer, människor har fördomar och jag funderar på att byta namn.

Hur är det för dig som är halv som jag? Jag vet inte vad jag ska kalla mig själv, var är min tillhörighet? Jag mår så himla dåligt utav det här och det påverkar min vardag varje dag. Känns hemskt att bli dömd pga ett namn och ett utseende, när man i själva verket har så liberala och humana åsikter, och inte ens ser sig själv som något annat en svensk.. Man läser dagligen hur folk visar hat mot invandrare och jag börjar tvivla på mig själv- hur ska någon kunna älska mig- hur ska någon anställa mig pga min kompetens..

Kenza, hur tänker du kring det här? “/

Reply
vivve

härliga bilder! ljuset och färgerna är perfekta med outfiten! perfekt tjej såklart också :)

Reply
Elvira

Jag förstår inte hur man kan vara så otroligt vacker som du är! Jag tror att den översta bilden är den vackraste jag någonsin sett på någon.

Reply
Viktor

wow, riktigt snygg klänning!
påminner mig om mithril från sagan om ringer :)!

Reply
Nicky

Hej Kenza! Jag satt och kollade igenom din shoppingkategori och undrade om du hade tänkt börja använda om dina gamla skor och kläder snart, typ monsterbootsen från Dinsko som du levde i några år sen? :D Märkte att det var en massa saker du inte har använt en. Skulle vara kul och se hur du tänker matcha dem! Kram <3

Reply
anonym

Kenza, både du och Angelica är fruktansvärt vackra så jag förstår inte dem som lägger ner tid på att vara negativa om hela saken. Nu var det så att båda ni två har sjukt bra stil och ville se extra fina ut och sen var det inget mer med det!
Ville bara förövrigt säga att jag läser din blogg i princip varje dag och även om du säger att du inte har bloggmotivationen kvar och folk klagar på att den har blivit “tråkig” så tycker i alla fall jag att din blogg fortfarande regerar! Visst, alla mår inte perfekt alla dagar och det kanske ibland märks in ditt skrivande men jag följer din blogg för att du är en stor klädinpiration, du verkar ha ett väldigt intressant yrke och på toppen av allt så verkar du som en fin människa.
Sköt om dig! <3

Reply
Jennie

Du blev otroligt vacker i den där klänningen, bär upp den jättebra! Tänk om man hade en sådan i garderoben, drömmen. Otroligt fint Kenza! :)

Reply
linnea

Kenza du skulle vara så grymt snygg i mörkbrunt hår. Tycker du ska färga det! PUSS!! <3

Reply
Julia och diana

Vi tror att du var ett helgon i ditt förra liv , eftersom du har ett grymt bra liv , vi kan bara drömma om detta liv du har . Mvh Diana och Julia

Reply
Tove Hansson

Den första bilden skulle passa så bra som “profilbild”, där du har bilden där du står bortmot kameran. Det är lite samma slags ljus som headern har, skulle varit perfekt. Snälla byt! :D

Reply
Vera

Den kjolen var helt amazing! Du minner litt om de feene i true blood, de har alltdi på seg sånne perlebesatte kjoler, utrolig vakkert!

Reply
Tenna

Din blogg har blivit den ointressanta blogg vi någonsin läst. Tillochmed småbloggarna är roliga :@ sluta att blogga och ge några små bloggare chansen att driva en stor blogg om du har världens tråkigaste blogg!! Du får fan pengar av det här som vi hjälper dig med men endå bloggar du skitlite!!!

Reply
Sara

Hello, I love your blog.
It would be a dream if the next year, when I’m going to graduated from high school I could wear something like that. Would you tell me where I could buy it? If it were not so expensive it would be perfect because I do not have a very high budget. Thank you so much, kisses, Sara.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*