• header

Sminket

Usch vilket väder.. Var nere på Stureplan och tog en kaffe med Andreas för en stund sedan, hade tänkt promenera tillbaka men det var omöjligt. Paraplyet bara vek sig hela tiden för att det blåste så mycket. Så jag hoppade på bussen och åkte 2 stationer.. Så jävla lat haha..

Nu är jag tillbaka på jobbet och ska jobba några timmar. Efter det blir det ett pass på gymmet och sedan ska jag bara njuta av helgen med min kärlek. Ska ni hitta på något kul?

Förresten, nu har Gabbi lagt upp på sin blogg hur hon sminkade mig igår. Hon får mig alltid att känna mig så fin. ♥

Foto: Benjamin Hallström

50 Comments

adina

otroligt fint smink!

men hallå… då måste ju hon vara med dig helatiden? för du är ju ALLTID så fin o vacker!! :o

KRAM!<3

Reply
anna little

Mycket vacker! Färgen på läpparna klär dig verkligen. Och håret är så fint – enkelt och naturligt. Som en liten prinsessa. Du är bäst!

Reply
Anna

Kenza kan inte du berätta hur du och Aleks får er kärlek att hålla så bra? Ni verkar alltid så kära fast det ändå gått över 3 år!

Tacksam för svar!

Reply
Christie

I’m not sure that make-up suits you. Foundation looks really heavy. You’re still beautiful though!

Reply
aliengirl- artist+&+actor

Ha, du med! :P
Mitt paraply vek sig med och jag bara tänkte “alltså jag svär att mitt favoparaply kommer gå sönder”, och det höll det på att göra med, men jag hann fälla ihop det. :)

Reply
sara

jätte vacker är du kenza!!
(men skulle du kunna lägga ut mer outfits bilder älskar dina kläder) :)

Reply
Linda Caarp

Hej. Jag bor i Östersund.Jag tycker att du är en bortskämd bart.Du har ett bra liv.Jag tycker att du borde skänka alla dina pengar till dom fattiga istället.Du festar ju dina pengar. DU har ingen ut bildning utan du lever av samhället. DU borde gå i skolan. Skaffa dig liv Kenza och sluta lev av samhället.Ha en bra vecka.Linda.

Reply
marj

Hi Kenza! i now realize, you’re the sole person/blogger/celebrity/whatever who has influenced me a lot about fashion and trying to be fit and healthy! i really loved that dark red shade lipstick.. and it really fits perfectly with your skintone! Im looking forward to your new “wants and likes”. good luck! kisses from PH!

Reply
Anonym

Tjock du är i ansiktet? eller så är det, de fula sminket som gör att du ser tjock ut.

Reply
Nelly

Så fin!

Planerna för helgen är att bara vila och plugga. Är sjuk så ska försöka friskna till och plugga ikapp lite. Så himla skönt :D

Pojkvännen är bortrest i helgen så jag får lite egentid att bara göra saker för mig. Skönt ibland =) hoppas du får en bra helg Kenza! kram

Reply
Johanna Djerf

Jobbar själv som make up artist och har en sminkblogg och tycker Gabbi gör ett kanonjobb varje gång hon stylar dig, även denna gång blev det jättefint. Du passar superbra i mörka läppar!

Reply
Josefine

ALLTSÅ KENZA VAFAN. Du är så otroligt vacker!!!!!!!!!! Hahaha fan va avis man blir, kramar på dig

Reply
ellevy

Gud vad fin du är!!!
Och tänk att du och Molly Sanden var på samma gala… det tycker jag var rätt roligt. Jag läste din blogg sen läste jag hennes blogg och tänkte, vart fan är det jag har hört choc galan ifrån? jag känner igen den dära bakgrunden också…. Haha sen kom jag på det XDD

Reply
Johanna

Nej min helg har inte varit rolig. Pluggat och städat och ätit godis. Blä.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*