• header

What’s so funny..

Vilken seg dag.. Ska iallafall snart röra mig hemåt och hoppa i träningskläderna. Sen ikväll blir det bara myskväll med film och god mat! Så ska hela min helg se ut. Plus lite tvätt & städ som vanligt.. Det är OMÖJLIGT att hålla rent hemma när man har en liten lurvboll till vovve. Hur mycket jag än borstar honom så hårar han ner hela vårt hem. Speciellt mattan. Får nog lösa det genom att köpa en ny matta i en färg som matchar hans päls haha.

Hittade de här bilderna som Tam Thi tog på mig. Jag undrar hur många fotografer i detta land som har sånna här bilder (och mycket mycket värre, vi snackar alltså groteska grimaser) på mig. Trots att jag älskar att skämta & flamsa så är jag rätt duktig på att vara seriös framför kameran, men ibland brister det bara. :P

Nu ska jag åka hem.. Woho!

74 Comments

Lucky

Du är så vaker Kenza!
Du vet att du kan köpa hund mat som gör att din hund fäler mindre!
Ha en underbar helg!

Reply
Linda

“får lösa det genom att köpa en my matta” När jag läste det tänkte jag oh nej …köpa ny..matta..pju! Inte hund! ;)

Reply
POOS

Några av de absolut finaste bilderna på dig jag sett! Du borde le mer så man får se dina tänder. Du är galet vacker!

Reply
Katrine

Har selv en hund som røyter utrolig mye, så vet hvordan det er! Veldig irriterendes, hehe :-)

Herlige bilder av deg! :-)

Reply
Linda Caarp

HEj .Du får mig att må illa.Du skriver jämt hur bra du mår. Du lever i en bubbla.Lilla Kenza.Jag blev utsatt för sexuella övergrepp när jag var liten av Min syrras farsa. Jag kan inte minnas övergreppen.Så Kenza.Du vet inte alls hur samhället fungerar idag. Du har ingen utbildning så jag är inte förvånad over hur du funkar.Kenza Växt upp.Du är en liten nolla and a Bitch.Ha ett bra liv.Linda.

Reply
ida

Precis så gör jag som har en långhårig katt som fäller sjukt mycket, Jag köper allt i beige som katten…..ha ha –
Det funkar!!

Reply
Matilda

Jag tycker verkligen om dig och din blogg men jag tycker att på den senaste tiden har det blivit för mycket tjat om din träning, vilket gör att det inte är lika kul att läsa din blogg länge för det är liksom inget intressant att läsa om varje dag. Träning hit och träning dit..
Som kissie nästan..
(Ursäkta jämförelsen)

Reply
Sara

Prova borsta honom med en Furminator :) Den tar bort all under ull och det som hår som lossnar. Min hund hårar betydligt mindre efter en kvart med den lite då och då. Den ser nästan ut som en rakkniv eller liknande men den tar inte bort den “bra” pälsen som gör hunden fin :)

Reply
Nikita

Du är så jävla söt, aldrig sett dig på detta sättet rikitgt! Riktigt jävla söt! Du är vekligen den enda personen jag hade velat se ut som! Du ser perfekt ut! Dina ben är “to die for!”

Reply
fernanyi

I look at this pictures and I remember when I was watching your videos with Tyra a few month ago, I could understand a world but as soon as you started laughing I would laugh too! Your laugh is so contagious even in this Pictures hahah Hugs XOXO Fe

Reply
jess

Ja för du ser ju verkligen SÅÅÅÅ grotesk ut på bilden! Fan vad tröttsamt, det är ungefär som när ungar är små och säger “kolla vad fult jag målar”. Ta en bild där du verkligen ser förjävlig ut om du nu vill kalla dig grotesk.

Reply
Isabel

Åh, älskar dem här bilderna! Det blir lite personligare faktiskt, inte bara de där vanliga bilderna! Du är så fin! ♥

Reply
Minna

Hej!! Ville bara säga att du ska skita i de där idioterna som skriver så hemska grejer till dig! Det är bara för du har ngt de inte har. Häng inte upp dig på det! Är glad att det går bra för dig :)

Reply
Alwa

Härliga bilder. Kul om du lägger ut fler sånna. Sjukt söt på bilden åt höger.

Hoppas din helg har varit super bra! Tror och hoppas den har varit det!

Kram – en läsare som älskar dig och din blogg!

Reply
Kajsa

Kan ha varit de vackraste bilderna jag sett på dig! Och då bedårar jag verkligen alla bilder på dig annars. Så äkta och fina, åh!

Reply
Jennie

när ska du bli kronad “sveriges snyggaste kvinna” ? du e så otroligt vacker!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*