• header

Dagens

Tröja & väska från Spell // boots från JC // jeansshorts från Rebecca Stella for SOLO // brillor från Nastygal

74 Comments

Chasmine

Kenza jag måst bara fråga en grej. Jag går i ett höstadium i göteborg där jätte många tjejer tjafsar om hur man uttalar Kenza.

Nu tänkte jag fråga dig om man säger det som det skrivs Kenza, eller “kinza”, jag skulle vara jätte tacksam om du svarade på det, så skulle jag få berätta tjejerna om hur det uttalas. För jag är verklingen trött på det tjatet.

Kramisar Chasmine

Reply
Kayli

you look stunning!! :)
love the shots somewhat against the light~
great contrast! and i adore your bag!! :D

happy weekend to you

Reply
Ugnė

You’re so beautiful and have an amazing style! Do you understand English? If so, could you please write your blog in English too?! It would be perfect!!!

Reply
Linnea

Älskar din blogg, så inspererande! Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du visar upp alla dina JC skor? Jag funderar på att köpa ett par, är de sköna? Kram!

Reply
Fashionistan

Älskarr den tröjan,,beställde hem den igår från kyssjohanna;)
Så snyggt o rätt med nätstrumpor med shorts/klänning,, Big like.

Följ min modeblogg som växer i rekordfart, är redan efter endast sex veckor på 1:à plats bland mest lästa medlemsbloggar
Uppdaterar 8-9 gg dagligen om skönhet,smink shopping o mode
Samt hur det funkar att samtidigt va mamma på heltid till 2 små underbara busfrön,, Helt enkelt en blogg som är i full rulle från morgon till kväll,,,

Reply
Sofia

Hejsan Kenza! Vill verkligen säga att jag älskar din blogg, men jag undrar vart du har köpt dina tights/strumpbyxor? Har letat länge efter några bra tunna men har inte hittat något än, lite tips?;)

Reply
CE

Tror att du har öppnat mångas ögon för märket Spell. Minns när du visade upp Bone & Tassel bag i din blogg och efter det var det en jätte stor hype on den väskan. Du är vacker, stor inspiration och en trendsättare, Kenza <3

Reply
Jelena

Hej! Jo alltså det är såhär att jag tänkte köpa ett par JC everest och tänkte fråga hur dom är att gå i? eftersom att för oss ‘dödliga’ är ett par rätt dyra skor så måste dom ju självklart vara sköna! Men kan man gå i dom en hel dag utan att dö av ont i fötterna? Sen så är jag inte jättejätte van på att gå i svinhöga klackar mer än någon kväll ibland! men eftersom det är så hög platå känns de som att de skulle va mycke lättare :) Kram!

Reply
Annie

sjuuuukt snyggt! skulle inte du kunna länka ngr ställen med snygga o rätt billiga väskor? har haft samma väska i 4 år o den är helt förstörd! får knyta ihop axelbanden för att den ska kunna hålla ihop! hittar aldrig ngn jag gillar. behöver en som passar till skolan o andra saker!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*