• header

Paljetter

Nu är jag hemma igen. Vi körde igång lite senare än tänkt och blev inte klara förrän strax innan elva. Det var iallafall jättekul! Som jag skrev innan så har det med Project Runway att göra. Ni har väl sett att det kommer en svensk version nu i oktober? På tv3.

Under inspelningen lånade jag en jättefin paljettklänning från Rebecca’s nya kollektion som snart släpps hos Nelly. Den är djup i ryggen och så jävla snygg att jag dör, och när hon sa att den även kommer i smaragdgrön (och flera andra färger) sa jag att hon måste lova att spara en till mig. :)

Och så hade jag för en gångs skull eyeliner, det händer inte så ofta men det är bannemej snyggt alltså! Synd bara att jag suger på att måla själv..

65 Comments

Simon

U are such a gorgeous girl, but in those picture you look very botoxed….
I’m really sorry for saying,

Reply
Carine

Ouh la la, j’adore ton makeup!The eyebrows make it bold yet the cat eyes and rose lipstick bring out your pretty features :)

Reply
LIBRA5

Hello. Nice to meet you. Love your outfit and makeup!
It’s my grand new open online shop, I would like to invite you to join libra5.com and you will get a free leather bracelet!!!

http://libra5.com/get-a-free-leather-bracelet-september-2012/

LIBRA5 FREE Leather Bracelet Giveaway

From now on, LIBRA5 is holding a FREE Leather Bracelet (Worth HK$88) Giveaway to everyone who has “like” our Facebook Page and Register at our online shop.

How to JOIN?
Please follow the 2 easy steps to get a free Genuine Leather Bracelet!!!

1. “like” LIBRA5 Facebook Page
http://www.facebook.com/LIBRA5
2. Register at LIBRA5.com
(please ensure you input all correct information, so we can send the bracelet to you through mail directly.)
You will received a confirmation email after we have sent the gift.

A Genuine Wrapped Leather Bracelet will be sent by random colours.

So, do not hesitate! Act NOW! Act Fast!!!

Reply
Zombie - Devouring Brains Since 1984

Jag tror inte att svenska Project Runway kommer att bli bra, på samma sätt som att svenska Top Model och det där Kniven mot Strupen (Gordon Ramsay-rippen) inte var något att ha. Det hade varit roligare att köra ett helt eget koncept iställte för att bara översätta något som redan finns sedan en tid tillbaka. Göra något typiskt svenskt istället :)

Reply
LIENE

Du passar jättebra i eyeliner:D men ett leende är verkligen en tjejs bästa make-up! och ett gott hjärta:)

Reply
Dixi Wonderland

Jag fattar inte hur du kan vara så in i helvetes jävla snygg! Blir galen verkligen. Satt och gjorde ett tränings insp kollage och jaa det var ju dina bikini bilder som hamnade där. Du är en inspiration på alla sätt och vis!

Reply
My

Jag kan bli din privata makeup artist. Jag har ingen utbildning men brukar hjälpa mina vänner med att sminka dem. Jag vet vilka skuggor som skulle framhäva din ögon tex på fest. Du verkar inte vara en person som vill ha ögonskugga till vardags, men det skulle jag kunna få dig att vilja ha, men bara lite! Till vardag skulle jag använda ytterst lite eyeliner eftersom dina ögon redan har en underbar form!
Mvh My :D

Reply
Josefin

Skitsnyggt hår! Älskar den frisyren och har själv försökt mig på den men hur lyckas man så håret håller sig sådär halvt bakåtslickat? Har sett den på bl a Angelina Jolie och Beyonce och alltid velat ha så själv, skulle vara jättetacksam för svar!
Kram kram <3

Reply
Anonym

Snyggt med fett hår.. Man kan väl iaf tvätta håret innan man ska vara med i tv?!

Reply
Filippa

Har inte finalen redan spelats in och Sofi fahrman var väl programledare?? :)

Reply
fanny

Ditt hår är så superduper fint! är det dina egna lockar eller använder du locktång:)?

Reply
Lola Reggy

Nice make up. But with your pretty face any make up would look good on you. The dress is really nice I am curious to see that emerald green one!!

All<3Lola

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*