• header

18e september 2012

Hej ♥

Dessa lugna morgnar är ju guldvärda. Det är så värt det att skippa smink & hårstyling för att istället bara slappa i soffan & dricka kaffe framför en massa serier haha. Fast jag ångrar mig alltid när jag springer in i ett gäng läsare som vill ta bilder, men förhoppningsvis tycker ni om mig precis som jag är.. ;P

Kanske hinner slänga på lite mascara på lunchen sen. Nu ska jag iallafall iväg och jobba! Sedan får vi se om jag hinner förbi IKEA en sväng med brorsan.

Ha en fin dag kära läsare!

Petra, Rebecca & jag igår på inspelningen.

49 Comments

emma

Åh det är så skönt att bara slappa :) Ha en fin dag!

Och sjuuukt fin klänning du har på dig där! :)

Reply
ITOOKAGUNFORYOU

DU ÄR SÅ JÄVLA VACKER KENZA. SNYGGASTE MÄNNISKAN I VÄRLDEN!

JAG ÄR BARA LITE NYFIKEN, VAD FÖR MUSIK LYSSNAR DU PÅ MEST NUFÖRTIDEN OCH VAD ÄR VERKLIGEN HÖSTENS IT-PLAGG ?
SJUKT TACKSAM FÖR SVAR :)

DU FÅR HA EN RIKTIGT BRA DAG, KRAM!

Reply
josefine

Din klänning är verkligen hur fin som helst! Dock kan det ju bvara lite svårt att hitta tillfällen att ha den kanske, men ja, så fin! :)

Reply
Lina

Nu är det MÅNGA tröjor i ginatricots kollektion som är döpta till “Kenza” Kan du snälla ge ett svar på om det är OK eller inte?

Reply
Madde

Jag hoppas att de gör ett avsnitt på återvunna kläder! Tyvker det är roligt att vissa second hand butiker har börjat donera kläder till unga designers som sedan gör om dem till nya plagg!

Reply
Elli

Kolla gärna in min blogg. Jag ska flytta hemifrån, till ett hus i en liten by här i Skåne. Ni får följa med mig på min resa och i min nya självständiga vardag. Jag gillar att pyssla och allt som handlar om hemmafix, och bjuder på härliga bilder, inspiration och tips. http://ellisecho.blogg.se

Reply
Lilly

Ibland är det så skönt att gå osminkad till tex skolan…Man kan typ klia sig i ögonen om det kliar <3

Reply
Maria

Oj vad ni ser stiliga ut! Och skorna du har på dig är ju bara att dö för! Har du någon aning om var man kunde hitta likadana? :D

Reply
Grieg

that sure feels good when you have fans who like taking pictures with you, i’m sure that made your day! and thank you!

Reply
Rimona

Hej!

Har börjat nyligen följa din blogg. Mest kul tycker jag är att se vad du har på dig för dagen då jag är kär i mode. Men jag har en fråga som jag gått och funderat på ett tag. Då tjejer bär riktigt korta klänningar som den vackra paljettklänningen du har här, är man inte orolig att trosorna syns, att man råkar böja sig några centimeter och så??? Själv känner jag obehag och spenderar tiden orolig över den minsta rörelsen. Slutar ofta med att jag åker hem igen och byter. Finns det knep för att bära en riktigt kort klänning?

Reply
Monika

This floral skirt which looks like a tulip is brilliant!
Love your dress and this one in neon green colour too!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*