• header

PICS

Jag kom nyss på att jag glömt lägga upp bilder från CHIC-galan. Har bara lagt upp bilder på mig som fotograferna där tog, men jag har ett par stycken tagna med min kamera också. Och jag VET att mitt ena ögonbryn lever sitt egna liv ibland haha. Har sett att några klagat på det, ledsen men jag kan inte göra något åt det. Det är sjukt för jag kan inte lyfta det självmant men på bild åker det ibland upp och jag fattar inte hur? Någon annan än jag som har det “problemet”? ;P

Jag minns att för många år sedan när jag precis börjat blogga så tyckte jag att Michaela Forni var så jäkla snygg när hon alltid höjde sitt ena ögonbryn på bild. Jag minns att rasade över hennes höjda ögonbryn och jag tänkte bara “jag vill ocksåååå”! Och nu kan jag inte sluta.. Haha.

Iallafall. Här kommer bilderna. Inte meningen att tjata ihjäl er om denna kväll, lovar att dessa är de sista bilderna.

Jag och brynet.

Jag och Andreas återförenades! Åh vad jag saknar inspelningarna av Modelljakten. Vi hade så sjukt kul ihop!

Foto: Eero Hannukainen

Jag, Andreas, Humlan & Malin

Lånade denna bild från Andreas

Jag och Ida Sjöstedt. Designern bakom den vackra kotyr-klänningen jag bar.

 

111 Comments

Ida

Haha jag gör exakt samma sak med mitt ögonbryn…. Kan inte heller sluta! Jätte fina bilder på dig och dina vänner !

Reply
sarrrrra

helt otroligt hur du kan vara så vacker, både inuti och utanpå. en dag ska jag gifta mig i en ida sjöstedt.. hehe. hoppas. puss för en bra blogg!

Reply
Johanna

Kan du skriva vad du änder för smilk!
Sen en fråga till jag älskar dina kläder och du är min
Insperation och undrade om du kan läg ut bild på
Din garderob

Reply
linnéa

haha åh så fin är du!

har dock också det problemet, man vet själv inte när det åker upp liksom, hehehe :)

Reply
cia

HAHAHA har aldrig tänkt på de när det gäller dig, läser din blogg ganska ofta! men hysteriskt roligt att någon har samma problem :p

Reply
Sandra

Hej! Är absolut ingen hatare nu! Men måste bara säga att det känns väldigt konstigt att du och Angelica var klädda nästan likadant och ni är “vänner” ändå så tog ni inte EN enda bild tillsammans? Kram!

Reply
Cindy

Så gör mitt ena ögonbryn med :) fast bara på bild. Kan inte göra det på beställning

Reply
t.

Men seriöst? Vad ÄR det med er och göra fåniga miner på bilder? Jag trodde det bara var fjortisar och typ Kissie som pussade mot kameran i tid och otid. Ser inte vidare snyggt ut .

Reply
Agnes

Klagar folk på ditt ögonbryn? Seriöst, har fan aldrig lagt märkte till det och det stör mig verkligen inte ens efter du sagt det. Du är skitsnygg, skit i vad folk säger.

Reply
A

Tycker det känns som att du måste synas med Andreas nu bara för att Angie har varit så mycket med honom.. Folk spekulerar i om de träffas eller inte, och du känner dig avundsjuk? Nu har du liksom nämnt 2 ggr på en vecka att ni hade så sjukt kul ihop när ni jobbade..
Hon verkar vara en stor inspiration för dig stilmässigt också.

Reply
666

Hahaha! Ja, jag har tyvärr samma “problem” jag med. Min lillebror kastade en plasttraktor på mitt ögonbryn när jag var liten, så nu hänger det inte riktigt med längre, utan lever sitt egna liv. Men det kan ju vara rätt ballt det med.. ;).

Reply
HJÄLP!

16-årig tjej ska bli utvisad till Afghanistan där hon riskerar att bli mördad av mannen som dödade hennes far. Snälla uppmärksamma detta!

Låt Pakiza stanna i Sverige!

evenemang på FB.

Reply
linda

jag har exakt samma med mitt ögonbryn!!! och det är samma sida som du också har!!
BÄSTA BLOGGGEN!!!!

Reply
Sarah

beautiful kenza! so i’ve got a question.What is your perfect winter jacket for this season? a parka or duffle coat?

Reply
M

Jag har också samma problem!!
Mitt vänstra ögonbryn åker upp jättemycket medans det högra lägger sig helt platt. Superkonstigt, och ganska störande. Men som du sa kan man inte göra nånting åt det, haha.
Förresten Kenza, du verkar vara en underbar person och du ska veta att du är otroligt otroligt fin!
Kram på dig!

Reply
Ida

HAHAH, jag har samma problem skitjobbigt. Speciellt om man tagit en bra bild och så åker ena ögonbrynet upp och förstör haha. kram

Reply
Caroline

Hahaha har precis samma problem med mitt ena ögonbryn!! På nästa alla bilder så skjuter mitt ena ögonbryn upp, fattar verkligen inte haha :D

Reply
Natasha

Jättefina bilder! Du är så vacker :-)
Jag har också samma problem som du har och tycker att det är sjukt snyggt när man höjer ena ögonbrynet ;-)
Kommer aldrig sluta med det ;-D

Reply
Erika

Jag har exakt samma problem! Jag kan röra mina ögonbryn rätt så mycket, men av någon anledning kan jag inte styra hur det ena brynet höjer sig ibland och fastnar så på bild. Har gått så långt att jag börjat fokusera på att hålla brynen jämna med varann varje gång jag vet att jag fotas. Jätteirriterande haha!

Reply
Julia

Hahahahha, jag dör. Jag dör. Jag har precis samma problem. Jag trodde det inte fanns människor som hade det. Det är liksom som en spasm. Det bara flyger upp i pannan när jag ler. Jag dör!!

Reply
Jejje

Jag hade också samma problem med att ena ögonbrynet åkte upp x) Helt sjukt! Mina vänner brukade ofta påpeka att “nu gör du sådär med ögonbrynet igen”. Jag har dock lärt mig att kontrollera det bättre nu, haha (:

Reply
Sofie

Du är inte ensam om det problemet!
Höjer ena mitt ögonbryn så fort jag är med på kort eller bara när jag kollar mig själv i spegeln, haha! Måste verkligen koncentrera mig för att hålla det nere, haha!

Reply
Hanna

Jag har det problemet, grejen är bara den att på dig är det snyggt, dock INTE på mig! haha ;)

Reply
Sanna

Jag har samma problem, haha! Vet inte hur eller varför, men ibland slinker ena brynet upp! Ser så roligt ut på bilder med solglasögon när ena är ovanför och det andra inte syns, haha! Så du är inte ensam!

Reply
Felicia

Det händer mig hela tiden! Jag kan verkligen inte kontrollera det haha, sjukt ju.

Reply
Lisa

Hej! Du är så grymt fin & jag älskar din blogg. Jag har bara en liten fråga, hur lång är du utan och med klackar?:)
Kram!

Reply
Ida

Haha, va skönt att höra att det är fler som har det problemet! Märker själv inte när jag gör det :)

Reply
LEIA

Haha, har precis samma problem med ögonbrynen! Kollade på mina skolfoton som jag har fått hem nu, och gör det på varenda bild! Men jag antar att det bara blir så naturligt, och tillslut kanske det blir som ett litet signatur för just sig själv och då kanske andra också inser att ingen är perfekt, ett ögonbryn åker upp då och då ;). Haha, kram kram <3

Reply
MATILD!! :D

Hahah jag vill också kunna göra sådär!! Ser ut som en gris med resten av ansiktet om ja väl lyckas få upp brynet :( Fina biler! Ser kul ut att gå på stora galor och att få klä upp sig sådär :D

Reply
Malin

Tycker det där är en av de finaste klänningarna jag sett dig i… eller som jag sett överhuvudtaget, haha. Den är så sjuuuuukt fin!!!!!!

Reply
Agnes

Haha åååh, mitt ena ögonbryn lever också sitt egna liv. När folk tar kort på mig eller när jag dricker (?) av någon anledning ;)

Reply
Clara

haha jag har precis samma problem, lärde mig att höja ögonbrynet för några år sedan och nu åker det upp hela tiden..

Reply
Emma

Men Michaela har väl plockat sitt ena bryn högre också, inte bara att hon höjer det.
Ditt “problem” måste vara bland det löjligaste jag läst, har inte ens sett att du gör det. Men precis som vanligt försöker du väl härma andra, dvs Michaela i det här fallet.

Reply
Clara

Jag har exakt samma problem haha så himla jobbigt och jag gör det inte med flit ;) jätte bra blogg jag läser den dagligen och bara älskar din klädstil kram :)

Reply
C

Mitt ögonbryn lever också sitt egna liv och när jag inte vill lyfta på det så Åker det upp men om jag vill att det ska upp gÅr det ej haha <3

Reply
Jessica

Hej! undrar om du kan skriva i nästa inlägg om vart kom ifrån din kompis humlans svarta klänning som hon bar på chic-galan? skulle vara tacksam om du gör det! ;) kramar

Reply
November

Jag gör så haha, och även åt folk då jag pratar med dem.. många kan tycka att det ser drygt ut, men det är inte meningen haha :)

Reply
emma

haha hade samma problem förr i tiden, fast nu har jag lärt mig lyfta det andra också för att kompensera upp bilden ;)

Reply
Lisa

Såg dig på galan & både jag & mina vänner gillade verkligen ditt val av läppstift, ville bara skicka en hälsning & berätta det! Good choice!

Reply
Mini

Jo jag har också det “problemet” haha.. Brukar hända när jag är avslappnad i ansiktet :) men går inte när jag försöker höja på det med flit :P faan önskar att det vore tvärtom, att jag kunde höja på det när jag ville.. men aja :P det är väl charmigt eller nåt

Reply
Jossan

Hehehe Kenza, det uttalas mycket riktigt “kotyr” men det stavas Couture (eftersom det är franska)
SKitsnygg klänning!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*