• header

Bilder från inspelningen

Några bilder från inspelningen i måndags med snyggingarna Petra & Rebecca! Där uppe ser ni bilder på hur klänningen ser ut baktill. Hur snygg?! Nu blev jag stylad av make up-artist + hårstylist, men skulle jag själv bära klänningen ute skulle det bli med en hög stram hästsvans & sotade ögon, för att tuffa till det lite.

Skorna jag hade på mig är från Nelly. Inte de lättaste att gå i, därför är de perfekta för sånna här tillfällen haha..

Nu måste jag kila iväg på möte. Puss! ♥


74 Comments

Emma

snygg klänning! haha skulle aldrig klara av att gå i såna skor! skulle trilla och bryta benen efter 1 meter haha :)

Reply
Caroline Winkvist

Åh vilken fin klänning. Så fint med öppen rygg och speciellt allt hängande tyg. Jättefin verkligen.

Har precis också börjat blogga så du får jättegärna kika in och kolla och kommentera om du vill! :)

Ha en toppendag!
Mvh, Caroline

Reply
Elli

Kolla gärna in min blogg. Jag ska flytta hemifrån, till ett hus i en liten by här i Skåne. Ni får följa med mig på min resa och i min nya självständiga vardag. Jag gillar att pyssla och allt som handlar om hemmafix, och bjuder på härliga bilder, inspiration och tips. http://ellisecho.blogg.se

Reply
anna

Du är fin så fatta mig inte fel men måste du alltid lägga ut tusen bilder på dig själv? vore kul att se bilder på nått/nån annan någon gång. Vi vet hur du ser ut snälla nån!

Reply
Määäti

Hade en hårstylist fixat ditt hår?! Det ser ju fettigt ut. Du hade gjort det bättre själv.

Reply
Nea

Tycker bara det är roligt att se lite omväxling på dig ! du kör så ofta på hästsvans/smokey eye looken,den passar ju dig mycket utmärkt. Men tyckte bara om omväxlingen, skitsnyggt!

Reply
Lana

Jag dör för din klänning!!! Du måste säga till när/ om man kan köpa den!!!

Reply
Josefin

jag tycker att du ser hemskt smal och sjuk ut på den sista bilden :/ vad har hänt med dina underbara kurvor? Det är nästan så att dina höftben sticker ut… kram!

Reply
Gabriella

Hej,
Fin du är.Undrar vart klänningen är ifrån och vart man kan köpa? Tack tack

Reply
ange

vilken storlek har du på klänningen ? jag har beställt den blåa i XS och jag är 1,60 lång och har normal kroppsbyggnad!! så jag tror att den blir bra, annars blir nog S för lång för mig.
¨kram :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*