• header

Packat & klart.

Jag hatar att packa! Det är det “jobbigaste” med att resa. Eller nej, att packa upp när man kommit hem igen är ju tusen gånger värre. Har stått och valt ut outfits nu i 1,5 timme för att inte packa med för mycket onödiga saker (fast det har jag gjort ändå.. 7 toppar för 4 dagar? eeh..) och när man åker till shoppingparadiset LONDON så är ju en relativt tom resväska det viktigaste.

Nu är allt packat och klart iallafall och nu är jag jävligt taggad på en weekend där borta med min kärlek! Vi firar 3 år som ett par nu och därför åker vi bort för lite quality time. ♥

Det blir en lugn helg, men imorgon ska vi eventuellt ut och dricka drinkar med världens bästa OTTO som just nu bor där borta! Då ska nog jag bära denna paljettklänning (haha, paljetter igen..) från Topshop. :)

93 Comments

Selma

Ha en underbar resa!
Kan inte du skriva ett inlägg med några “måsten” i London? Jag och några kompisar ska dit en vecka nästa vår och vi vill ju självklart få ut så mycket som möjligt av vår resa. Vore awesome om du kunde berätta om dina Londonfavoriter!
Kram

Reply
elena

aww :) congratulations to three years. you are truly an inspiring couple! so happy for you both! i hope (& think) that you will be together forever.
london…don’t forget to visit the new VICTORIAS SECRET STORE @ BOND STREET, it opened a couple of weeks ago!

cheers & have so much fun in london,

elena from germany

Reply
Alexandra

You take my breath away! Du har en riktigt riktigt fin klänning. Vill så gärna ha den :D

Reply
Denice

Super fin klänning! :)
Åh Grattis till er båda, då förtjänar ni lite kvalitets tid!
Shoppa & mys och ha en underbar helg!
Kram

Reply
Julia

Hej, kan du inte rada upp några billiga och bra shoppingställen i london. Jag ska dit om några veckor och vore kul om du hade nå tips på affärer! :) kram ❤

Reply
Malou

Lite för paljettig för att jag skulle kunna bära den men den ser bra ut på dig! Köp nu massa fint i London :-)

Reply
Elin

Hej Kenza ! Undrar bara om du skulle kunna göra ett inlägg om vilka affärer som man borde besöka när man är i London (och var dom ligger)? Hade varit guld värt eftersom jag ska dit nu i höst ! :)
Tack för en toppenblogg!

Reply
Elin

Hej Kenza ! Undrar bara om du skulle kunna göra ett inlägg om vilka affärer som man borde besöka när man är i London (och vart dom ligger) ?
Hade varit guld värt eftersom jag ska till London i höst ! :)
Tack för en toppenblogg!

Reply
SE HIT FÖR TIPS PÅ HÄRLIGA STÄLLEN I LONDON KENZA!!!

Tjabba tjena halllå,

lite tips från tjej som bor och pluggar i london.

Om du och din kille ska ha en lugn helg och vill gå till härliga ställen ska du nu få lite tips:

1. om det är bra väder vilket det kommer vara då ska ni definitivt gå till
Chelsea Farsmer’s Market – http://goo.gl/maps/ZvYgo
– detta är en uteservering där man sitter på klassiska bänk bord och äter allt möjligt från riktigt fina hamburgare, till fina sallader eller fina pasta rätter och man kan dricka pims som är typ det godaste som finns eller rose, läsk etc.

Stället är väldigt populärt, så det gäller att vara där i tid, för du kan seriöst köa i 1 timme om du inte är där i god tid. så ett tips är att vara där innan 12!!!

2. Sen mot kvällen och om ni vill gå ut och äta men inte allt för dyrt så finns det ett ställe som heter Jak’s. Detta är helt klart en av south kensingtons/chelseas mysigaste ställen med riktigt bra mat och härlig personal etc.
– strukturen är följande att du väljer det du vill ha bakom en disk (typ som sallads bar), men maten är 100 ggr finare än vad det kanske låter som. Plus att allt möjligt finns där, då menar jag verkligen allt! sen finns det givetvis rätter du kan välja också. dryck vis finns det vin, läsk, vatten ja det vanliga. MEN om du vill kan du göra dig en helt egen färsk frukt/grönsaks juice till din rätt :D

3. sen om ni känner att ni vill fortsätta kvällen med lite drinkar, ja då är det bara att gå ner några 10 m och gå in på Jak’s bar, som är ett super populärt ställe där de serverar riktigt fina drinkar. detta stället är lite trendigare så man ska nog se till att vara lite mer välklädd.
sen om det inte räcker finns det även en nattklubb precis brevid som är i samma stuk bara att det är en klubb.

http://goo.gl/maps/HyNn0

ha så kul

Reply
k

ååh jag och min kille firade oxå 3år dag häromdagen! jätte mysigt att göra nått tsm, det känner mer speciellt! ha en mysig weekend Kenza!

Reply
Foodporn

Grymt snygg klänning!!:D Är du matinresserad så läs gärna vår matblogg, vi bjuder på all möjlig mat från en bred matvärld!
Kram

Reply
Gustav

Kenza ska ha en eloge för att kommentarsfältet hålls öppet. Dock ser vi idag hur sajt efter sajt stänger ned kommentarsfältet för man förmår inte läsa vad medborgarna ute i samhället tycker.
För er som vill kringgå denna avveckling av olika kommentarsfält finns nu en yttrandefrihetsrevolution som gör att du kan kommentera på sajter med nedstängda kommentarsfält i alla fall.
Genom att installera ett insticksprogram i din webbläsare så kan du kommentera via Disqus kommentarssystem. Här finns en grundlig beskrivning: http://bit.ly/S7QOq1

Reply
EllisEcho

Nu blev jag lite avis – LONDON. Jag har varit där fler gånger än jag kan räkna på mina fingrar, men får aldrig nog av staden. Måste planera in en resa snart igen! :D

Reply
Stina

Gillar inte det heller.. Men mitt bäta tips är att tänka positvit och på resan, liksom “åhh, det här ska jag ha på mig när vi går ut och äter middag vid stranden” eller så, så blir det lite roligare :) snygg klänning!

Reply
Jojo

Grattis till era 3 år tillsammans! Och jag gör precis som du när jag ska åka iväg! jag packar en massa kläder men använder knappt hälften…
Och klänningen är jättesnygg förresten<3

Reply
Linza

Det är tuffa problem du brottas med! Du kanske ska anlita Hemfrid som kan packa för dig?

Reply
Anonym

Kan inte du typ lägga upp bilder på när du var typ 13-15 eller något. Skulle vara jätte roligt. Jag är 12 nu. Hejdå älskar din blogg. Föresten är det sant att du ska lägga ned din blogg skulle blivit ledsen dåå. / kram ??

Reply
Megan

Snygg !! ;)
Om du ska slänga bory några av dina kläder kan du gärna skänka bort dom till mig tack !!!! <3

Reply
emma

Grattis till er! Och hoppas ni får det bra där borta och hoppas ni får fint väder! =)

Reply
Lydia

Kan inte du lägga upp en London-guide när du kommer hem? Affärer som man bara inte får missa och vart de ligger? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*