• header

22a september 2012 – i London

Yo!

Vi är ute och turistar idag. Vi har nu slagit oss ner på en Starbucks för att vila benen lite. Och värma mig! Fryser som fan idag, det är kyligt ute och jag tog ingen kofta under jackan.. Smart!!

Annars så har jag på mig en ny keps idag, köpte den inne på Topman i förrigår. Får se om vi hittar något ställe att ta lite coola outfitbilder på. Så länge får ni nöja er med lite mobilbilder.

Puss, hörs sen!

20120922-130736.jpg

20120922-130726.jpg

20120922-130756.jpg

50 Comments

James Pouliot

Wow! I love your pictures, you are so beautiful! I just bought a cap like that for myself, I can’t wait to wear it, so fresh and cool.

I have just launched my new blog http://www.19rivoli.com and because I’m so new and fresh I would appreciate any advice, comments, or suggestions. Please check me out.

Much love,
James Pouliot

Reply
SunnySandy

Kallt som attan i NYC ocksa.. Hosten ar pa ingang nu!
Jobbar som flygvardinna nere i Mellanostern sa nu ar det shopping dags i NYC!

Reply
Julia

hej, hoppas ni har det super mysigt!! förstår att du inte vill göra det här nu när du är på en mysig weekend men när du kommer hem kan du inte ta och meddela vem som har vunnit byxorna, var själv med i tävlingen och skulle jättegärna vilja veta vem som vunnit dom!! :D
Äääääälskar din blogg!!!

Reply
Emma

kan inte du tipsa om de bästa shopping butikerna i london som är i “budget klass” (topshop, primark osv) :D

Reply
Emma

Hej kenza! älskar din blogg så sjukt inspirerande och du har de mest finaste och naturligaste utseendet!
Jag ska åka till london om någon månad och undrar vilka gatar/butiker du tipsar om som har bäst shopping? Kram.

Reply
Tilde Lindblad

Kenza ! Jag älskar dig o din still så himla mkt ! ..ett av mina mål i livet är att se ut som du , jag kollar din blogg varje dag !!! Btw :Du o din kille passar jätte bra !!…. Puss <3

Reply
A.M

även fast man inte känner dig så verkar du vara en så äkta och god människa som man bara önskar allt gott!! du och din pojkvän är så fina tillsammans :)

har aldrig kommenterat förut men följt din blogg jättelänge och jag förstår att det känns mer och mer ovärt att skriva om personliga grejer för att det finns så många idioter, avundsjuka och “fel-letare” osv som är dumma i huvet men kom även ihåg att SÅ många läser din blogg och bara tycker att du är helt fantastisk men som inte kommenterar. nu kanske detta blev lite cheesy men det är något med dig och din ödmjukhet som bara gör att man vill krama dig haha.

Reply
Emma

Hej Kenza! Läser din blogg ofta och tycker du alltid har på dig så fina kläder. :) Nu är det så att jag och min pojkvän funderar på att åka till London och vill jätte gärna veta dina absolut favorit shopping ställen. topshop värkar vara bra i london så dit blir det ju en tur iallafall. vill få ut det mästa när man är där eftersom det bara blir en weekend förmodligen. Skulle uppskatta om du svarar. ha det roligt i london och tack för en jätte fin blogg. :) Kram

Reply
Othilia

Hej Kenza! Jag behöver verkligen din hjälp.. Jag och min bästa kompis har planerat att ta en weekend resa till London i början av november för att shoppa, Men vet ingenting om London.. Har du några bra tips på klädbutiker och skobutiker som inte har för dyrt utbud? Och vart ligger dom isåfall.. Undrar även vilken flygplats ni landade på och om Gatwick är för långt bort från “centrum”? Skulle bli väldigt glad om jag fick ett svar :) You rock! massa kramar, othilia.

Reply
Minna

Hej

Jag och min sambo ska åka till London i December på en weekend och då ingen av oss varit där tidigare tänkte jag fråga på vilket hotell du och din kille bodde på nu och om ni rekommendera det eller om du vet något bra och mysigt hotell att bo på? De är ju en jungel..
Vill gärna ha nära till de “största” sevärdigheterna :)))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*