• header

Dagens

Jeansleggings från DrDenim // linne från Anine Bing // jacka från FRUGANS butik Style by Tyra // skor köpta på Ebay (herre vad folk har kommit fram till mig på stan här och frågat mig om skorna) // keps köpt på Topman // brillor från RayBan

Såhär har jag sett ut idag här i London. Har inte med mig så mycket kläder & pallar inte heller klä upp mig för att gå på stan, men jag ville ha nån outfit att bjuda på härifrån iallafall så detta fick duga. Brillorna ni ser på bilderna är förresten nya, de andra blev ju söndertuggade av en liten vovve. Köpte exakt den modellen jag hade… Favoriten!

Och iphone-skalet ni ser på en av bilderna köpte jag på Urban Outfitters här. Har samlat på mig hela 3 nya skal här borta. Det känns som när man var yngre och hade Nokia 3310 & önskade att man hade råd att köpa alla fina skal ur stånden på Hötorget haha. :)

Nu ska vi ut och äta. Det är vår sista kväll här! Imorgon eftermiddag åker vi hem. Det känns lite tråkigt..

111 Comments

My

Du kanske åker på samma flyg som min syrra då;) vi har också tillbringat en fin helg tsmns här i London

Reply
Judit och Helena

Hej! Minns ni alla Judit Hultman som representerade jönköping på modelljakten? Nu har i alla fall hon och jag (hennes kompis) startat en blogg där vi lägger ut bilder som vi själva tagit, ta gärna en titt! Kramar

Reply
Malin

Haha känner igen det där med skalen och 3310:an
Hade massor av skal till min. Har typ 8 skal till min iPhone nu. Älskar det :D

Reply
Mathilde Kirstine

Love your blog! You are so beautiful! Love your style :)
Hugs from Denmark :)

Reply
Kajsa

Hej! Jag har gjort en klänning i folie till dig, den kommer på posten på måndag! :)

Reply
NOELIA

Hola Kenza,estas hermosa, las gafas ray ban, que modelo son? 2140?¿?
gracias
un beso desde españa

Reply
Louise

En enkel vardagsblogg, allt från träning till smyckesdesign. Dela gärna med dig av dina tips för att jag ska bättra min blogg! Välkommen in!

Reply
Gillian

Du är jättttttttte söt så det inte är sant :O
Glöm inte det ,och ha det bäst i london ;) <3
Kram!

Reply
diana

kan du inte lägga ut länken på säljaren hos ebay? skulle vara sjuk tacksam! :D

Reply
fernamyi

Hey Kenza!!! You guys have lots of fun in London!! I love the red leather jacket with the hat!! Super adorable, it makes you look like a kid again!! Hugs XOXO Fe

Reply
Frida

Du får gärna köpa ett sånt skal till mig och skicka! ;) Dröjer tyvärr till våren innan jag åker till England.

Reply
Oona

Those are the weirdest shoes i’ve seen in my life :D not sure do i like, but cool to see them on you!

Reply
Alice❤

Fasiken vad snyggt❤ O_O Såg först konstigt ut när du la upp bilden på din coola keps och röda läderjacka men sen så blev hela outfiten perfekt ändå! :D varifrån kommer ditt iphoneskal?❤

Reply
maria

Älskar dina bilder från London <3 <3 <3 Så snygga och coola Luve luve luve <3 <3
Massa söndagskramar till dig Vackra Kenza <3

Reply
Rebecka

Hej !!
Jag kan ju Börja med att jag älskar din blogg !
Jag gillar dina kläder och dina VÄSKOR !!!<3
Skulle du kunna titta in på min blogg !
Hej då ///stort Kenza fan <33

Reply
sally

heeeej!skulle du kunna länka en sida där man kan köpa dom där jeansen?jättesnygga:)

Reply
hej

Inte min stil, varken skor eller kläder :| möjligtvis jackan till andra kläder.. men antar att en skönhet klär i allt :)

Reply
Alva

Vad har du köpt din iPhone skal och hur mycket kostar det vill ha det sjuukt mycket. Tacksam för svar ♥

PS. ÄLSKAR din blogg ♥

Reply
Carine

Hello Kenza!I love your blog and your style!I come from Paris and I look for the converse platform you got EVERYWHERE!!can you tell me where you find it please?thanks a lot
wish you the best!
Carine

Reply
Ella

Gud så cool outfit! Jag kommer ihåg att du gjort ett inlägg lm dina converse men orkar inte skrolla så långt ned! Vart kommer dom ifrån?? Och så har jag en till fråga kan inte du lägga ut en video när du fixar ditt hår för det är sjukt fina lockar! Fast det kanske är naturliga? MVh ett riktigt stort fan!

Reply
mimmi

Din pojkvän måste verkliga ha tålamod när han tar alla dessa bilder på dig haha!! Fast man vet ju aldrig vad han tänder innerst inne!! Pusss och kram snygging

Reply
Saga

Hej Kenza!!
Byxorna du har på mig har HELT KLART färgen mina drömbyxor har!!
Har inte sätt det där alternativet på färg på någon affär som säljer DrDenim.. har du köpt dem i London eller vart kan man få tag på de godingarna?

Sjukt tacksam för svar!! :)

Reply
diana

Kan du inte länka säljaren hos ebay som sålde skorna? skulle vara fett tacksam:D

Reply
hanna

gud vad snygg du är i dom kläderna. Du är också snygg. Önskade att jag kunde vara lika snygg som du är. Hoppas att du har haft det bra i London (världens bästa stad). hoppas att du lägger ut mera bilder och bloggar mera. Älskar din blogg. Jag läser den varje dag. Ha det bra. // En väldigt snäll läsare XD

Reply
Nina

Hej Kenza! Super snygg outfit. Vart har du köpt dina dr denim. beställer du dom på någon hemsida? Sjukt snygga! har själv 3 par men har inte sett några i just den färgen. Skulle vara tacksam för svar! Kram

Reply
Every

Heej Kenza! Vars är dina DR.Denims köpta? Är helt förälskadi dom men dom verkar va slutstlda överralt. Hoppas du haft en underbar helg!

Reply
Ronja

Vart har du köpt dina dr demin byxor, dom du har på bilden. Hittar de inte någonstans!? Skulle bli sjukt glad om jag fick veta, är verkligen i behov av nya snygga jeans! :)

Reply
Emelie

Kenza!?!?!?! din klädstil är helt amazing… önska jag var lika snygg/smal/cool som du !!!! största förebilden !!1

Reply
Ylva

“Orkar inte klä upp mig”… Haha, denna outfit är ju utstuderad i minsta detalj :)

Reply
Matilda K

Hej,super fin outfit! Älskar byxorna..
Undrar, när jag gick in på hemsidan där du köpte byxorna (DrDenim.com) så hittade jag inte kläder för tjejer? Är det fel hemsida eller har du köpt dom i en butik? Skulle verkligen vilja inskaffa mig ett par ,haha :)
Kram Matilda

Reply
Bella

Jag såg en tjej på tåget häromveckan som hade förlängt ena skon med en sån sula som du har på dessa skor, pga att hon hade ett kortare ben. Man borde ju kunna köpa riktiga converse å förlänga. Eller? Det kan bli riktigt fint

Reply
Erika

Är storleken på skorna som vanliga skor eller som andra converse? Man ska ju tydligen ha en storlek mindre i converse än vad man har i andra. Tacksam för svar för skulle gärna vilja köpa såna.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*