• header

WANG

Säg hej till min nya kompis! Lite små-ångest eftersom att jag nyligen köpte en Balenciaga, men jag har velat ha en Alexander Wang rocco väldigt länge nu. Passade på nu här i London där utbudet är stort och man kan känna och klämma på dem innan man bestämmer sig.

Eftersom att jag har ett gäng svarta väskor så tog jag denna i ljusgrått skinn med guldiga nitar under. Det var lite svårt att fota den (tycker inte att bilderna ger den rättvisa) men den är så sjukt snygg att jag dör lite. Köpte den inne på Selfridges, priset låg på strax över 8000 kronor. Ni vet att jag föredrar budgetkedjorna när det gäller kläder, men det är bannemig något speciellt med en designerväska.

135 Comments

Petra N

Ååå nu kommer man höra alla ” a men det är väl inte mycket pengar för dig!” och “å jag önskar att jag hade så mycket pengar att lägga på en väska…” Jag säger bara : lätt värda pengarna och jättefin.

Reply
sandra

Njaa.. den tycker jag inte var värd 8.000 riksdaler.. Inga problam att lägga pengar på snygga väskor, men denna var väldigt tråkigt. Enda som kan hissa upp betyget lite är gulddetaljen ;) Men smaken är som baken :)

Reply
Anony

Har aldrig kommenterat tidigare men kunde inte hålla fingrarna borta. Du har läsare som följer dig och kommenterar dina inlägg. Kommentarer som att ” vi har inte råd” , ” jag kan inte köpa den/det ” osv. Då tycker jag att det är rätt så smaklöst att skriva ner så stora summor som du lägger på en väska . När så många familjer runtom i Sverige har den summan som inkomst per månad. Istället för att ständigt fylla ett tomrum med materiala saker tycker jag du ska försöka fylla det med saker i livet som faktiskt ger en en glädje som inte går att värdera eller mäta i pengar. Då syftar jag på att hjälpa andra som har det sämre ställt. Du verkar vara en toppen tjej med mål i livet och framgångsrik. Var en förebild för dina läsare, en förebild där du visar att man behöver Inte väskor skor kläder för att bli lycklig. Lycka finner man i att vara en medmänniska! Trevlig resa

Reply
Elin

Rätta mig om jag har fel, men du köper väl ändå allt “på företaget” genom att du visar upp grejjerna här. Så så mycket ångest har du väl inte, då pengarna inte kommer från din privata plånbok?

Reply
Ria

Nice color…but too many studs and rivets for me. Everywhere rivets and studs. Must be careful that there are not studs and rivets on everything…Rivets and studs on shoes, bags, pants, shorts, jeans, shirts, knitwear…It quickly looks so much.

What hotel were you in, in London? Looking for a good one that one recomends. Thanks

Reply
LADYJ

Riktigt snygg, men du ska inte behöva “be om ursäkt” eller förklara varför du köper dyra saker, jag vet att folk blir griniga för att de kostar, men du gör fan mycket för att få ihop de pengarna, tex lägger ut ditt liv på den här bloggen! Kram!

Reply
Fashionistan

Väskfetischen i mig fick ORGASM!
Klockren med nitarna!
Följ min modeblogg som redan efter en vecka intog första plats bland finest mest lästa medlemsbloggar
Uppdaterar 9-10 gg dagligen om skönhet, smink, mode o massa shopping samt hur det funkar att samtidigt vara mamma på heltid till 2′små underbara sessor…
Just nu pågår en tävling där en av mina läsare har chansen att vinna en exklusiv väska värd flera tusen kr..

Reply
olivvia

your blog is amazing :) i dont read or speak very well swedish language, so can you write little bit english :)

Reply
Alexandra

Tycker inte att du behöver förklara dig när du köpt något dyrt.. Det är ditt liv och dina pengar… Kram :)

Reply
sofie

8000 kr på en väska du inte kommer tycka om längre om några månader?
ungefär så länge till kommer nitar vara aktuellt nämligen (ja, för dig med, tror jag. du följer ju trender slaviskt nämligen)

Reply
sarah

Så SJUKT snygg. Har en sån i svart (fast fejk från modekungen). Men denna var verkligen så sjukt sjukt snygg. I love it

Reply
Anna

Haha men gud, om hon så väljer att skriva att hon har köpt ett hårspänne för 30 000 (ja, nu överdrev jag men that’s the point) så får hon göra det. Hon har ju själv tjänat ihop pengarna och om jag drev en sån framgångsrik blogg som hon gör och även hade ett företag så hade jag LÄTT betalat så mycket för något jag vill ha. Det är ju inte precis så att hon köper väskor för flera tusen lite hur som helst. Sen tror jag även att om hon inte hade skrivit precis hade många frågat “vad kostade den?” eller sagt “jaha du vill inte skriva priset för att du tror att vi är för fattiga för den?”. Get real säger jag bara :p

Reply
Vanessa

Att folk blir upprörda över att hon köpt den här väskan för att den är dyr när hon precis säger att hon köpt en Balenciaga som kostar 12 500 kr?? (och då är dom dyrare om hon köpt den i Stockholm och inte utomlands). Känner ingen här till Balenciaga? Ingen ens nämnde väskan i det inlägget där hon först använde den. Blev faktiskt förvånad att ingen kommenterade över den.

Sammanlagt har hon lagt ut typ 20 500 kr på väskor på en månad.. inte dåligt haha! Men det är fjantigt att folk ska ta illa upp av det, det är verkligen jantelagen in action. Vill man (och kan man) lägga ned pengar på fina väskor så tycker jag man ska göra det. Man lever bara en gång. Och väskorna var ju jävligt snygga =)

Reply
sarah

Tjenixen allihoppa!

Jag själv har en fotoblogg där jag lägger upp något jag fångat dagen på och även studiobilder. Med följare (få inlägg via mail eller RSS, du väljer själv) hoppas jag på positiva som någon enstaka kritisk kommentar för att kunna lära mig mer och bli bättre :) så ta gärna en titt.

Å hoppas du/ni väljer att stanna kvar ett tag framöver ;)
Tack å bock :)

Senaste inlägget: Lillprinsen 1år (barnportätt i studio)
sarah.warting.se/arkiv/lillprinsen-1ar/

Och varför inte klicka på subscribe-knappen på min spotify “Allt det där och lite till”? :)
http://open.spotify.com/user/sarahwarting/playlist/6nT0MJejCLRVQca2bvyUr7

Reply
camilla Norman

Kommer ihåg när du köpte den snygga väskan(och liiite kopian) från Chicy.se och var bara sååå tvungen att ha den jag med! Är den från Wang minst lika stor,snygg och praktisk så är det nog ett toppen-köp av dig!
Hoppas ni blir lyckliga tillsammans haha

Reply
Nicole

Hej Kenza skulle inte du sluta blogga? Du ger oss ingen bra inflytande eller någon speciell kunskap. Du är jätte vacker JA! Det är det ända… TYVÄRR… den stora platsen i din hjärna som är specifikt tillägnad till talanger så är det tyvärr tomt i denna nyfikna person Kenza. Sluta blogga, Tack!

Reply
Jenny

haha, jag lever på 8000 i månaden. Har precis så att jag klarar mig. Och du kan köpa en väska för 8000 bara sådär. Får väl erkänna att jag är liiite bitter :P Ha en bra kväll!

Reply
Sara

Sofie där uppe:
Hon har tidigare skrivit att hon gillat nitar sen hon var 12/13 år.

Reply
Annellisaa

Har du hört om lilla Haddile som ska bli utvisad? Uttryck gärna dina tankar i mitt inlägg “Låt tösen stanna” och läsa gärna om du inte hört om detta. Tack så jätte mycket för din tid/ Annellisaa

Reply
Monika

Javisst bara skryt….inget fel med en dyr designerväska men man kan visa upp sådant lite mer repektfullt, istället för så ego som du gjorde det” hej! kolla på mig jag ´har pengar!” visst, inget fel med det heller, men vad jag syftar på är SÄTTET man gör det på, och jag tycker att man inte behöver lägga upp en 3-4 bilder på väskan samt att enbart göra ett inlägg ang. hur mycket pengar den kostade, tycker att man ist, kunde visat upp en bild, eller en outfit tsm med väskan, skitit i priset, skrivit lite om väskan, sedan gått vidare till ett annat ämne, som exempel, ” sedan så har jag även gjort/varit..”? ja ngt i den stilen( U get the picture). Tycker bara att man inte behöver visa upp sig och sina dyra saker med att skryta på ett sådant oanständigt sett som du gör, med tanke på att det låter så snobbigt och själviskt :S tycker bara det uttrycker att man ska visa sig på styva linan sedan att man är “lite bättre än alla andra”. Finns inget värre än sådana människor, som alla dem MTV programen där kändisar eller bortskämda ungar ska visa hur mycket dem har för allmänheten för att känna sig omtycka och uppmärksammade. Så ja, säger bara att man kan göra ett sådant inlägg om en dyr sak lite mer “smakfull” if you know what I mean…och det bästa med det, skita i priset( för det är nog det som är den lila haken till att det hela blir väldigt skrytsamt)..

Reply
Josefin

Hej Kenza! Jag har aldrig kommenterat förut så jag tänkte fråga dig om du kan tipsa om några bra shopping affärer med snygga kläder! I London alltså! För jag ska åka dit och shoppa i slutet av november:) snälla kan du svara och du är min favorit bloggare:) kram

Reply
Sarah

Tycker som vissa andra att det är väldigt mycket pengar, men vafan det är DINA pengar och DU har tjänat ihop dem, inget man har rätt att klanka ner på dig för! Dock väldigt vanligt i lilla landet lagom att man provoceras utav sådant.

Men om du ändå ska skriva ut priset tycker jag att du ska stå för det till hundra, annars är det onödigt att skriva ut det alls och få skit för något som du redan har lite ångest över.

Du är grym Kenza! :))))

PUSS

Reply
Sofie

Väldigt fin väska!
Ni som tror hon tar detta på “företaget” förstår jag inte hur ni tänker. Tack för att du lägger upp det du shoppar Kenza så vi som är INTRESSERADE av vad du köper kan se vad du lägger pengar på, bli inspirerade och kanske rent av spara ihop till en sån själv!
Jag själv är läkarstudent som från och med gymnasiet jobbet hela mitt liv. Jag har väskor från Balenciaga, Mulberry m.m. för att jag SPARAT ihop pengar till dessa väskor för att jag verkligen ville ha dem. Jag köper det jag vill ha genom att spara och göra kloka val samt att jobba hårt. Likadant är det för Kenza. Sluta för tusan att gnälla på henne för att hon skriver ner vad väskan kostar, jag som så många andra som läser hennes blogg tycker det är intressant att veta vad den kostar så man vet ifall väskan föll i smaken och man vill spara själv till en sån väska exempelvis.

Kenza, lyssna inte på de negativa kommentarerna, köp vad du vill och lägg upp det du köper och pris så som du alltid gör =)

Reply
Petra

Den var fantastisk!!
Och till alla er som klagar på summan, sluta!!
Alla kan spara, alla kan ha råd sen om man har råd
Från lön till lön eller måste spara upp till ett år?!

Jag jobbar som butikschef, 22 år, har hyra och allt annat som ska betalas i en Stockholmstjejs liv, min lön är inte wow men jag röker inte,
Jag dricker inte hejdlöst mycket drinkar på utekvällar och jag handlar inte all denna “skit” som kommer ut en gång i veckan hos budget kedjorna..

Och ändå lyckas jag ha ett tiotal märkesväskor (Marc jacobs, michel kors, balenciaga, LV, prada och dkny) samt massor av andra märkesvaror.
Så kenza, jag, ni eller någon annan för den delen ska inte behöva tänka på vad andra tycker, vi fyller heller inte ett materiellt tomrum, vi ger guldkanten alla kan ha om dom vill!!

Om 3 år fyller jag 25, då ska jag till London och köpa Chanel jumbo, för jag sparar och det är min drömväska, kan jag kan du och det är bara spara!

Kram på er alla!!

Reply
Fia

Amen lägg av vad ni håller på! Herregud, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta(skratta uppenbarligen) hahaha! Jag tycker du gör helt rätt Kenza, det finns designer av en andelning och den är kvalitet! Jag tycker inte att det är något fel alls att lägga så mycket pengar på en vska som kommer hålla flera flera år. Har man pengarna så förstår jag inte varför folk är så negativa :)

Reply
dd

men herregud, om hon inte skriver ner vad den kostade skulle ju alla fråga om det ändå, och hon menar ju inget, det är ju inte heller hennes problem att de flesta i sverige inte har det bra ju!

Reply
Sara

dd:
Så du menar man inte har det bra (antar att du menar “fattig”) för att man inte har råd att lägga 8000:- på en väska? Ok. När folk inte har råd med mat, husrum, Internet, kläder (nödvändiga sådana) och nöjen (i lagom mån), transportmedel (som behövs för dem, inte bil i Stockholms innerstad), DÅ har folk det inte bra. Tycker Sverige (västvärlden) är för jävla fucked up alltså. Många bloggare (som av någon outgrundlig anledning tjänar massa pengar) tipsar om att det är “Sååå viktigt att åka bort tillsammans som par för att vårda relationen!” (ok, fingerat citat men ni förstår poängen). Eh. Nej. Alla kan faktiskt inte åka bort bara sådär. Men vet ni vad! Man kan vara lycklig ändå. På riktigt alltså.

Reply
Linda

Men kom igen tjejer! Ni är ju så avundsjuka! Förstår ni inte att det lyser igenom starkare än vad något möjligt skryt från Kenzas sida gör? Det är stående! Så fort det skrivs något om pengar så ska det kommenteras. Åh. Så. Svenskt. Lägg ner och låt henne lägga pengarna på precis vad hon vill! Ingen av er hade gjort annorlunda (förutom val av väskmodell/skor etc.) om ni hade haft pengar – det är ju däri problemet ligger, ni som är nedlåtande är bara missunnsamma. Livet är för kort för det! Att summan skrivs ut beror väl enkom på att det kommer femtielva frågor om det inte gör det. Right?

Förövrigt är väskan grym! Tidlös och säkert värd varenda krona.

/Från en som inte har råd; Linda

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*