• header

Estocolmoooo

Nu är jag tillbaka i kära Stockholm efter en weekend i London med min andra halva. Förutom att vi stressade ihjäl oss påväg till flygplatsen och trodde att vi skulle missa vårt flyg (vi hängde ute vid Brick lane idag och påväg tillbaka var det något fel på tunnelbanan) så har vi haft det så jäkla bra.

Vi har hunnit med väldigt mycket. Druckit goda drinkar och vart ute & dansat en kväll, ätit på flera grymma restauranger, strosat runt i olika delar av staden, shoppat massor och framförallt haft massor med mysig tid med varandra.

Nu ska vi åka och hämta lille vovven hos mamma. Om jag känner honom rätt kommer han bli så glad att svansen nästan ramlar av. Åååh så underbart det ska bli att gosa med min lille kompis igen!! :)

20120923-214807.jpg

49 Comments

Minna

Hej

Jag och min sambo ska åka till London i December på en weekend och då ingen av oss varit där tidigare tänkte jag fråga på vilket hotell du och din kille bodde på nu och om ni rekommendera det eller om du vet något bra och mysigt hotell att bo på? De är ju en jungel..
Vill gärna ha nära till de “största” sevärdigheterna :)))

Reply
Klara

Hej Kenza! Jag ska till London på höstlovet med en kompis och det vore jättekul om du kunde dela med dig av några tips! Du verkar alltid hitta så bra ställen att äta och shoppa på osv. Kram!

Reply
Anna

Hej Kenza, jag och en kompis ska till London om några månader, skulle du kunna göra en liten London-Guide vore det jätte kul. Vi vill shoppa, dansa, och äta fish n chips typ. Puss

Reply
Josefin

Skulle inte du kunna göra en London-guide(typ klubbar, shopping, restauranger, sevärdheter)? Ska dit på höstlovet och det skulle vara så himla uppskattat! :) Tack för en skitbra blogg!

Reply
Emma

Du är såå sjukt vacker jag har läst din blogg jätte länge nu och du är så sjukt dödligt snygg skulle dööö för ditt utseende du är så fiin ha de bra kenza <3 :D

Reply
janet

hej fina du..
vi ska fira våran tre år dag som gifta i london oxå o undrar om du kan göra en liten lista på va man inte får missa o vart man måste bara äta :)
blir våran första resa till london o jag e shopping galen tjej haha.. kram

Reply
S

Hej Kenza! Hoppas allt är bra med dig, din pojkvän, och din lilla vovve! :D

Jag funderar på att skaffa en “osynlig tandställning”.
Skulle du rekommendera stället där du gjorde det på? Har du några tips osv? Var alla pengar värt det? Och tiden? Och all smärta? :)

Tack för en grym blogg förresten! Din blogg är den enda kändis-bloggen jag följer! Yes, du är en kändis, haha! :D

Reply
Ida

Tänkte bara höra vilket Hotel ni bodde på i London ? Ska själv dit snart nämligen men vet inte vilket Hotel jag ska välja. Tack på för hand :-)

Reply
Adina

Vart har du köpt dina Dr Denim jeggings i ditt förrförra inägg? Måste ha dom! vilken modell är dom? Kram!

Reply
mimi

fan va härligt det låter :D kan du inte tipsa om några bra gator/restauranger/klubbar i london? ska dit med le boyfriend i november o hade vart as kalas med lite tips förutom typ ..shopping på oxford street :D

Reply
Amanda

När vi var i Grekland i sommar hände nästan samma sak när vi skulle ta flyget hem, vi skulle ta tunnelbanan och så krånglade det och vi fick ta taxi, men vi hann ;)

Reply
Nathalie

Hej Kenza!
Hoppas ni hade det grymt i London, åker själv dit på onsdag:D

till frågan, jo jag och min pojkvän ska resa runt i afrika i vinter, mellan jan-mars.
vi tänkte åkta till zanzibar, har du några bra tips?
vi har nämligen svikit asien resan för detta! :D

Reply
Danijela

Hej! Undrar om du Har tips på hotell eller annat boende för någorlunda bra priser i London :) grymt bra blogg har du!:)

Reply
Guest

It’s a new gossip going around about Justin bieber and this Swedish girl, I saw people wrighting about it on twitter and instagram today. And I’m gonna tell this to everyone I know beacuse I just moved to sweden to my sister and I want Justin here lol :) and this girl is super cute and i think shes more of a “Justin girl” then selena is, sorry but selena is more a “twilight jacob girl” lol. Her instagram is magnusson08 and shes cute, i vote for her!! :) 

Reply
Sanna

gud va härligt med en weekend sådär med sin kära.
Tror det är väldigt viktigt att man tar sig tid till varandra och bara värna om varandra

Reply
Stina

Hej kenza! Jag ska till London om en månad och skulle vilja att du tipsade om lite shoppingaffärer i London.. Vill gärna se vad du köpte också! :) kram!

Reply
Karolina

Hej kenza, jag ska åka till London för första gången om en månad, och jag skulle vara väldigt tacksam om du kunde ge tips på bra shoppingställen, bra restauranger osv. Var ligger alla bra affärer? Din blogg är grym!

Reply
susanne

Hej alla! Eftersom det e så många som läser här tänkte jag be alla att alla går in på facebook gruppen “Rädda kattungen Topaz” och delar det så mycket som möjligt!

Reply
Anna

Hej kenza!! Jag har en fråga, jag snart till london och vi bor nära Oxford street,har du några bra shopping ställen där som du gillar!! Asså där det finns hyfsat billiga kläder och bra kvallitet och att det är snygga!! Hoppas du kan hjälpa mig!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*