• header

24e september 2012

Jag har kommit på minst 15 nya ord idag. Allt som funkar med “fitt” (ursäkta språket) framför. Har nämligen suttit i två timmar och försökt lista ut hur fan en jävla Mac funkar. Jag använder min lilla Mac som resedator då den är så himla lätt, men så fort jag sätter mig vid den så blir jag galen. Det tog mig ett bra tag att få över bilderna från London på lilla datorn till min ÄLSKADE kära PC. Näe… Vad folk än säger så kommer jag alltid vara en PC-användare!

Annars så håller jag på och fixar och donar här hemma. Packar upp, tvättar osv.. Har inte så mycket att göra på jobbet förrän onsdag då vi åker ner och kollar på första proverna (så jävla spännande!!) så jag jobbar lite hemifrån istället. Ska ta och ringa min bank nu och sedan äta lunch.

Ska visa er lite av shoppingen sen! Så länge får ni ett par bilder från London. Puss ♥

I torsdags mötte vi upp vår polare och åt middag på en restaurang som såg ut som en sexshop utanför. Blev lite orolig när Otto ba “här är det!!”. När man kom in stod där en karl med en lustig hatt bakom en disk. Sen gick man in genom en dörr…ner för en trapp..genom ett kök…osv osv.. Varför finns det inte sånna coola ställen här i Stockholm?!

I lördags turistade vi. Här är jag och Big Ben!

Samma plats (fontänen framför Buckingham Palace), tre år senare. Den första bilden är tagen våren 2009, det var första gången jag var i London och då åkte jag med min storasyster. Nu har jag varit där 5 gånger och vill lätt tillbaka i vår igen!

58 Comments

Nina

Så sa jag också innan jag lärde mig mac. :) Nu älskar jag det! Inga virus, ingen dator som hänger sig, inga uppdateringar stup i kvarten… osv osv.

Reply
Melissa

Blääh, hatar Mac-arna. Har aldrig egentligen haft problem med att använda en Mac, men de är verkligen inte så bra som alla påstår, de ser i princip bara fina ut. -.-‘ Jättesöta bilder längst ner, haha :D

Reply
Amanda

Oooh jag bor i london och vill garna veta vilken restaurang du pratar om! Vad hette den? :)

Reply
Rebecka

Jag älskar dig, och din blogg. Min största önskan är att träffa dig. Du är en så underbar, rolig, supersnäll, snygg, ja du har allt :-)
När jag blir större och du fortfarande bor kvar i Stockholm ska jag flytta dit, och böna och be bara för att få röra dig. Jag älskar dig på skala 1-10 1000000000009999999999888888888887777777776666.

Reply
Jasy

Förlåt för den långa texten! :P

Mac är faktiskt inte så svår som man tror det är. Jag har själv varit en PC-användare hela mitt liv fram tills mars eller var det april? (kommer inte riktigt ihåg), då min jävla pc-laptop kraschade.. å den var bara 1 år gammal.. (den hade dessutom åkt 4 jäkla gånger på service – ska fanimej aldrig köpa en pc igen, speciellt inte HP!!).

Försök googla lite “guide” på din PC och lär hur man använder en Mac, jag lovar dig. Du kommer att älska den senare när du väl vet hur man använder den.

Jag personligen som aldrig rört en Mac innan, tog mig inte så lång tid att lära mig hur man använder en. Enda problemet jag hade var min externa hårddisk. Jag var tvungen att formatera om den i nytt format så jag kan använda den på min Mac (givetvis, kopierade jag allting över först på min brors stationära PC, för ju ville självklart behålla alla gamla bilder som jag sparat i flera årstid!). Självklart, valde jag det formatet där man kan använda min externa hårddisk på både PC och Mac.

Nu ångrar jag inte en enda dag eller sekund för den delen att jag gick över till Mac. Jag var själv jätte skeptiskt mot det innan, men är man desperat så är man det (för min del som aldrig hade tur med mina PC-laptops/stationära. Dem har alltid krånglat, kraschat, “pajjat” osv). Once you go Mac, you’ll never go back ;)

Reply
Felicia Ander+Smeds

Fin skuggar blir när solen lyser igenom mönstret på bron… hahaha! ;)

Reply
Malena

Great pics! haha, and I totally agree about the MAC: so complicated. My best friend has one and I never understand anything of it. I will always stick to my pc :)

Reply
Karro

HAHAHA på den där bilden du står vid Big Ben så ser det ut som massa snoppar, titta vid dina skor :D hahahaha!

Reply
diana

skulle du kunna vara snäll o länka skorna på ebay?? skulle vart fett tacksam :D

Reply
lilly

hahahaha åh “turisten” är tillbaka! minns när jag såg bilderna från första gången du var i london, garvade ihjäl mig

Reply
Cecilia

Om du går in på din Mac. Klickar på Finder och sedan program. Så letar du upp en program som heter ”Bildinsamlimg” Dra ner den till den långa grejen längst ner på Macen där du har alla andra program.

Koppla in kameran till Macen (håll den avstängd)
Starta ”Bildinsamling”
Sätt på kameran och vips så kan du importera bilderna till din data :)

Detta fungerar med iPhone också!
Kram

Reply
Ella

Sjukt omoget här nu men: Skuggorna från bron ser ut som maaaassa små penisar. Hahah!

Reply
Linnea

Guuu vilken snygg outfit!!!!!! hehe asså är det svårt att gå i platå skorna? funderar på att klicka hem några ;)

Reply
Sara

Jag vill inte vara någon duktigpetter, för det är jag inte egentligen. Men en tanke slog mig… Om du redan har flera par levis shorts(jeansshorts överhuvudtaget), Varför köper du 4 par till? Behövde du det?

Läser en jobbig miljökurs just nu och den går med åt huvudet märker jag, ursäkta mig. Vill inte hoppa på dig, gör själv sådär.. köper och köper, fast man inte behöver :/ Med tanke på all överkonsumtion och industriutsläpp borde man tänka efter före. Ha en riktigt bra dag, Kram Sara.

Reply
Marte W

Så gøy, den gangen du var i London i 2009, var da jeg begynte å lese bloggen din! Og har lest hvert innlegg siden da :)

Reply
Julia

du passar inte som rökare. kan inte riktigt se dig sitta och blossa ute på en uteservering… haha

Reply
Johanna

Det finns faktiskt en liknande restaurang i Stockholm! Maten är otrolig, har dock glömt vad den heter men hör av mig när jag kommer ihåg! ;-)

Reply
Tiger

Grejen med Mac är att man måste vänja sig vid den. Efter en vecka så vill man aldrig byta tillbaka till PC!

Reply
Josefine

Hej Kenza!

Jag ska till London i april nästa år, för att gå på One Directions konsert. Det är första gången jag reser själv med en kompis och skulle gärna vilja ha lite tips!

Eftersom att du har varit där flera gånger, har du något bra tips på hotell, billigt men fräsht?
Och är det något speciellt man bör tänka på innan/under resan?

Skulle bli otroligt tacksam för svar.

Tack för en awesome blogg,
kram till dig!

Reply
anonym

haha vad kul, jag har bilder på mig själv vid EXAKT samma ställe som du står på sista bilderna vid fontänen utanför Buckingham palace! :D Jag stod där när vi va där i augusti ;)

Reply
johanna

Hej , jag undrar om din byxor som du har på den högra bilden finns att köpa någonstans ? jätte snygga ! :)

Reply
Maajsan

föddes med en mac i handen! nä men nästan på, har alltid använt mac och trivs hur bra som helst! Kunde inte vara enklare att skriva uppsatser, göra skolarbeten, på pc blir det bara så många fönster som poppar upp om virusskydd och en massa skit. E trött på det!
Behöver du hjälp med kortkommandon på mac? :D kan inte alla, men kan en del som kan vara bra om man vill jobba snabbare och enklare!

Reply
Alexandra

Hejj!! As snygga skor, hörde du hade 37 i converse men 38 annars, same as me, vilken storlek kör du på i dessa “fejk”-conversen? Ska beställa hem ett par å i helgen!
Kram

Reply
Katrine

Jeg også kommer alltid til å være et pc-menneske! Forstår meg ikke på mac selv, haha :-)

Herlige bilder, ser ut som du har kost deg i London da!

Reply
Erika

Är storleken på skorna som vanliga skor eller som andra converse? Man ska ju tydligen ha en storlek mindre i converse än vad man har i andra. Tacksam för svar för skulle gärna vilja köpa såna.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*