• header

Rabatt hos Style by Tyra!

Jag har varit väldigt effektiv idag med tvätt och allt sånt. Hängde även med bästis nu på kvällen och innan det körde jag ett pass på gymmet. Skönt att vara tillbaka där, har ju varit förkyld samt varit på (ätar)resa i London och latat mig till tusen. Gött känns det iallafall! Och så avnjöt jag en så jäkla god fisksoppa nyss som jag slängde ihop själv.

I London träffade jag förresten på massor med goa läsare. Svenskar, norskar och britter. Så jäkla coolt! Här nedan är jag och två söta svenska tjejer på Oxford Street!

Förresten, fick mycket komplimanger för min röda skinnjacka full med nitar. Den är som sagt från Style by Tyra och frugan hälsar att om ni anger koden “Kenza” så får ni 20% rabatt på hela sortimentet. Happy shopping! :)

Gullepluttar ♥

51 Comments

Emma

Har egentligen inte varit något stort fan av SBT just därför att så mycket är kopierat. Jag har INGENTING emot kopiering, tycker det är suveränt och handlar mycket hellre billigare varor än dyra märkesgrejer men jag är lite smått irriterad över att Tyra själv inte kan erkänna att de har fått sin inspiration till produkterna ifrån andra varumärken som bland annat Christian Louboutin (klackarna med rosetter framtill) och Victoria’s Secret. Men aa, jag är väl bara jäkligt kinkig, haha!

Jo, förresten. Älskar kategorin “ur Kenza’s garderober” eller vad den nu heter, kan du börja med den igen? vet att du inte läser dina kommentarer själv men jag frågar i alla fall.

Reply
Maria

Hej!

Jag undrar om du visste när paljettklänningen från Rebecca Stella for nelly kommer finnas på nellys hemsida för att köpa?

Reply
Linn

Hej Kenza! Gillar verkligen outfiten du har haft nu när du varit i London. 10/10 verkligen!! Du verkar för övrigt ha haft en toppen resa i London.
Jag ska till London för första gången om några veckor med några kompisar. Första lång resan utan föräldrar så vi är sjuuuukt galet taggade. Vi har inte bokat hotell ännu men eftersom du varit där flera gånger kanske du har något förslag på ett centralt och relativt billigt hotell?!

Grym är du, go girl

Reply
Josephine

Det tackar vi för! Nu är samma jacka fast i svart “hemklickad” till mig, supernöjd eftersom jag kollat på den så länge!:)

Reply
Micha

Hej ! Söta ni är men jag här kommer frågan : jag har alltid sett dej i typ lockigt / vågigt hår eller uppsatt. Tror aldrig jag sett dej i plattat. Har följt din blogg väldigt länge nu och tror iallafall inte det :) skulle inte du kunna testa platta det någon dag, för det skulle du nog passa i ! Tacksam för svar, kram. Älskar dej och din blogg ! :)

Reply
Elin

Jag ska snart åka till London för första gången och shoppa, och undrar om du har några tipps på bra butiker? Kram

Reply
Anonym

Ska till Stockholm för första i mitt 20-åriga liv gången nästa vecka. Tips på shopping-gator/butiker, bra restauranger osv? Något jag verkligen INTE får missa? Skulle bli jätteglad för svar! :D
Älskar din blogg, kram!

Reply
Vix says

Kenza you can’t imagine how happy and inspired I get when you write about London! Have to move there some day <3 /V

Reply
Elin

Kenza!
Jag och min släkt ska åka till London i november och jag är så lycklig så jag tror jag svävar bland molnen snart. Alltid velat åka till London och eftersom du har varit där så många gånger. Tror du att du kan göra ett inlägg om några “måste” affärer, restauranger and so on!

/Elin

Reply
Iwona Luszcz

hello:):) I hope that your weekend was a success:) You looks great! I really like your red jacket but I think that I couldnt buy it with delivery to the Poland :( have a nice day!!!!

Reply
Sanna

har ni som jag stora problem med Nelly.com så titta in på min blogg och ser vilket jävla vidrig skick dom skickade ut ett par skor till mig. Och inte vilka skor som helst utan ett par Jeffrey Campbell skor för 1900 kr.

Skicket är uruselt och bilder finns på bloggen, denna historia har pågått sen maj i år och det ständiga svaret jag får från nelly är att det bara händer enstaka gånger

http://moonzanna.se

Reply
Cookeat

Jättefin bild Kenza!
Kolla gärna in på cookeatit’s blogg. Det är ett newventure företag startat på Jönköpings internationella handelshögskola! Kolla gärna in på bloggen eller på facebook sidan! Det vore guld värt

Kram

Reply
K

kenza ur alwys lookin gawjuss. u should go at shopakira.com website. they’ve got lotsa amazing stuff , u would look great in them. besos

Reply
Amanda

BILDER PÅ DIN GARDEROB! Alla dina skor som ligger i en lång rad för att se hur många du har. Hihi kramar på dig!

Reply
Julia

Hahha! läsarna har vanliga vite converse och i mitten står du med väääääääääärldens största converse! kärlek till dig

Reply
Ema

http://www.dresses4you.net 15 % rabatt på dyraste varan till ordinarie pris + fri frakt vid nybeställning om minst 2000,- (efter avdragen rabatt) Giltigt t.o.m 2012-12-31, så långt lagret räcker. Ange erbjudandekod “dresses4you15” i kassan. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Reply
rabatter.n.nu

Bra skrivet Jag kan även tipsa om hemsidor som
samlar samlingar med erbjudanden som till exempel fri frakt och premier.
Personligen letar närapå alltid efter erbjudanden innan jag trycker på
köpknappen

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*