• header

Ny jeansjacka

Köpte mig en ny jeansjacka i London! En vintage från Levi’s, inne på Urban Outfitters. Den är lite oversize, vilket inte syns på bilderna eftersom att jag håller armarna som en jag vet inte vad.. Matchar iallafall den till vinrött & dr Martens idag. Och en senapsgul halsduk.. Höst!

Nu ska jag iväg och hänga med Tillan som jag saknat så mycket!!

73 Comments

Linnea

Kan du inte komma med lite tips på vad man kan hitta på i London och vad man absolut INTE får missa när man är där? :)

Reply
Isabell

Hej Kenza sjukt vackra bilder. Tycker att du är jätte vacker :) Läser din blogg varje dag <3

Reply
Emilia

Jag skulle vilja att du skriver ett inlägg om “Glasögon-mode”

Vet att du har dålig syn och jag har precis fått reda på att jag är närsynt och kommer att behöva glasögon. Vet ju dock också att du sällan använder dina glasögon, men någon glasögontrend kan du väl rekommendera? :) Jag tycker att glasögon kan vara en grymt snygg accessoar! ;)

Reply
Emma

Snyggt!
Har en fråga. Skulle du kunna lägga upp bilder på ditt hår bakifrån(när det är plattat)? Haha kanske lite konstig fråga men jag ska nämligen klippa mig snart och vill testa klippa upp det så som du har det!
Skulle blivit så glad om du hade kunnat göra det! X

Reply
Sam

Ska jag ta det som ett hot? Jag ska ringa och polisanmäla dig nu för olaga hot eftersom du får mig att känna mig obehag. Du är aggressiv med dina bloggläsare trodde inte sånt om dig men nu sjönk du i mina ögon, nu blir det en polisanmälan. :D

Reply
Josefin Nilsson

Hej kenza!
för de första är din blogg bäst!
sen för de andra, jag ska till london på höstlovet och jag vet inte riktigt vilka affärer som är bäst att gå till eller vart man hittar dom snyggaste kläderna!
ja, du har jag varit där flera gånger så tänkte att du kunde tipsa och så har du ju så snygga kläder.
vore jäääätte snällt om du svara :)
puss och kram

Reply
fajent

Hej! Jag driver en musikblogg då jag älskar musik, blir dock irriterad på riktigt korkade människor, tex “beliebers”. Ni kommer aldrig se mig skriva något om Bieber, One direction, Jonas brothers och allt vad de heter banden och artisterna som får låtar skickade till sig att det blir så opersonligt som det bara kan bli eftersom att de inte orkar lägga ner sig I att göra ett bra jobb och lägga sin själ I låtarna.

PEACE!
fajent.myshowroom.se

Reply
Mimmi

Kan du inte tipsa om lite vinterjackor nu när det börjar bli kallt igen? Jag tycker det är så svårt att hitta! Kram!

Reply
elin

Åh så jäävla snygg jacka! har letat efter en liknande hur länge som helst… Dags att åka till London igen kanske!

Reply
Pauline

Appropå alla klagomåls kommentarer som kommer upp där folk klagar över hur tråkig du är eller hur kass du är på att blogga nu för tiden. Jag vet att du är en stark tjej å att du kommit långt helt själv å du inte behöver höra nåt peptalk från mej kanske. Men vill ändå bara säga att du är as cool att oavsett om du har dåliga dagar så kilar man ändå in här å kollar din blogg, precis som jag kikar in på Aftonbladet varje dag. Men inte skulle jag skicka hatbrev till dom för att dom skriver om väder på föras sidan. Jag kan förstå att tröttnar klart att man inte vill göra samma sak hela tiden. Jag har själv jobbat på samma jobb i fem år nu å inte fan är jag lina motiverad nu som ja va för fem år sedan , nu ligger jag inte på samma summor som dej kanske haha men tror inte folk riktigt fattar att oavsett hur mycket man tjänar så måste man ändå tycka att arbetet är kul. Å det värkar ju faktiskt som att du just nu tycker att dina andra projekt ger dej mer just nu, å jag hoppas ändå självklart att man får följa dom framstegen genom bloggen ändå även om bloggen inte kommer vara ditt huvudsakliga arbete i framtiden. Summan av kardemumman jag kommer kika in här varje dag lika naturligt som jag dricker en kopp kaffe å går på toaletten på morgonen när jag vaknar. Ibland får ja läsa nåt kul ibland får jag inte. Ha en trevlig dag.

Reply
Rasmus

OUTFITBILDER! Du har ju matchat det bästa med det bästa helt klart! Vinrött, levis, dr.martens och en senapsgul halsduk. ♥

Reply
Lina Dahlin

Asså jag måste bara säga att du är nog lätt den snyggaste människan. Vill ha dina ögonbryn!!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*